Пътна помощ Ямбол ( Visit Website )

Ямбол Ямбол Ямбол
Пътна помощ Ямбол

Пътна помощ за автомобили, микробуси и камиони при пътно-транспортни произшествия и аварии. Репатриране на леки автомобили, камиони, влекачи, микробуси, автобуси, мотокари, джипове.


Презентация

Ямбол Ямбол Ямбол Ямбол Ямбол

Ямбол

Пътна помощ Ямбол

Пътна помощ за автомобили, микробуси и камиони при пътно-транспортни произшествия и аварии. Репатриране на леки автомобили, камиони, влекачи, микробуси, автобуси, мотокари, джипове. Пътна помощ Ямбол, която репатрира автомобили и камиони за цялата страна, 365 дни в годината. Пътна помощ Ямбол, е една от водещите в България в областта на оказване на Пътна помощ.

Ние предлагаме на нашите клиенти най-доброто 24-часово обслужване, включително; подаване на ток и доставка на гориво. Услугите като; смяна на спукана гума, услугата възстановяване на изгубен ключ, засядането в снега или в калта, превоз на автомобили и настаняване на пътниците в хотел, са допълнително към това което предлагаме. Перфектната техника с която разполагаме и с добре обучения квалифициран персонал, ние можем да обслужваме без проблемно, без аварийно и бързо нашите клиенти.

 

Галерия

Ямбол Ямбол Ямбол
     
Ямбол Ямбол Ямбол
     

 

Карта

 

Ямбол

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Пътна помощ Ямбол - Ямбол


<

Пътна помощ Ямбол - Ямбол

0888 702 025

Пътна помощ

Ямбол

josif72@abv.bg

Пътна помощ Ямбол

Ямбол