Хотел Ред Хаус - Равда   ( Visit Website )

Хотел Ред Хаус - Равда

предлага уют и комфорт в центъра на Равда. Както подсказва името й, фасадата на къщата е в приятен червен цвят и веднъж пристигнали в Равда, гостите й няма как да я сбъркат.

Презентация

Хотел Ред Хаус - Равда

Хотел Ред Хаус предлага уют и комфорт в центъра на Равда. Както подсказва името й, фасадата на къщата е в приятен червен цвят и веднъж пристигнали в Равда, гостите й няма как да я сбъркат. Централното разположение на къщата им осигурява и бърз достъп до плажа. Хотел Ред Хаус има подчертано елегантна и непринудена атмосфера, която предразполага всеки ценител на спокойствието и модерния комфорт да се почувства у дома си.

 

Хотел Ред Хаус в Равда предлага настаняване в 13 двойни и 3 тройни стаи, които ежедневно се почистват от камериерка и се поддържат в перфектен вид. Всяка стая има индивидуално решен интериор, създаден с вкус. Цветове, материи и форми са подбрани така, че да създават максимално удобство и приятна стилна обстановка. На разположение на гостите в къщата са лятна градина и кафе машина.

 

 

Настаняване

На разположение в Ред Хаус са 13 двойни стаи за гости. Всяка е обзаведена с двойно легло и разполага със следните удобства - телевизор с кабелна телевизия, климатик, мини бар, балкон, собствена баня с душ.

 

Хотел Ред Хаус разполага и с 3 тройни стаи за гости. Всяка е обзаведена с двойно и единично легло и има следните удобства - телевизор с кабелна телевизия, климатик, мини бар, балкон, собствена баня с душ.

 

Хотел Ред Хаус се намира в центъра на Равда. Самият курорт е разположен на 3 км от Несебър, 5 км от Слънчев бряг и на 30 км от Бургас.

 

Галерия

     
     
     

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Хотел Ред Хаус - Равда
Хотел Ред Хаус - Равда
0895 555 888, 0895 767 752
N/A
Хотели
с. Равда, ул. "Апостол Войвода" 8

N/A  

Равда

Равда е отлично място за почивка за тези, които искат да са близо до Несебър и Слънчев бряг и в същото време желаят да избягат от пренатовареността и шума на тези големи курорти. Равда е спокойно курортно селище с добри плажове, разнообразни ресторанти, барове, кафенета и дискотеки. Най-голямата атракция е Аквапаркът. Редовен транспорт свързва Равда с близките Несебър и Слънчев бряг.