РЕМО-ТЕХ ООД ( Visit Website )

РЕМО-ТЕХ ООД

Фирма РЕМО-ТЕХ ООД извършва ремонт на минно и кариерно оборудване. Производство на резервни части, хидравлични маркучи и ремонт на тежка механизация. Търговската дейност включва доставка на транспортни гуми, всички видове лагери и втулки, стоманени въжета и производство на сапани и теглителни въжета.

Презентация

РЕМО-ТЕХ ООД

Фирма РЕМО-ТЕХ ООД извършва ремонт на минно и кариерно оборудване. Производство на резервни части, хидравлични маркучи и ремонт на тежка механизация.

 

Търговската дейност включва доставка на транспортни гуми, всички видове лагери и втулки, стоманени въжета и производство на сапани и теглителни въжета.

 

Продукти

Разполагайки с висококвалифицирани работници и специалисти, както и цялата гама от оборудването, с което разполага РЕМО-ТЕХ ООД позволява поемането на голяма серия при изработването на почти всички необходими резервни части, както от ТМО за РУДНИЦИ, така и за ТЕЦОВЕ, ВЕЦОВЕ, МАШИНОСТРОИТЕЛНИ ПРЕДПРИЯТИЯ, РЕМОНТНИ ПРЕДПРИЯТИЯ, както за вътрешния пазар, а така също и за износ.

 

включително и такива, обезпечаващи ремонтната дейност /възли, агрегати, редуктори, съоръжения и метални конструкции/, барабани и ролки за ГТЛ.

 

Галерия

     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


РЕМО-ТЕХ ООД - Нова Загора

РЕМО-ТЕХ ООД - Нова Загора

045 765 742 / факс: 045 765 712

N/A
Машини

Нова Загора, кв. Индустриален

remo_teh@abv.bg

РЕМО-ТЕХ ООД