Кръчма Петлето   ( Visit Website )

Кръчма Петлето

Заповядайте при нас и ще имате възможност да хапнете домашно приготвени гозби, потопявайки се в уюта на отминалото време. Обстановката в „Петлето” ще ви впечатли с автентичния си битов стил и уютната и приятна атмосфера...

Презентация

Кръчма Петлето - кой каквото му е на сърцето!

В голямата лятна и зимна градина може да се насладите на истинско кулинарно пътешествие през българската и чуждестранната кухня. Можем да Ви предложим барбекю на дървени въглища, пица на пещ, разнообразно обедно меню и още много вкусотии, приготвени от опитните ни майстор-готвачи.

 

Разполагаме и с подбрана селекция от първокачествени вина и напитки, а обслужването е на най-високо ниво. Ако се притеснявате, че няма на кой да оставите децата – спокойно! За най-малките ни гости сме подготвили специален детски кът.

 

Подходящо за:
вегетарианци, детско парти, първа среща с гадже, абитуриентски балове, тържества, среща с приятели, фирмени партита, гледане на мач, романтика, пушачи, бизнес среща, обяд, банкети, обилно наяждане, коледни партита, частни партита, напиване, деца, семейна среща

 

Места:
60 вътре
80 вън

 

Работим всеки ден от 11:00ч. до 23:00ч, за Вашето приятно изживяване. От нас уютната обстановка, вкусните ястия, и професионалното обслужване, от вас – доброто настроение.

Галерия

     
     
     

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Кръчма Петлето - гр.София
Кръчма Петлето - гр.София
0878 44 80 66 / 0878 44 80 77 
Ресторанти
гр.София, Лозенец, ул. Страцин 9

N/A

Кръчма Петлето