Royalmobile.bg ( Visit Website )

Royalmobile.bg

Фирма Royal Mobile се занимава с продажба на GSM апарати, таблети и GSM аксесоари...

Презентация

Royalmobile.bg

 • Royalmobile.bg има право да променя цени,количества,начин на плащане и доставка, дизайна и технологията на сайта без предварително известяване.
 • Royalmobile.bg има право да закрие и/или изтрие информацията на / за дадена стока или категория, по своя преценка и без право на преразглеждане.
 • Royalmobile.bg има право по свое усмотрение да ограничи достъпа до всички или част от услугите, както и да прекрати използването им от страна на отделни или всички свои потребители.
 • Royalmobile.bg има право да показва, изпраща, зарежда, изпълнява, експониа всякакви рекламни материали. Относно судуржанието на всички реклами, както и за запазените търговски марки, които те касаят, отговорност носят рекламодателите.
 • Royalmobile.bg  не носи отговорност за щети възникнали заради невъзможност да се използва частили цялата система поради технически причини, независимо от обстоятелствата, които са довели до това: технически причини, техническа профилактика, решения на мениджмънта и др.
 • Royalmobile.bg има право да извършва всякакви санкции, свързани с услугите, които предоставя, ако е получил за тях молба от правомощените органи или има достатъчно основания да счита, че Потребителят е нарушил Общите условия, разпространява нежелана реклама или използва сайта за противозаконни цели или против обществения морал.
 • Самият факт, че Royalmobile.bg е свързан с интернет и трябва да работи в техническата среда на тази мрежа определя невъзможността да се гарантира, че потокът от информация към и от стайта няма да бъде следен и записван от трети страни.
 • С диагностична и статистическа цел,за поддръжка на определени функционалности на услугите и за нуждите на рекламата, Royalmobile.bg събира информация, която сама по себе си не може да идентифицира конкретен индивид.
 • За предоставянето на своите услуги Royalmobile.bg събира, обработва,използва и съхранява Имена, Област, Град, Адрес за доставка и кореспонденция, Телефон за връзка, Актуален e-mail.Тази информация се въвежда лично от потребителят с изричното му съгласие по време на въвеждането на данните за поръчка.

 

Права и задължения на потребителите

 • Потребителите имат право да ползват услугите на Roylamobile.bg в съответствие с изискванията за настоящите общи условия,а също така и други общовалидни ограничения.
 • Потребителите на Royalmobile.bg нямат право да разпространяват, променят (редактират), копират (освен за нетърговски, лични цели),предават,предлагат,възпроизвеждат,репродуцират,публикуват,създават вторични материали,прехвърлят,продават или по какъвто и да е друг начин използват съдържание на сайта без изрично писмено разрешение от Royalmobile.bg.
 • Потребителите са длъжни да въведат вярно и пълно исканите лични данни,като носят лична отговорност пред закона за всички свои действия извършени чрез услугите на Сайта.
 • Потребителите нямат право да претоварват сайта с фиктивни заявки или друга информация.
 • Потребителите се съгласяват с това, че част от персонала на сайта в зависимост от задълженията си, имат достъп до част или цялата от следната информация:
 • Имена, Област, Град, Адрес за достава и кореспонденция, Телефон за връзка, Актъален e-mail, но нямат право да ги разгласяват / пазпространяват, освен в предвидените в настоящите Общи условия случаи.
 • В срок от 7 работни дни клиентът има право да върне стоката по чл.52 , т.7 на Закона за Защита на Потребителя, ако е неувредена, неразпечатана, неползвана, с ненарушена опаковка.
 • Цената е валидна за деня на поръчката, цъгласно разпоредбите на чл.52 , т.8 от Закона за Защита на Потребителя. Разноските по връщането на стоката са за сметка на купувача.

 

Доставка и плащане

 • Доставки се извършват с куриерска фирма Econt Express  от 9:00 до 17:00 часа, Събота до 13:30 часа.

 • Доставки не се извършват в Неделя и официални празници.

  Срок на доставка:

   

 • за селища с офис на Еконт Експрес: до 13 часа на следващия работен ден.

 • за всички селища в България: то 13 часа за населени места с офис на Еконт; за населени места без офис на Еконт в рамките на работния ден съгласно графика на обслужване на населеното място

 • Стока, поръчана и потвърдена от понеделник до петък между 9:00 - 17:00 часа,може да бъде доставена най-рано на следващия ден.

 • Стока, поръчана и потвърдена в събота до 12:00 часа,може да бъде доставена най-рано в понеделник.

 • Стока, поръчана и потвърдена в събота след 12:00 часа или в неделя, може да бъде доставена най-рано във вторник. 

 

Пазаруването в Royalmobile.bg е направено удобно за потребителите.

Плащането се извършва с наложен платеж при доставка от куриерска фирма Econt Express.Заплаща се дължимата сума на куриера при получаване на пратката.


Поръчката се изпълнява след потвърждение от клиента.

 

Условия за връщане

 • Клиентът има право да върне продукта в срок от 7 работни дни от датата на получаване. Член 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите се прилага единствено за договори сключени от разстояние, при положение, че изявлението от клиента е направено в сроковете и  при условията на Закона / съгласно чл. 55, ал. 1 срокът е 7 работни дни, считано от получаването на стоката от клиента/.
 • Съгласно чл.55 ал. 7 от Закона за защита на потребителите, при отказ от договора за продажба, сключен от разстояние, потребителят е длъжен да съхранява стоката, нейното качество и безопастност. За надлежно упражняване на правото си на отказ, клиентът следва да представи стоката във вида, в който я е получил, с ненарушена опаковка и неизползвана, придружена от всички оригинални документи. В случай, че е нарушена опаковката или стоката е използвана, както и при непредставяне на необходимите документи, клиентът няма право да се откаже от договора,както и да получи обратно платената сума.
 • Рекламациите се представят в обекта, от който е закупена стоката,а в случай на продажба от разстояние - по пощата или с куриер.
 • ЗЗП не важи и не се прилага за клиенти,които са юридически лица. Закона е създаден, за да обслужва интересите на физически лица и за това само те могат да се възползват от него.

 

Галерия

Apple iPad mini WiFi + Cellular - 4G Black / Черен

860.oo лв.

Apple iPad mini WiFi + Cellular - 4G White / Бял

865.00 лв.

Apple iPad mini WiFi - 16GB Black / Черен

630.00 лв.

Apple iPad mini WiFi - 16GB White / Бял

635.00 лв.

Sony Xperia Z Ultra 3G - Бял

1050.00 лв.

Sony Xperia Z Ultra 3G - Черен

1020.00 лв.

Samsung Corby PRO B5310 - черно - червен

215.00 лв.

Nokia Asha 200 Dual SIM - Син

140.00 лв.

HTC Amaze 4G X715e - Black/Черен

555.00 лв.

HTC Desire - White/Бял

400.00 лв.

HTC Desire C - White/Бял

260.00 лв.

Оригинална батерия за Apple iPad

69.00 лв.

Оригинална батерия за Apple iPhone 4S - 1430mAh

59.00 лв.

Зарядно устройство 3in1 за Apple iPhone 3G / 3GS / 4G / 4S - Бяло

18.00 лв.

Оригинално зарядно за Apple iPhone 5 - Бяло

35.00 лв.

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Royalmobile.bg - Варна

Royalmobile.bg - Варна

0886 874 108 / 0877 800 848

Варна

Royalmobile.bg

 

Може да се свържете с нас :

Делнични дни: 9:00 - 18:00 часа
Събота: 9:30 - 13:30 часа
Неделя: почивен ден