Спортен комплекс Силвър сити   ( Visit Website )

Силвър сити

В комфортна обстановка на спокойствие и уют може да релаксирате от натовареното ежедневие с подходящ за вас масаж направен ви от масажист-терапевт...

Презентация

Спортен комплекс Силвър сити

Спортен комплекс Силвър Сити се намира в непосредствена близост до МОЛ "Парадайс" на бул."Черни връх" и ул."Сребърна". На разположение на клиентите са - фитнес, сауна и парна баня, зала за аеробни занимания (зумба, таекуон-до фитнес) и басейн с размери 17/10м. и дълбочина 1.30 - 1.70м. Заниманията по плуване за деца и възрастни се провеждат от висококвалифицирани треньори. Всеки ден има групи по водна аеробика.


В комфортна обстановка на спокойствие и уют може да релаксирате от натовареното ежедневие с подходящ за вас масаж направен ви от масажист - терапевт.

 

Фитнес

Фитнес залата е 200 кв.м. – светла с изглед към басейна и градината, оборудвана с уреди Life fitness – необходими за всички мускулни групи.

 

 

Басейн

Всеки Вторник басейна е в профилактика от 7:00 до 9:30

 

 

Задължително е ползването на плувни шапки!

 

 

Няма нищо по-ефективно и полезно от плуването.То развива всички мускулни групи, без да натоварва ставите.Тонизира кожата и увеличава дихателния капацитет на белите дробове. Масажиращият ефект на водата помага при борбата с целулита. Подходящ спорт за всяка възраст.

 

Комплексът разполага с басейн с четири коридора с дълбочина 1.30-1.70м. и размери 17/10м.
Нашите треньори се занимават както с начинаещи, така и с плувци ориентирани професионално към спорта.

 

Спа зона

Парна баня

 

от древни времена има едно специално място, където лечебната влага извлича по уникален начин токсините и напрежението в дълбочина, активира кръвообръщението и притока на кислород. Действа противовъзпалително и болкоуспокояващо, подмладява кожата.

 

 

Сауна
Сауната е едно от хубавите открития на човека. Тя е полезна както за външния вид, така и за състоянието на организма и е истинско удоволствие, особено през зимата.Температурата, която поддържа сауната на комплекса е 80-100 градуса.

 

 

Джакузи

И за да бъде като истинска приказка ви предлагаме и две шестмесни джакузита с температура на водата 35-38 градуса и разнообразни по сила и вид водни струи.

 

 

 

Водна аеробика- “Aqualife Club”

Упражненията във вода имат редица ползи за здравето, особено за поддържане на стройно и стегнато тяло. Водната, или известна още като аква аеробика, спомага поддържането на здрави стави и подобрява кръвообращението на тялото. Тази функция е широко използвана в рехабилитацията на ревматологично болните.

 

Аеробните упражнения във вода предлагат редица ползи за сърдечно-съдовата система, като укрепват сърцето и повишават количеството кислород, което достига до мускулите. Изследвания показват, че хората с лека хипертония могат ефективно да държат кръвното си налягане под контрол с редовни водни упражнения. Аква аеробиката има терапевтичен ефект за облекчаване на болки в гърба, скованост в ставите и други подобни здравословни проблеми. Водната гимнастика благоприятства изгарянето на калории. Затова е подходяща за хора, страдащи от затлъстяване или наднормено тегло. При провеждането на 1 час тренировка се изгарят средно между 450-600 калории. Водните упражнения са ефективни за повишаване на мускулната сила, за добра координация и баланс, зареждат ни с енергия и настроение. Този вид упражнения имат масажиращ и релаксиращ ефект, което помага в борбата с ежедневния стрес и напрежение. Предимства на водната аеробика :

 • масажира и моделира тялото
 • не натоварва ставите
 • използва се съпротивлението на водата
 • укрепва организма и премахва напрежението

Часовете се водят от специалисти, като се съобразяват със степента на натоварване според индивидуалните Ви възможности.

 

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ – 1 ЧАС

 

В този един час се включва: загряване – 5-7 мин. , аквааеробик част(Aqua/Step,Cardio/Core Aqua)- 20-25 мин., таебо (Taekwon Aqua)- 10-15 мин., каланетика -10- 15 мин., стречинг 3-5 мин.


Цена едно посещение 8.00 лв.; карта 11 посещения 80.00 лв.

Понеделник Вторник Сряда Четвъртък Петък Събота Неделя
09.30-10.30   09.30-10.30   09.30-10.30 09.30-10.30 09.30-10.30
19.30-20.30 19.00-20.00 19.30-20.30 19.00-20.00      
          http:/vodnaaerobika.com

 

 

Масажи

 • Класически масаж – цяло тяло – 40.00лв.
 • Частичен гръб/крака – 25.00 лв.
 • Спортен – цяло тяло – 45.00 лв.
 • Антицелулитен – мануален – 30.00лв.
 • Антицелулитен – с вендуза – 25.00лв.
 • Масаж за бременни – 35.00 лв.
 • Сапунен масаж - 35.00 лв.
 • Хамам масаж – 50.00 лв.
 • Класически масаж + сауна – 45.00лв.
 • Ароматерапия – 45.00 лв.
 • Релаксиращ масаж – 40 лв.
 • Масажна яка – 20 лв.
 • Масаж на лице – 20 лв.
 • Вендузи 10 минути – 10 лв.
 • Зонотерапия(масаж ходила) – 20 лв.

