Сервиз-клима ЕООД ( Visit Website )

Сервиз на климатици Варна Сервиз-клима ЕООД Сервиз-клима ЕООД
Сервиз-клима ЕООД

Монтаж до 1 ден. От 2006г фирма Сервиз-клима ЕООД извършва дейности изцяло свързани с климатичната техника - продажба, доставка, монтаж, профилактика, гаранционен и извънгаранционен сервиз в гр.Варна и региона. Стремим се да предлагаме марки и модели, които след качествен и бърз монтаж да обслужваме и след гаранционния им период...

Презентация

Сервиз-клима ЕООД Сервиз-клима ЕООД Сервиз-клима ЕООД Сервиз-клима ЕООД Сервиз-клима ЕООД

Сервиз-клима ЕООД

Сервиз-клима ЕООД

Програма Кредит енергийна ефектовност - с 20% приспадане цената на климатиците!!! Те трябва да са инвертори, клас А и да отговарят на изискванията на програмата. Условие за кандидатстване е: доходи от 150лв. Обадете се !

 

Вие търсите климатик или поддръжка във Варна? Можем да Ви помогнем със съвет, безплатен оглед и достъпни цени. Продажба на кредит!

 

5 години гаранция на монтажа, 3 години гаранция за климатик монтиран от фирмата!!!

 

Монтаж до 2-3 дни.

От 2006г. фирма Сервиз-клима ЕООД извършва дейности изцяло свързани с климатичната техника - продажба, доставка, монтаж, профилактика, гаранционен и извънгаранционен сервиз в гр.Варна и региона. Стремим се да предлагаме марки и модели, които след качествен и бърз монтаж да обслужваме и след гаранционния им период.

 

На този сайт ще намерите голямо разнообразие от марки и модели климатици. Освен това тук е и пълната гама обикновени, колонни, канални, инверторни, хиперинверторни климатици с най-различни мощности предназначени за работа в домашни условия и малки офиси. Можете да разгледате сайта за да придобиете известна представа за цените. Преди да бъде насрочена дата за монтаж е задължително да ви посети наш специалист, с който да уточните необходимите мощностти и параметрите на монтажа (местоположение на вътрешното и външното тяло, броя на необходимите климатици, начин на плащане и удобни за вас дата и час ).

 

Ние много държим нашите клиенти да притежават точно оразмерен климатик. За да избегнем евентуални неудобни ситуации, при които климатикът не отоплява или не охлажда достатъчно, а само изразходва електроенергия, огледа на помещението е много важен. Изчисляването на необходимата мощност е един от най-важните фактори при избора на най-добрите климатици за вас и ако има грешка в изчисленията то това означава, че вашите пари са безсмислено изхарчени. Климатиците са изчислени за помещения със стандартна височина 2.70м².

 

Ако имате интерес към тези климатици ние задължително правим предварителен оглед на помещението или сградата, който е безплатен и не ви задължава да купите климатик от нас! Когато получите консултацията от колегите ще прецените дали да се доверите на фирмата.

Предлагаме климатици за домашна употреба и за малкия офис.

 

Когато помещението е просторно и с големи размери ще ви дадем оферта за оптимално решение с цел по-малко броя климатици и с подходящите мощности. За целта трябва да позвъните на посочените телефони. Климатиците, които предлагаме са с едно външно тяло и до 6 вътрешни тела, като всяко тяло се контролира самостоятелно от собствено дистанционно управление.

 

Паралелно с търговската си дейност фирмата се занимава с гаранционни и извънгаранционни климатици, ремонт на хладилници и автоклиматици, които не са закупени от нас и клиента не открие гаранционния сервиз. Продажба и монтаж на слънчеви колектори и соларни системи.

 

Сервиз-клима ЕООД

Монтаж и Профилактики

За климатици: 9, 12 BTU - 170 лв.

За климатици: 14, 18, 24 BTU - 200 лв.

Колони и касетки - 250 лв.

 

Монтажите в нашата фирма са славят с едни от най - качествените, защото колегите занимаващи се с тази дейност са високо квалифицирани, с опит и желание за работа

 

В стандартен монтаж се включва:

1. Доставка на климатичната система до клиента безплатно(в рамките на града);

2. Тръбен път до 3м;

3. Поставяне на тръбния път в кабел-канал в помещението до 50сm (ако се вижда ), захранващ кабел до 2м,pvc-тръба за конденза от външно тяло(50см). При заявка на клиента може да се постави кабел-канал на тръбния път от стената до външно тяло(25лв/м)

4. Гаранция за монтажа 5г., а за климатика според марката и модела(3или 5г);

5. Затваряне на системата(заварява се с оксижен : края на вътрешното тяло и тръбния път както в хладилните системи, а не на гайки), за да се избегне изтичане на фреон;

6. Вакумирване на системата с вакуум помпа;

7. Замерване налягането на системата с манометри ;

8. Обяснение, как се работи с дистанционното на климатика;

9. При сваляне на стъклопакет фирмата не носи отговорност за него;

Профилактики

На климатици: 9, 12, 18, 24 BTU - 40 лв.

