Семеен арт център Шарената къща ( Visit Website )

Семеен арт център Шарената къща

Подарете на Безценното си Съкровище, Незабравимо парти с Магията на Театъра и Вълшебницата МагМО! Всяка стая е портал към други измерения - към света на приказната страна Фантазия! А в Шарената Къща ви очакват Феите!...

Презентация

Семеен арт център Шарената къща

Шарената Къща е място в Скрития свят на Сърцето се проявява там, където шарените хора живеят в хармония и радост! На улица Врабча 13 се намира Семейния арт център за деца и родители, които искат да творят заедно своите мечти!

 

Пространството разполага с няколко стаи според дейностите: имаме приказна стая, музикална стая, ателие, зала за танци и дори гардеробна. Прекрасни две тераси за слънчеви срещи и дворче с борче.

 

Основен акцент са малките човеци и техните потребности да творят и да изживяват щастливо детството си. Имаме място в София, където осъзнато да се учим да живеем в хармония и да практикуваме любов заедно!  Едно ново въплащение на идеята за осъзнат социален живот с грижа за семейството като общност от ангажирани за благото на планетата индивидуалности.

 

Съвместните занимания по йога, сценични и приложни изкуства обединяват семействата на базата на единния стремеж към творческо усъвършенстване , а различията допълват пъзела като характерни детайли.

 

Идеята за осъзната социална среда може да вирее само чрез методите на древните практики, използвани целенасочено за личностно развитие. Лечебния ефект на съчетанието: йога и изкуства е доказано ефективен особено в днешния напрегнат и претоварен с излишества свят. Базов принцип на работата на екипа на Шарената Къща е споделянето. Деца и родители обменят информация и развиват човешки ценности в положителната вибрация на творчество, веселие и тиха радост от живота.

 

Защото Шарената Къща е архетипен модел, който съществува в съзнанието. Така както Питър Пан и феите населяват скрития свят на страната Небивала....
В тази връзка приканваме родителите да преоткрият детето в себе си, както и приказния свят в Тайната Градина на Сърцето, където Шарената Къща е нашият дом!

 

Коледна Работилницата за Подаръци на Феите в Шарената Къща 13!

Мили Деца!

Колко различни подаръка можете да изработите, ако участвате в коледната надпревара с Феите Сръчковки! Те ще ви покажат и ще правят с вас: светилници от стъкло и глина, амулети, мозайки от камъчета, домашни бонбони, ангелчета за елхата, картички, опаковки и декорации! Така ще станете една от тях!

 

Накрая всички произведения участват в Изложбата на Коледното Парти, което ще се случи на 23 декември, понеделник, от 14 до 20ч в Шарената Къща13!!!
Откриване: на 1ви декември, неделя, от 15ч с представяне на програмата и изработка на коледни картички, украси и коледни наричания за здраве и успех с Феите!

 

Програма на Работилницата:

  • Всяка Неделя от 15 до 17ч /1,8 и 15 декември/ - изработка на картички, рисуване на камъни и картини-мозайки от камъчета – Шарени Къщички
  • Всеки Понеделник от 15 до 17ч/2,9 и 16 декември/ - рециклиране на стари буркани и чаши –  стъклени светилници – рисуване върху стъкло, декупаж и оригами-украси
  • Всяка сряда от 15 до 17ч/4,11 и 18 декември/ - изработка на глинени светилници, глинени амулети – моделиране с глина и рисуване с акрил и брокат, оригами-украси
  • Всяка събота, от 15я до 17ч/7 и 14 декември/ - опаковане, декорация, ангелчета за елхата и домашни бонбони – работа с хартия и тел, правене на бонбони от овесени ядки в декорирани и рециклирани кутии и опаковки
  • Цена за 1 посещениe – 10лв
  • Цена за 2 посещения - 15лв
  • Цена за 12 посещения - 60лв

 

Шарен Рожден Ден в Шарената Къща 13!!!

