Център за професионално обучение ( Visit Website )

Курсове по готварство София Център за професионално обучение Център за професионално обучение
Център за професионално обучение

Нашата мисия е да предоставим обучение с висок стандарт, което да Ви даде знания, практика и самочувствие да представите себе си по най-добрият начин, когато кандидатствате за работа...


Презентация

Център за професионално обучение Център за професионално обучение Център за професионално обучение Център за професионално обучение Център за професионално обучение

Център за професионално обучение

Център за професионално обучение

Център за професионално обучение към ЕСТЕТИКА 2009 ЕООД, гр. София с лицензия №2014121174 предлага професионално обучение, съобразено с новите Европейски изисквания в образованието е това, което предлагаме на нашите курсисти. С придобиването на която и да е от степените на професионална квалификация, Вие получавате необходимата професионална подготовка за работа в България и Европа.

 

Ние сме одобрен доставчик на обучение по програмата АЗ МОГА ПОВЕЧЕ към бюрото по труда.

 

Нашата мисия е да предоставим обучение с висок стандарт, което да Ви даде знания, практика и самочувствие да представите себе си по най-добрият начин, когато кандидатствате за работа.

 

В сайта ще се запознаете с курсове за квалификация, преквалификация и изпити за повишаване на съществуващата си професионалната квалификация, лицензирани от МОН.

 

Провеждаме квалификации по следните професии: Маникюрист – педикюрист, Козметик, Фризьор, Ресторантьор, Сервитьор-барман, Хлебар-сладкар, Готвач, Хотелиер, Озеленител,

 

Компютърни науки.

 

Курсовете се провеждат в София.

 

Само Центрове за професионално обучение, които притежават лицензия, имат право да издават държавно признати документи за професионална квалификация.

 

Център за професионално обучение Център за професионално обучение

Център за професионално обучение

Преподаватели

В нашия център за професионално обучение преподават професионалисти с дългогодишен стаж в професиите си. Преподаватели в ЦПО Естетика 2009 ЕООД са:

 

Натали Марчовска - курс по фризьорство

 

Център за професионално обучениеНатали е майстор по фризьорство. Завършила е Професионалната гимназия по фризьорство и козметика. Придобива професионална квалификация и специализация в Париж – в Aplikateur Specialiste-Perma. 13 години работи за модна агенция Визаж, преди да открие свой собствен фризьорски салон. Натали ще сподели с Вас богатия си опит и познания и ще Ви подготви по специалност Фризьор.

 

 

 

Виктория Стефан курс по грим

 

Виктория Стефан има 15 годишен богат и разнообразен опит като гримьор. Започва гримьорската си кариера в телевизия, след това продължава в козметични гиганти като гримьор и лектор по козметика за марките Lancome, Helena Rubenstein, Shiseido, Biotherm, Oriflame, Max Factor и Debora.

 

Развитието й като гримьор продължава в рекламни агенции за заснемане на виде оклипове и реклами за различни корпоративни клиенти, както и в телевизионни реалити предавания като Dancing Stars. Като професионално обучение преминава курс в Париж, а не след дълго участва в Световен конкурс по грим и козметика, организиран в Барселона. Завършила е Медицинска козметика в Медицински колеж Филаретова и е собственик на студио за естетична дерматология, Derma Pro aesthetics.

 

Анета Андонова курс по козметика

 

Център за професионално обучениеАнета Андонова е завършила медицинка козметика в институт Филаретова. От 20 г. е преподавател по козметика с лиценз от Министерство на здравеопазването. Преподава в училище за красота и здраве Грация. През последните две години е спечелила Европейска програма за иновации в козметиката.

 

 

 

Владимир Войнов курс по готварство

 

Център за професионално обучение

 

Теодора Полендакова курс по английски

 

Татяна Манчева курс по цветарство

 

Татяна Манчева завършва Аграрен Университет в гр. Пловдив през 2002 г., специалност Агрономство-Полевъдство. По време на обучението си завършва и редовен курс за придобиване на допълнителна професионална подготовка по специалност Външно и вътрешно озеленяване и дизайн с професионална квалификация Дизайнер по озеленяване в Аграрен Университет – Пловдив.

 

През 2009 г. придобива ниво на образователно квалификационна степен – магистър Публична администрация към Софийски Университет Св. Климент Охридски.

 

Кариерното й развитие започва от 1998 г. с постъпване на работа в Институт за защита на растенията Костинброд.

 

През 2002 г. започва работа в Център за преквалификация на кадри към Селскостопанска академия, като технически секретар.

 

Курсове по готварство София

 

Център за професионално обучение

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Център за професионално обучение - София

Център за професионално обучение - София

02 869 14 09 / 0896 319 731

Школи и курсове

София, ж.к. Стрелбище

ул. Златни врата 15

Център за професионално обучение

Център за професионално обучение