Салон за красота Галена ( Visit Website )

Фриьорски Салони Несебър Салон за красота Галена Салон за красота Галена Салон за красота Галена
Салон за красота Галена

Салони за красота Галена се грижат за вашата красота и добро самочувствие. Предлагат фризьорски услуги, маникюр, педикюр, ноктопластика и козметика...

Презентация

Салон за красота Галена Салон за красота Галена Салон за красота Галена Салон за красота Галена Салон за красота Галена Салон за красота Галена Салон за красота Галена Салон за красота Галена

Салон за красота Галена

Салон за красота Галена

Салони за красота Галена се грижат за вашата красота и добро самочувствие. Предлагат фризьорски услуги, маникюр, педикюр, ноктопластика и козметика.

 

В която и професионална сфера да се реализирате, какъвто и да е личният ви начин на живот, винаги имате и ще имате нужда от красотата. От грижата за лицето, за тялото, за прическата, за цялостната Ви визия.

 

Aкo желаете промяна на вашата прическа, малко скъсяване или коренна смяна на форма, стил или цвят на косата, ще го направят за Вас с удоволствие в салон за красота Галена.

 

Салон за красота ГаленаДобре поддържания маникюр винаги прави впечатление и говори за собственика му. От ярки блестящи цветове до стилен френски маникюр, заповядайте в салон Галена и подчертайте индивидуалността си. Сменяйте лака си често, според тоалета и настроението си. Не се страхувайте да експериментирате с ярки цветове или комбинации от различни нюанси. Така винаги ще бъдете забелязвани и всички ще се възхищават на красивите ви ръце.

 

Съвременната жена отделя на своите крака не по - малко време, отколкото например за ръцете си. Педикюрът, по всяко време на годината, не бива да е разкош, а жизнена необходимост. Особено след лятото, след честото ходене боси по тревата или по горещия пясък по стъпалата на краката Ви вероятно са се появили протривания, удебеления, напуквания и мазоли. Вследствие на продължителното носене на затворени обувки през зимата краката също имат нужда от специални грижи. Затова е необходимо да посетите салон Галена и да си направите педикюр - първо, за да осигурите на стъпалата си едно дълбоко почистване, и на второ място, за да придадете на вашите крака, един добре поддържан вид.

 

Почистването на лицето е много важно за вашата кожа. За да е млада и красива, вашата кожата се нуждае от грижи. Елате в салон за красота Галена, където ще се погрижат за вашата красота.

 

Използват се различни начини за подъържане на добрия вид на кожата ви. Използват се ампулите, които действат различно - за силна хидратация, подхранване, антиоксиданти, лифтинг, противостареещи, избелващи, антибактериални и други. Tе се подбират идивидуално според типа кожа и възраст.

 

Заповядайте в салони Галена, където ще се погрижат за вашата красота и добро настроение.

 

Салони Галена предлагат и професионално обучение - маникюр, педикюр, ноктопластика - гел, акрил, акригел.

 

Салон за красота Галена

Услуги

Салон за красота Галена

  • Маникюр
  • Педикюр
  • Ноктопластика
  • Фризьорски услуги
  • Козметични услуги

 

Фриьорски Салони Несебър

Салон за красота Галена Салон за красота Галена Салон за красота Галена
     
Салон за красота Галена Салон за красота Галена Салон за красота Галена

 

Карта

 

Салон за красота Галена

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Салон за красота Галена - Несебър

Салон за красота Галена - Несебър

0894 35 83 21

N/A

Несебър, ул. Дюни 16

Салон за красота Галена

Салон за красота Галена

 

Работно време :

Понеделник - Петък от 10:00 до 16:00 часа

Събота и Неделя - почивни дни