Спортни магазини Sandex Sport ( Visit Website )

Спортни магазини Sandex Sport

Във интернет магазин за спорт и здраве Sandex можете да намерите фитнес уреди, спортни облекла, екипировка, обувки, бански костюми и аксесоари с високо качество и на изгодни цени, спортни стоки произведени от водещи световни марки...

Презентация

Спортни магазини Sandex Sport

Във интернет магазин за спорт и здраве Sandex можете да намерите фитнес уреди, спортни облекла, екипировка, обувки, бански костюми и аксесоари с високо качество и на изгодни цени, спортни стоки произведени от водещи световни марки. Професионални фитнес уреди TOP SPORT, PATRIOT, KETTLER. Баскетболни табла SPALDING. Футболни топки и екипи PETRA, PATRIOT, REUSCH, UHLSPORT. Екипировка за бокс и бойни спортове, каски, ръкавици, протектори,чували. Тенис маси и ракети.

 

Тротинетки - швейцарско качество!

Тротинетките с марка Micro® са единствени по рода си в цял свят. Съчетават швейцарско качество и прецизност с уникален дизайн и удобство. Предлагат се в над 60 страни и 3000 магазина в цял свят. Купувайки Micro® тротинетка

 

Вие ще сте сигурни, че при постоянно използване години наред, този скутер ще е все още в перфектно състояние! Всички тротинетки Micro® имат голям диаметър от 120мм на предните колела - това е изискване за безопасност съгласно европейското законодателство. Тротинетките са с двоен механизъм за сгъване за по-лесно използване.

 

Микро ® е единственият производител, който доставя пълен набор от резервни части и аксесоари за всички свои скутери и кикбордове. Повечето от нашите части са на винт вместо сплави, което ги прави по-лесно заменими. Мобилността с микро системи е въпрос на удобство! Няма нищо по-хубаво от оригинала!

Списък на категориите

 

Галерия

     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Спортни магазини Sandex Sport   - София

Спортни магазини Sandex Sport - София

0896 740 741 / 0898 377 477

Спортни облекла

София, ул. Алабин № 12

sandex@mail.bg

Точен адрес и транспорт до магазините

Заповядайте във спортни магазини Sandex Sport на следните адреси в София:

 

Спортен магазин Sandex Sport в Център:

ул. Алабин № 12
Тел.: 0896 740 741

 

Спортен магазин Sandex Sport в ж.к.Люлин:

бул. Европа №1 (спирка Орион, до МакДоналдс)
Тел.: 0894 422 335

 

Спортен магазин Sandex Sport в кв. Подуяне:

ул. Гълъбец № 5 до болница ВИТА
Тел.: 0896 740 747

 

Спортен магазин Sandex Sport на стадион Васил Левски:

бул. Евлоги и Христо Георгиеви 38, над фитнес "Боевски"
Тел.: 0894 422 337