Профили и тръби

Предимството света да знае за Вас! Старт ТУК!
Увеличава популярността на вашата фирми, най-добрият начин да представите бизнеса и продуктите си, свързване с партньорски мрежи.

Списък на фирмите

Мая 45 ЕООД

 

София, ул. Ильо Войвода 6 0887 56 33 90 / 0878 61 33 55

 

МАЯ-45 ЕООД е регистрирана като фирма през 2004 г. Основната дейност на фирмата е изработка и монтаж на изделия от метал...

 

още инфо

Пайп Индустриал България ООД

 

Самоков, ул. Софийско шосе 9

0896 689 200 / 02 813 89 75


Нашата цел е: Производство на висококачествени тръби и фитинги за канализация, съгласно действащите европейски стандартни, с модерни и високотехнологични машини на фирмите Weber, Plasmec и Engel. Ние сме първите в България, който произвеждат многослойни тръби за канализация, в съответствие с EN 1401-1.

още инфо

НИДЕКС ООД - твърди PVC профили

 

Гоце Делчев 0889 488858 / 0888 088 654

НИДЕКС ООД е основано през 1998 година. Предприятието е разположено върху терен от 20 000 м².Застроени площи - производство, складове, развойна дейност и администрация - 7 000 м².

 

Още инфо

Ди Полимерс ЕООД - гофрирани тръби

 

гр. София, бул.Черни връх 103 02/ 439 19 87

Фирма Ди Полимерс ЕООД се специализира с внос и продажба на гофрирани тръби за канализация и електрооборудване, както и гладки тръби за водоснабдяване и вътрешни канализации.Екипът на компанията е съчетание от младост и опит, докозващи се с висок професиолнализъм, акуратност и коректност;

 

още инфо

Квант 2011 ООД

 

гр.Бургас, Сев. промишлена зона 056/ 580 031; 0877 580 040;

Основните направления на дейност са свързани с доставката и дистрибуцията на промишлена, спирателна и регулираща арматура. Ние предлагаме на нашите клиенти продукти с отлично качество на ниски цени.

 

още инфо

Стоманени тръби Велинови ООД

 

 • Адрес: с.Варвара, обл.Пазарджик, ул."Двадесет и трета" №18
 • Телефон: 0888 821 694, 0896 820 014
 • E-mail: stomanenitrabi_ood@abv.bg

 

"Стоманени тръби Велинови" - Септември ООД ще задоволи Вашите конкретни потребности от Тръби в диапазона от ф114 до ф1420 мм Сложни и специални профили, Отворени профили, Спирало заварени Стоманени тръби, Безшевни Стоманени тръби.

 

още инфо

Еврометал Варна ООД

 

 

Еврометал Варна ООД е базирана в гр.Варна.Дейността на фирмата е специализирана в търговия с черни неръждаеми метали,кръгли тръби и ламарини. Тя е официален вносител и дистрибутор на трите най-големи завода за черни неръждаеми метали от Украйна. Еврометал Варна ООД разполага с богата складова наличност на метали и   кратки срокове на доставка на поръчан продукт.


още инфо

Технострой инженеринг ЕООД

 

 

 • Фирма „Технострой инженеринг” ЕООД е специализирана в:

  Производството на нестандартни изделия от въглеродни, неръждаеми и специални стомани, цветни метали и др.;Извършване на капитални ремонти в металургията, енергетиката, химическата и минната промишленост;Изработка и монтаж на стоманени конструкции, тръбопроводи и други метални изделия;Извършване на електро-монтажни дейности в промишлеността и строежи от енергийната инфраструктура.

 •  

още инфо

Мастер 65 ЕООД

 

 • Адрес: гр. Бургас, к-с Славейков, бл.148 Мастер 65 ЕООД
 • Телефон: 0896/ 742 943
 • E-mail: p_davidofff@abv.bg

 

Във фирма МАСТЕР 65 ЕООД работят специалисти с дългогодишен опит в областта на проектирането, изработката и монтажа на охранителни ролетки,гаражни врати, тенти и метални конструкции.Фирмата извършва гаранционно и извънгаранционно обслужване на охранителни ролетки.Демонтаж, монтаж на съществуващи ролетки, ремонт и цялостна подмяна на оста с пружинните механизми, подмяна на водачи, ламели, брави, мотори, централи, дистанционни, пребоядисване.

 

още инфо

Вени ЕООД

 

 

Основната дейност на фирмата е производство, доставка и монтаж на преградни алуминиеви и иноксови парапети на стълбища и тераси за хотели, административни сгради, частни домове, офиси, както и търговия с алуминиеви лайсни и профили за различни интериорни решения.