Подарете на Безценното си Съкровище, Незабравимо парти с Магията на Театъра и Вълшебницата МагМО! Всяка стая е портал към други измерения - към света на приказната страна Фантазия!  А в Шарената Къща ви очакват Феите!

Меню за  Шарен  Рожден Ден:

  • Предястие : Преобразяване:

Измисляне на сценарий и сценичен декор, грим и костюм, рисуване на лица и татус

  • Основно ястие : Шарено Пътешествие:

  В света на театъра с куклите, Клоуна, Маг Мо и приказните герои

  • Десерт: Танцотека:

Любима детска музика и песни, стилове танци с балони и танцови игри
 
Накрая всяко дете си тръгва с вълшебен амулет от  Феите!

Продължителност – 2-3часа, до 12 деца


Пакетна промо цена: 250лв.( с вкл: наем пространство, двама аниматори и куклен театър, балони, ръчно изработени покани, амулети +почерпка за гостите: пица, сандвичи, сладкиши, торта и бонбони  - по договорка)

Контакти с Феите:

Боряна – 0898 566 363, bobariza@abv.bg,
Момера- 0877 772 638,momera@abv.bg
Фейсбук - Шарената Къща www.facebook.com/TheColourfulHouse13

Адрес: София, Център, ул Врабча 13, във вътрешния двор.

 

Галерия

     
     
     
     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Семеен арт център Шарената къща - София

Семеен арт център Шарената къща - София

0898 566 363 / 0877 772 638

Арт центрове

София, ул. Врабча 13

Коледни празници в Шарената Къща 13 !!!

Ролева театрална игра, подходяща за всички деца, които ще помогнат да бъде намерен изчезналия Дядо Коледа!  Всяко дете избира своя герой, феите го омагьосват и играта започва!

 

1 Картина: Вълшебство или магия…

Баба Зима твори коледното вълшебство, а Снежанка подрежда подаръците. Обаче, Баба Зима обърква коледното Вълшебство със Скритата магия, от която изчезва списъка, вълшебния чорап и торбата с подаръците….Даже и Дядо Коледа го няма никъде!

 

2 картина: Магически танци!

Притеснената и плачеща Снежанка танцувайки извиква своите приятели от други приказки на помощ. Децата се включват в играта и танцуват маскирани като любимите си герои, но магията не се разваля.

 

3 картина: Заедно можем всичко!

Баба Зима моли децата да пожелаят много силно, защото тяхното желание е по-могъщо от Скритата Магия. Всички започват да търсят и да извикват името на търсеното нещо… Едно по едно децата намират вълшебните неща – чорап, списък и торба, които слагат пред Скрития Портал и запяват песничката „Дядо Коледа е вън”! Чува се тропот, блясват фойерверки, порталът се отваря и  от там се появява Дядо Коледа! Децата се хващат за ръце и играят коледно хорце около стареца!

 

4 картина: Дядо Коледа, Любим!

Всички заемат места около трона на Любимият дядо. Децата се снимат с него, отговарят на въпросите му, пеят и танцуват за Него. Накрая получават подарък от работилницата на Феите Сръчковки, лакомства и бонбони! Всички танцуват.

 

Ако искате дядо Коледа да подари и други подаръци, донесете ги тайно в Шарената Къща13! Снимки, ще прави талантливо джудже-фотограф,  за подробностите – лично ще се консултирате с него, на място!  Нека децата бъдат предварително облечени в карнавален костюм, ние тук ще ги нарисуваме с нашите магически боички! Датата, на която ще открием Дядо Коледа, зависи от вас! Изберете я вие!

 

Цена на дете- 26лв. с вкл. ръчноправени подаръци, здравословни лакомства и бонбони.
Групово посещение – 300лв за група до 30 деца, с вкл. ръчноправени подаръци, здравословни лакомства и бонбони.

 

Приемаме записвания и предплата 30% - до 17 декември на тел: 0898 566 363- Боряна