ЕТ Сибел ( Visit Website )

ЕТ Сибел

Фирма ЕТ Сибел е се превърна във водещ производител на прозорци и врати от PVC и Алуминий. Доброто развитие на фирмата се дължи на добрата комбинация между дългогодишни служители във фирмата и чудесното партньорство с доставчиците от световни компании. Фирмата е известна с качествено изпълнение и конкурентни цени...

Презентация

ЕТ Сибел

Фирма ЕТ Сибел е се превърна във водещ производител на прозорци и врати от PVC и Алуминий. Доброто развитие на фирмата се дължи на добрата комбинация между дългогодишни служители във фирмата и чудесното партньорство с доставчиците от световни компании. Фирмата е известна с качествено изпълнение и конкурентни цени.

Фирмата се развива в следните насоки:

 • Производство на врати и прозорци от PVC
 • Производство на врати, прозорци, окачени фасади и зимни градини от Алуминий
 • Производство на външни ролетни щори и гаражни врати
 • Производство на комарници и нестандартна продукция
 • Производство на стъклопакети
 • Производство на алуминиеви парапети
 • Импрегниране и боядисване на керемиди и бетонови плочи

 

Продукти

Топлоизолацията играе роля при новите прозорци и врати освен това
да сме сигурно защитени срещу нежелани посещения, да не се влияем от външния шум, да нямаме големи разходи за поддръжка и почистване и накрая при вземането на решение за прозорците, да имаме избор между много цветове и форми.

 

Накратко: за всеки клиент предлагаме индивидуално и перфектно решение за бъдещето.

 

Прозоречни системи от PVC:

 

Viva plast 3 камерна

Със своята три камерна система , профилът VIVA Plast осигурява висока топло- и хидроизолация.

Поставеният при производството TPV уплътнител позволява по-добра водо- , топло- и звукоизолация при температура от -50С до +70С градуса, с което същевременно се увеличава енергийният капацитет на дограмата.

Използва се 24мм стъклопакет съответстващ на световните стандарти за висококачествена звуко- и топло- изолация.

Богатят избор на профили позволява лесен избор на желаният дизайн.

Облицованият с фолио в богата цветова гама PVC профил, позволява приспособяването му към всеки интериор и вкус.

Вашите предимства накратко:

 • Три камерна система с широчина 60мм.
 • Елегантен и съвременен дизайн.
 • Tоплоизолационни характерстики U=1,5 W/m?K
 • Висока шумоизолация Rw=32 db, осигуряваща тишина и спокойствие във вашия дом.
 • Гладка, лесна за почистване повърхност на профилите.
 • Универсални усилители, гарантират висока стабилност на конструкцията.

Възможност за използване на стъклопакети от 24 мм, което увеличава коефициента на шумо- и топлоизолация.

 

Viva plast 5 камерна

Пет камерна прозоречна система с монтажна дълбочина 70 мм

Загубата на енергия и респективно на топлина благодарение на PVC профилите за дограма с конструктивна ширина от 70 мм, 5-камери може да бъде сведена до 47%, което да гарантира в пъти по-високата енергийна ефективност на вашият дом.

Тестовете за качествен контрол на системата са проведени в Германия, в лабораториите на института Розенхайм, където PVC профилът VIVA Plast се доказва, като качествена алтернатива на произведените в Германия PVC профили за изработката на дограма.

Използваните стъклопакети могат да варират на дебелина от 24 до 32 мм.

Двойното уплътнение произведено по австрийски лиценз предпазва вашият дом, вила или офис от неблагоприятните атмосферни влияния.

 

Дограмата произведена чрез PVC профилите с марка VIVA Plast притежава и отлични качества за защита на вашият дом от набезите на крадци, като достига до 3-ти клас в сигурността, а освен това не допуска образуването на конденз, един редовен проблем при използването на некачествена дограма в дома ви.