 

още инфо

Акватони ЕООД

 

 • Адрес: гр. Ямбол, Ул. Свети Георги N 21
 • Телефон:0898 50 63 87
 • E-mail: akvatoni@abv.bg

 

Фирмата е регистрирана през 2003 година . Управител Тончо Тончев. Седалище и главен офис град Ямбол.Основната ни дейност е изграждане и монтаж на тръбопроводи, хидроизолации, ВИК системи,Сяроочистващи системи и охладителни кули на територията на република България, Полша, и Германия.

 

Още инфо

Мак Прима ЕООД

 

 

"Мак Прима" ЕООД  търгува на едро и дребно с голяма номенклатура от черни метали : ламарини, профили, конструкционни стомани, тръби, арматурни железа и др. През своето над десет годишно съществуване, фирмата се развива и налага на пазара с метали като залага на коректност и лоялност в отношенията си с бизнес партнъорите, качественото обслужване на клиентите и разширяване на мрежата от доставчици и потребители.


Извор - П ООД

 

 

Фирма "Извор-П"-ООД е специализирана в производството на заварени конструкции от листови и стоманени профили(в т.ч. кръгли и профилни тръби с размери 200x200мм и стандартни профилиUPN, HEB, IPE)Фирмата разполага с :машина за плазмено рязане с CNC управление;преса-хидравлична 200 т.;преси-механични;фрези, стругове, лентови ножовки , бормашини;заваръчни апарати MIG 450A, универсални металообработващи и почистващи;камера за пясъкоструене и почистване;камера за грундиране и боядисване.

 

още инфо

ДСЛ БЪЛГАРИЯ ООД

 

 • Адрес: София, ж.к. Левки Г, бл.10
 • Телефон: 0878 / 69 70 08


Фирма DSL Bulgaria се занимава със вътрешни и външни изолации (сайдинг) по съвсем нови стандарти. Фирмата използва най-новите технологии с цел да задоволи вкусовете и на най-капризния клиент. Използваните изключителни технологии при проектирането на продуктите на DSL Bulgaria гарантират красота и издръжливост, изискваща минимална поддръжка.

Фирма DSL Bulgaria е създадена през 2007 година и е една от най-бързо развиващите се фирми в сферата на вътрешни и външни изолации.Използвайки най-нови технологии, фирмата успява да съхрани домашния уют и обстановка на всеки един от клиентите като успоредно с това създава стил за дома му на ниски и съобразени със стандарта на живот цени.


САЙЛЪНС ООД - Дограма Плевен

 

 • Адрес: гр.Плевен бул.Русе 6 блок Кооператор / в тунела /
 • Телефон: 0878 67 67 60; 0878 67 67 60

 

 • САЙЛЪНС ООД е създадена през 2006год. от нас - Асен Марковски и Владимир Димитров. Когато решихме да създадем фирмата и двамата бяхме натрупали достатъчно опит в производството и монтажа на алуминиевата и пвц дограма . Направихме цех за изработка на пвц дограма , а скоро набавихме и машините за алуминиевите профили. За нас е важно да разполагаме с всички необходими машини , за да правим сами изделията и да следим за качеството .

 

още инфо

Войнов ЕООД - PVC дограма

 

 

 • Фирма "Войнов" ЕООД произвежда , доставя и монтира PVC и алуминиева дограма с всички съчетаващи аксесоари , според желанията на клиентите . "Войнов" ЕООД е създадена през 2005 г. Разполага със собствена база , намираща се в рамките на гр.Варна , висококвалифициран персонал и пълен комплект машини за производство на PVC и алуминиева дограма.

 

още инфо

Връзки

Категории

Абразивни материали

Абразиви, абразивни дискове, абразивни инструменти

Инструменти

Алуминиеви изделия, метални изделия,

Изделия от метал

Изделия от метал, метални изделия, мебели от метал

Крепежни елементи

Крепежни елементи, крепежни елементи цени.

Ковано желязо

Ковано желязо, цени, парапети от ковано желязо.

Леене на чугун

Леене на чугун и метали, заваряване на чугун.

Метални врати

Металообработка, металообработване, технологии.

Метални изделия

Изделия от метал, метални парапети, метални стелажи.

Металообработка

Металообработка, металообработване, технологии.

Метални конструкции

Конструкции от метал, метални конструкции цени.

Неръждаеми стомани

Стомани неръждаеми, неръждаеми тръби.

Огради и мрежи

Оградни мрежи, заварени мрежи, огради метални, огради.

Профили и тръби

Тръби и профили, полиетиленови тръби, водопроводни тръби,

Сейфове и каси

Метални каси, каси, метални сейфове, вносители на сейфове.

Сплави

Сплави на метали и неметали

Стомана

Арматурна стомана, въглеродна стомана, чугун и стомана.

Цветни метали

Цветни метали, цени, изкупуване на цветни метали.

Черни метали

Черни метали, цени, склад метали, борси метали.

Връзки