С грижа за Вас ( Visit Website )

Професионално почистване София С грижа за Вас С грижа за Вас
С грижа за Вас

Услуги, улесняващи Вашето ежедневие. Квалифицирана помощ в отглеждането на деца, обгрижване на възрастни и болни хора и домашни помощници...


Презентация

С грижа за Вас С грижа за Вас С грижа за Вас С грижа за Вас С грижа за Вас

С грижа за Вас

С грижа за Вас

В нашия екип работят експерти в своята област: юристи, счетоводители, застрахователи, екип за спешна медицинска помощ. Ива и Ева 2015 ЕООД е регистрирана като администратор на лични данни по смисъла на Закона за защита на личните данни. Вашите данни ще бъдат използвани само във връзка с нашата работа и с никакви други цели. Ще бъде спазен закона при тяхното администриране.

 

За Вашите деца ще се грижат професионални педагози, логопеди, психолози, ресурсни учители в зависимост от Вашите индивидуални нужди. Целодневно, почасово или по спешност. Можем да сме полезни и като придружители за допълнителни занимания - спорт, изкуства и пр., както и за работа на децата в домашната подготовка.

 

За възрастните Ви и/или болни близки ще се грижат медицински работници, в случай че са на легло и са необходими специфични манипулации. Може да използвате нашите услуги и само за компания и/или разходка, в случай че човекът е в движение.

 

За дома или офиса Ви ще се грижат обучени и инструктирани от нас специалисти. Почистване, миене на прозорци, гладене, готвене, пазаруване и други, според Вашите индивидуални нужди.

 

Професионално почистване София

 

С грижа за Вас

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


С грижа за Вас - София

С грижа за Вас - София

0888 01 03 26

София, ул. Бесарабия 15

С грижа за Вас

С грижа за Вас