 

Вашите предимства накратко:

 • Коефициент на топлоизолация – Uf=1,3 W/m2K при използването на стандартна армировка на профилите на дограмата
 • Коефициент на топлоизолация – Of=1,2 W/m2K при използването на термично разделена армировка
 • Възпрепятстване на взлом – до 3-ти клас (DIN V ENV 1627)
 • Звукоизолация до 4-ти клас (VDI 2719)
 • Двойно въздушно уплътняване срещу неблагоприятни атмосферни влияния

Алуминиеви прозоречни системи и врати:

 • Оптимизирана по отношение на съотношението максимална структурна стабилност и използване на минимално количество алуминий
 • Усилване на профилите в пунктовете, понасящи напрежения
 • С елегантна права и заоблена линия: 60 мм ширина на системата за правата линия и 67,5 мм за заоблената
 • Отваряемост – отваряне на вертикална ос, двуплоскостно отваряне, възможност за отваряне навън и навътре, отваряне на долна и горна хоризонтална ос, отваряне тип хармоника, паралелно плъзгане
 • Надежден механизъм за отваряне на средна ос – възможност за изпълнение на големи позиции
 • Нови профили с канал за PVC обков. PVC обковът позволява многоточково заключване,
  реглаж на пантите и бързина на монтажа


Щори и гаражни врати:

 

Щори

Вътрешни хоризонтални щори

Поради своята практичност и надежност хоризонталните щори са най-често използвания слънчезащитен продукт.Предлагаме разнобразие от цветове /включително имитация на дърво/, модели и екстри.

Лесната им употреба и способността и превъзходно регулиране на светлината и видимостта са превърнали хоризонталните щори в незаменим и функционален декоративен елемент във всеки дом и офис.

Безпроблемната им употреба се гарантира от прецизната изработка на управляващите механизми и висококачествени материали.

Съобразявайки се с индивидуалните Ви изисквания предлагаме многообразие от възможности за размера, формата и начина на закрепване на Вашите щори.

Пред стъкло– подходящи за монтаж на всички видове дограма и витрини, преградни стенни. Щората се спуска и вдига чрез корда със спирачен механизъм, завъртането на ламелите е чрез PVC пръчка.

Ламелите са произведени от алуминий с ширина 25/0.18 мм и 16/0.18 мм, цветното им лаково покритие е с вечна гаранция.

Щората се монтира от вътрешната страна на прозореца (към помещението). Подходящи са за всички видове дограма, витрини, преградни стенни. Управляващите механизми са интегрирани в горния профил на щората.

Монтажа на щората може да се извърши между стъклодържателите на дограмата (плътно до стъклото) - предимството е, че щората застава на едно ниво с профила на дограмата и не пречи на въртенето на дръжката на крилото. Ако се цели оптимално затъмнение и пълен контрол на видимостта е по-добре да изберете щората да застъпва стъклодържателите.

Допълнителни аксесоари:

Фиксатори – закрепват долния профил към крилото. Позволява завъртане на ламелите;

Лукс планки /пласмасови и метални/ - за по-лесен монтаж и демонтаж на щората. Позволява по лесното и почистване;

 

Странично водене /стоманена, пластмасова и текстилна корда/ – закрепва щората към крилото. Позволява завъртане на ламелите и движение на щората.

Макси стандарт – специално за Al и PVC дограма. Ламелите застават плътно до стъклото. Щората се спуска и вдига чрез корда със спирачен механизъм, завъртането на ламелите е чрез PVC пръчка. Ламелите са произведени от алуминий с ширина 25/0.18 мм и 16/0.18 мм, цветното им лаково покритие е с вечна гаранция.

 

Щората се монтира на стъклодържателите на дограмата, така че по никакъв начин не нарушава целоста й и нейните термични характеристики. Алуминиевият профил плътно прилепва към дограмата, ал. ламели застават маскимално близо към стъклопакета, осигурявайки перфектна функционалност и ергономичност.

 

Допълнителни аксесоари:

 

Фиксатори – закрепват долния профил към крилото. Позволява завъртане на ламелите;

 

Странично водене /стоманена, пластмасова и текстилна корда/ – закрепва щората към крилото.

 

Позволява завъртане на ламелите и движение на щората.

 

Вътрешни вертикални щори

Вертикалните щори внасят стил в домашната и офис среда, хармонизирайки се със съществуващите мебели и изтънчен маниер на завъртане на вертикалните ленти. Два елемента се използват за производството на изделието – елегантен профил, който води държачи, на които са окачени самите ленти.

 

Държачите са брънката, която свързва отделните ленти и осъществява тяхното завъртане, като в затворено положение лентите се застъпват една друга. Вертикалните щори предлагат изчерпателен избор от тъкани и цветове, антистатични и негорими материи, от полупрозрачни до 100% непропускащи платове.