Касети и колони: 50лв.

Редовното почистване на активно използвани климатици (гаранционни и извънгаранционни) е много важно действие, защото по-време на работа по техните вътрешни тела полепва прах. Вследствие на този прах се затруднява нормалният топлообмен между въздуха в стаята и вътрешните тела. Така заводски проектираната мощност започва реално да намалява.

 

По-големият проблем на замърсените климатици, е че през лятото, когато те работят в режим на охлаждане се появява неприятна миризма докато работи самият климатик, а през зимата в режим на отопление не може да се достигнат желаните температури. Животът на външния агрегат (компресора) намалява.

 

Профилактиката включва:

1.Разглобяване на вътрешно тяло. Пръскане с препарат и измиване на пластмасовите части ( корпус и турбина) и топлообменника

2. Диагностика на климатика - замерване налягането на фреона с манометри, отчитане работата на климатик. Ако има проблем с климатичната инсталация, се отремонтирва в срок до две седмици, ако е извънгаранционен се отремонтирва според ценовата листа в "СЕРВИЗ" ако клиента желае.

3. Сглобяване на вътрешно тяло

4. Ако клиентът желае да се почисти външно тяло с водоструйка се доплаща -50лв. Включва демонтаж, разглобяване на външно тяло в сервиза на фирмата, пръскане с препарат, измиване с водоструйка и монтаж на външно тяло

 

Сервиз-клима ЕООД

Сервиз на климатици Варна

1. Потребителят има право да поиска изготвянето на предварителна писмена оферта за ремонтите и/или другите услуги, които желае да получи.

2. Рекламациите за предоставените услуги се извършват по реда на Закона за защита на поребителите.

НАИМЕНОВАНИЕ

ЦЕНИ С ДДС

ДИАГНОСТИКА НА КЛИМАТИК

10 ЛВ.

СМЯНА КОНДЕНЗАТОР

50 ЛВ.

ПРОФИЛАКТИКА НА КЛИМАТИК

40 ЛВ.

ЗАРЕЖДАНЕ С R22,1 КГ.

60 ЛВ.

ЗАРЕЖДАНЕ С R410 И R407,1 КГ.

60 ЛВ.

СМЯНА КОМПРЕСОР(ТРУД)

100 ЛВ.

СМЯНА КАПИЛЯРКИ

70 ЛВ.

СМЯНА БУБИНА

70 ЛВ.

СМЯНА ДАТЧИК+ТРУД

50 ЛВ.

СМЯНА ЧЕТИРИПЪТЕН ВЕНТИЛ, КРАН(ТРУД)

70 ЛВ.

СМЯНА ПЛАТКА(ТРУД)

30 ЛВ.

МОНТАЖ НА КЛИМАТИЦИ - 7, 9, 12 ДО 3 М. ТРЪБЕН ПЪТ

170 ЛВ.

МОНТАЖ НА КЛИМАТИЦИ - 18, 24 ДО 3 М. ТРЪБЕН ПЪТ

200 ЛВ.

МОНТАЖ НА КОЛОНИ И КАНАЛНИ МАШИНИ

250 ЛВ.

ВСЕКИ 1 М. УДЪЛЖАВАНЕ НА ТРЪБЕН ПЪТ НА 7, 9, 12

20 ЛВ.

ВСЕКИ 1 М. УДЪЛЖАВАНЕ НА ТРЪБЕН ПЪТ НА 18, 24

30 ЛВ.

ВКОПАВАНЕ НА ТРЪБИ ЗА 1 М.

20 ЛВ.

КАБЕЛЕН КАНАЛ 40/60 ЗА 1 М.

10 ЛВ.

ПОЧИСТВАНЕ НА ДРЕНАЖНА СИСТЕМА

20 ЛВ.

ДЕМОНТАЖ 9000BTU, 12000BTU, 18000BTU

50 ЛВ.

ДЕМОНТАЖ 21000BTU, 24000BTU

60 ЛВ.

ДЕМОНТАЖ КОЛОНЕН ТИП

90 ЛВ.

Галерия

Сервиз-клима ЕООД

Сервиз-клима ЕООД

Сервиз-клима ЕООД

Карта

 

Сервиз-клима ЕООД

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Сервиз-клима ЕООД - Варна

Сервиз-клима ЕООД - Варна

0898 634 488 / 0889 845 230

Монтаж климатици

Варна, ул. Полковник Свещаров 10

Категории

 • DAIKIN
 • FUJITSU
 • FUJI
 • MITSUBISHI HEAVY
 • MITSUBISHI ELECTRIC
 • TOSHIBA
 • MIDEA
 • NEOCLIMA
 • CARRIER
 • HITACHI
 • SHARP
 • TREO
 • GENERAL
 • ВТОРА УПОТРЕБА
 • РЕЦИКЛИРАНИ ЯПОНСКИ КЛИМАТИЦИ

Категории

Категории