Къща за гости Морско Око ( Visit Website )

Къща за гости Морско Око

Къща за гости Морско око разполага с една двойна стая, една тройна стая, двойна стая с допълнително легло и един апартамент. Разположени на третия етаж от къщата, всички те имат просторен изглед към морето. На първия етаж са къщата разполага с една тройна, една четворна и две двойни стаи...

Презентация

Къща за гости Морско Око

Къща за гости Морско око разполага с една двойна стая, една тройна стая, двойна стая с допълнително легло и един апартамент. Разположени на третия етаж от къщата, всички те имат просторен изглед към морето. На първия етаж са къщата разполага с една тройна, една четворна и две двойни стаи. Стаите са оборудвани със санитарни възли. За удобството на гостите ние предлагаме двор и условия за приготвяне на храна, и барбекю.

 

WiFi интернет връзка. Стаите са боядисани в различни свежи цветове, носещи настроение, а обзавеждането е подчинено на основния цвят. Всички те са оборудвани със самостоятелни WC и баня, хладилник, телевизор с кабелна телевизия, собствени тераси със столове, маса и чадър за Вашето удобство. На Ваше разположение са във всяка баня хавлии, сапун, тоалетна хартия, а в антрето дъската за гладене и ютия.

 

Стаите се подържат винаги чисти и в перфектно състояние. Ежедневно се почистват, зареждат с необходимите консумативи, спалното бельо и кърпите се подменят на всеки 3 дни.

 

На втория етаж е разположен апартамент т.е две двойни стаи със санитарен възел.

 

Апартаментът, боядисан в нежен розов цвят, включва две стаи - хол и спалня. Спалнята е подходяща за двама души, а холът е с две легла за две деца.

Разполага с климатик

 

Двойната стая, в успокояващ зелен цвят е с най-прекрасната гледка към морето. Има климатик Синият цвят е решението за другата двойна стая, която е подходяща дори за трима души, т.к. разполага с разтегателен фотьойл, удобен и за възрастен. Има климатик.

 

Тройната стая е оборудвана с широка спалня за двама души и едно легло, с климатик. Тук цветът е бледо бежов.

 

Къща за гости Морско Око приема гости и през неактивния (зимен) период.

 

Цени

Галерия

     
     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Къща за гости Морско Око - Ахтопол

Къща за гости Морско Око - Ахтопол

055 062 361 / 0887 668 706

0889 593 493

Къщи за гости

Ахтопол, ул.Черно море 29

seaeye@abv.bg

Къща за гости Морско Око

Легенда разказва как богинята Агато толкова харесала слънчевия скалист полуостров, на който е разположен Ахтопол, че го избрала за свое място за почивка, давайки му името Агатололис - Град на щастието.

 

Спокойствието, което излъчва този античен град, пристанът с рибарските лодки, старият фар, разходката по крайбрежната алея, безкрайната синева, прегърната от живописни заливи и просторният северен плаж ще грабнат и Вашето сърце.

 

Ако искате да се насладите на завладяваща гледка към морето и прохладния морски бриз, да релаксирате под звука на морските вълни, мястото в Ахтопол е само едно - къща за гости Морско око.