Вертикалните щори са най – доброто решение при закриване на големи прозорци, витрини, плъзгащи се прозорци или цели стени.

 

Предлагаме Ви пет различни схеми на управление и събиране на плата, ръчно или ел. задвижване, както и различни варианти на монтаж.

Алуминиева релса, прахово боядисана с размери 25 х 45 мм, окомплектована с кукички за захващане на текстилната лента. Ламелите се завъртат със синджир, събирането и разпъването на щората се управлява с корда.

 

Стенен или таванен монтаж.

 

Външни щори

Модел Н39 – хоризонтални Al ламели които при събиране на щората се навиват на руло в Алуминиева кутия. Ламелите са от алуминии, пълни са с полиуретанова пяна, широки са 39 мм.

Kутията, конзолите и водачите са от алуминии. Остта върху която се навиват ламелите е стоманена и лагерува към конзолите. Щората се монтира върху дограмата (външно), изнесен монтаж върху алуминиев профил или върху стена. Управлението е чрез кръгло въже (ширит) с табакера, което през дупка се прокарва вътре в помещението.

Задвижващия механизъм е монтиран в алуминиева кутия с елегантен дизайн, хоризонталните алуминиеви ламели с пълнеж от полиеританова пяна образуват плътна преграда, която по желание може да бъде прибрана в кутията или спусната на определена височина.

 

Термо- и шумоизолацията на алуминиевите външни ролетни щори са значително по-добри спрямо моделите от PVC. Същото важи и за степента на затъмняване на помещението.

Управлението може да бъде както ръчно – чрез табакера или манивела, така и чрез електродвигател –управляван от бутон или дистанционно. В допълнение е възможно и монтиране на датчици ( за вятър, слънце или дъжд), както и таймери за автоматично управление на една или група от щори.

 

Ролетни гаражни врати

 

Ролетните врати са подходящи при липса на пространство в дълбочина на помещението. Те позволяват да бъдат монтирани извън помещението, като по този начин се спестява от обема на гаража. Ламелите са изработени от алуминий и вградена при производството им пенополиоретанова пяна.

 

Ролетните комарници се използват при всички видове прозорци. Това е оптималният вариант за противонасекомна мрежа – удобна, надеждна, дълготрайна. Изработени са от алуминиев профил и представляват навита на ролка мрежа покрита с негоримо тефлоново покритие.Предимство при тях е,че са компактни , лесни за употреба и заемат минимално място върху прозореца.

Ролката заедно с алуминиевите водачи е сглобена в рамка от профили с размери 20/40.През студените месеци мрежата остава навита и защитена в кутията, което удължава многократно нейният живот.Този тип комарник има предимството да се вдига и спуска в зависимост от Вашите нужди. Лесното прибиране на комарната мрежа улеснява почистването на неотваряемите части на прозореца отвън.

Ролетният комарник може да се монтира към всички видове дограма - дървена, алуминиева, пластмасова.

Комарник на панти: този тип комарници са специално предназначени за балконски врати и прозорци, при които често се налага преминаване през пространството или се използват с цел проветряване. Изработени са от алуминиев профил и мрежа покрита с негоримо тефлоново покритие. При комарниците за балконски врати се поставя усилващ профил (кемпфер) за по-голяма устойчивост и здравина на рамката. Благодарение на пантите този тип комарници могат лесно да се свалят за почистване или да се свалят през зимните месеци

Статичен комарник: те са подходящи за прозорци, при които не се налага преминаване през пространството и преместване на мрежата. Изработени са от алуминиева олекотена рамка, а мрежата е покрита с негоримо тефлоново покритие.

Алуминиеви парапети:

 

ЕТ Сибел е производител на алуминиеви парапети за стълбища и тераси, както и парапетни системи от алуминий, ал. оградни конструкции за хотели, заведения, частни домове. Фирмата проектира, произвежда, изработва и монтира стълбищни парапети и разнообразни изделия от цветни метали.


Боядисване и импрегниране на керемиди и бетонови плочи.

 

Галерия

     
     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


ЕТ Сибел - Сливен

ЕТ Сибел - Сливен

0898 58 69 51 / 0893 61 68 20

N/A
Дограма

Сливен, ул. Доростол 12

ЕТ Сибел