ПРОМИТЕМС ИНЖЕНЕРИНГ   ( Visit Website )

ПРОМИТЕМС ИНЖЕНЕРИНГ

Посещението на адреси се осъществява според предварително изготвен график, съгласуван с клиента след заявка от негова страна. Обаждания и e-mail, както чисто информативни, така и с цел следване на набора от предлаганите услуги, се приемат по всяко време на деня.

Презентация

ПРОМИТЕМС ИНЖЕНЕРИНГ

Фирма “ПРОМИТЕМС ИНЖЕНЕРИНГ” е създадена през 1992г. и разполага с двадесет години опит в проектирането и изграждането на климатични, вентилационни и отоплителни инсталации. Благодарение на опита и квалификацията на своя персонал, фирмата предлага висококачествени услуги и продукти, като целта ни е доволния клиент.

 

Философията и екипът: Работата ни се базира на философията, че най-интелигентният начин за употребяване на енергията, е да я пестим. Ние съблюдаваме изискванията и нормите за чиста околна среда с програма от решения за енергийна ефективност. Ние постоянно разширяваме познанията си за най-новите продукти, оптимизиращи  разходите за отопление; Ние имаме достъп и черпим информация от световни изследвания и проучвания за климатични системи и следваме модни и иновативни тенденции в изработване на инсталациите. Ние целим да намалим стойността на битовите Ви сметки, без да нарушаваме Вашия комфорт.Високата квалификация на екипа ни, натрупаният проектантски и инженерен опит, ни дават възможност за изготвяне на практични и ефективни решения за нуждите и на най-взискателния клиент. Стремим се към поддържане на ниски цени, спрямо предлагането на качеството и квалификациятата на екипа ни, като изхождаме от общата икономическа ситуация и желанието си да работим по разнообразни проекти.

 

 

Услуги

  • Оглед: Преценка на параметрите на помещението – квадратура, изложение, позициониране спрямо източници на замърсяване; отчитане на условията за прахообразуване, конденз, както и факторите за образуване на бактерии и микроорганизми.Цени от  10 лв.
  • Консултации, относно техническите решения за осъществяване на отоплителни и вентилационни инсталации, изясняване на Вашите съмнения и идеи за проблемни инсталации; изготвяне на проекти и преговаряне на инсталационните планове; съставяне на оферта; Цени от 20 лв.
  • Продажба на климатична техника на водещите световни производители: “Toshiba”, “Daikin”, “Panasonic”, “Fuji Electric” на конкурентни цени. Интелигентният подход е закупуване на климатик от специализирана фирма, която може да Ви сътрудничи при всеки изникнал проблем или въпрос – с най-голямо удоволствие ще Ви отдадем нужното внимание, за всеки, закупен от нас продукт. Включената гаранция към продуктите ни, ще осигури намаляване и/или елиминиране на разходите към останалите звена от графа „Услуги“.
  • Монтаж  на отоплителни и вентилационни системи за домове или фирми; При инсталацията ние съобразяваме дизайна на помещението с новата ви покупка и щадим максимално основата, върху която работим. Поставянето на климатик или каквото и да е енергийно тяло, е съобразено естетически с цялостната обстановка и нормативно с евентуалните изисквания на Вашите съседи. Ние се грижим за всеки хипотетичен риск. Цени от 150 лв.
  • Техническа поддръжка: Профилактиката, освен проверка на техническото състояние на климатика с цел ранно откриване на неизправности и предотвратяване на сериозни повреди, включва и почистване на филтри и фреонови топлообменници на външното и вътрешно тяло. Чистите филтри и топлообменници са задължителни за ефективната и правилна работа на климатизаторите. Намаленият въздушен поток вследствие на замърсявания, затруднява работата на компресора и го натоварва допълнително. Това води до значителни преразходи на електроенергия, а в много случаи и до сериозна повреда.Квалифицираното и компетентно поддържане на техниката води до осезаеми икономии на средства от електроенергия и скъпо струващи ремонти. С профилактика на вашия климатизатор, Вие осигурявате здравословна среда за Вашето семейство и намалявате риска от поява на алергии и респираторни заболявания! Цени от 55 лв.

 

Задействане:

Посещението на адреси се осъществява според предварително изготвен график, съгласуван с клиента след заявка от негова страна. Обаждания и e-mail, както чисто информативни, така и с цел следване на набора от предлаганите услуги, се приемат по всяко време на деня. Изградената от нас мрежа от клиенти предполага разположение на екипа ни на ненормирано работно време, както и съботно - неделни смени, през които можем да се отзовем. Допитайте се до нашите познания и оферти относно различните видове системи за отопление и вентилация: от печки, котли и камини до аспиратори и вентилари .

Карта

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


ПРОМИТЕМС ИНЖЕНЕРИНГ
ПРОМИТЕМС ИНЖЕНЕРИНГ
0883/ 333 425
Вентилации
гр. София, жк. “Надежда”

ПРОМИТЕМС ИНЖЕНЕРИНГ