При Спаска

Контакти:

С.Баня / на 5км от Банско/

Телефони: 0888910757; 088952994

 

За хотела :

"При Спаска" е изцяло семеен хотел построен през 2008г. Собственост е на Петър и Спаска Ярецови от село Баня, област Благоевград. Управлението на хотела се извършва лично от собствениците и двете им дъщери Ани и Катя. Тук ще почувствате истински приятелска атмосфера и добро посрещане, защото това е нашата идея.

Усещането което навярно сте изпитвали отсядайки в много голям хотел, стотиците клиенти настанени там, суматохата, непоносимия шум понякога от пристигащи и заминаващи групи и т.н. - тук при нас ще ви липсват! Тук ви очаква "ужасно приятно" спокойствие, топлина и уют създадени от компактните размери на хотела и любезния персонал, тук ви очакваме лично ние Спаска, Петър, Ани и Катя, и ви гарантираме едно невероятно пребиваване като наш гост. За капризния ви стомах ще се погрижи главния ни готвач Невенка, невероятен професионалист и майстор на гозбите приготвени по селски(незабравими вкусове от местната кухня, изпълнени изцяло по традиционни рецепти). Всичко това ще се допълни от божествената гледка към Пирин планина, която получавате при всеки поглед от тересета си. Ако обичате природата ние ще организираме специално за вас разходка и пикник под сенчестите стволове на боровите гори и широките поляни ,простиращи се навсякъде около Баня, едно невероятно красиво село разположено в подножието на трите планини Рила, Пирин и Родопи.

 
image

Капацитет:
2-ка стая - 12
3-ка стая - 4
апартаменти - 2

image

Условия и екстри:
Минибар, TV, интернет,
румсървиз, охраняем паркинг

image

Изживейте своята незабравима ваканция в най-добрия хотел-ресторант в село Баня - само на 5км от Банско и полите на Пирин планина..

 

Телефони:

Тел/факс: 07445/2293
GSM:0889529940
GSM:0885951337
GSM:0888910757

Email:hotelprispaska@abv.bg

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!