 

Класически масаж

В комфортна обстановка на спокойствие и уют имате възможност да се отървете от умората и стреса на ежедневието да облекчите напрежението и болките в ставите и мускулите да възстановите енергията си и добрия тонус.

Лечебен масаж

Лечебният масаж представлява сбор от механични въздействия върху кожата и подлежащите тъкани.Осъществява се чрез различни специални похвати.Редовният масаж може да подпомогне общото здраве и жизненост ,като специализираните методи освобождават напрежението и болките в мускулите, облекчават схванатите стави, подпомагат кръвообращението и стимулират изцеждането на лимфата, за да се насърчи освобождаването на токсините от тялото .Масажът възвръща здравия цвят на бледата кожа и подържа тялото здраво и гъвкаво.

Тонизиращ масаж

Този масаж има едно голямо преимущество премахва напрежението и главоболието, отпуска болезнено напрегнатите мускули и прогонва безсънието.Това е съчетание от дълбоки и бавни похвати съчетани с успокояваща музика.Този масаж ни дава възможност да почувствате отново какво значи да си спокоен ,и да живееш в хармония със себе си, да изпитваш удоволствие от собственото си тяло.Холистичният масаж влияе добре като успокоява и тонизира мускулите подпомага движението на кръвта във вените увеличава хемоглобина стимулира лимфният поток и прави съединителната тъкан на ставите по еластична.При този вид масаж се използват етерични масла които намаляват риска от алергични реакции нормализират работата на централната нервна система, работата на сърцето, те са едни от мощните антиоксиданти и не на последно място забавят процеса на стареене.

Масаж при бременни

Масажът е отлично средство, чрез което една жена може да се подготви за раждането, този масаж помага за понасянето на промените в тялото.Масажът премахва напрежението и умората при бременност, но също така успокоява и дава сили на жената при самия акт на раждането.Масажът при бременни допринася неимоверно много за успокояване на болките в краката и гърба, премахва общата отпадналост, която жената усеща особено в напреднала бременност.

Помнете,животът може да ви изведе от строя, но масажът ще ви върне обратно към него.

Спортен масаж

За всяка форма на физическа дейност от атлетика до танците – масажът е безценно средство за привеждане на тялото в кондиция за релаксация и лечение на травми. При подготовка за спортна дейност масажът може да се използва за допълнително разгряване и разтягане. Когато не сте в форма или физическото натоварване е било твърде голямо се получава кислородна недостатъчност и тогава в мускулите се образуват отпадъчни продукти и това причинява болка и умора.За премахването им е нужно масаж, които помага на мускулите да възвърнат силата си много по –бързо. Масажът помага при навяхвания и разтегнати сухожилия.

Масаж на ходилата:

Източноазиатски лечебен метод. Спада към алтернативните методи на лечение и е вид рефлексотерапия ,при която с характерни масажни похвати се обработват стъпалата. Съществува и е доказана взаимна връзка между отделните органи, акупунктурните меридиани и рефлексогените зони на стъпалата.Стъпалото се явява една съвършена микроакупунктурна система , в която свое място на съответствие има всяка част на тялото и всеки орган . Прилагат се специфични масажни похвати ,които рефлекторно въздействат върху засегнатият орган и подобряват функцията му.Като цяло терапията е приятна и резултатите са много добри.

 

Зонотерапията се основава на принципа, че всички органи, жлези и системи в тялото са проектирани върху зони или рефлексни точки по ходилата и ръцете. Чрез масаж на тези точки се намалява напрежението в целия организъм.

 

Произходът на Зонотерапията не е известен с точност, но по всяка вероятност тя се е появила приблизително по същото време, когато се е развила и акупунктурата, т.е. около 4000 г. пр. Хр.; основание за това предположение дава фактът, че двете терапии споделят много общи принципи.

 

Никой не знае как точно действа Зонотерапията, макар че съществуват няколко теории. Застъпва се гледището, че енергията постоянно протича през каналите или зоните в тялото, които завършват в рефлексните точки по ходилата и ръцете. Когато енергията протича безпрепятствено, ние сме здрави, но когато енергийният поток е блокиран вследствие на напрежение или запушване на пътищата му, човек се разболява. Обработката на рефлексните точки премахва блокажа и възстановява хармонията във всички телесни системи.

 

Релаксацията е основният ефект от Зонотерапията. Но спадането на напрежението също така подобрява кръвоснабдяването, осигурява безпрепятствено функциониране на нервната система и възстановява хармонията или хомеостазата на всички телесни функции. Тъй като много от болестите на нашето съвремие произтичат от стреса, зонотерапията, приложена от квалифициран терапевт, има благотворен ефект при широка гама от болестни състояния.

Антицелулитен масаж:

Специални масажни похвати приложени с професионални кремове и масла, които активират кръвообращението в предразположените към целулит и напълняване зони на тялото, тези похвати ще подпомогнат разбиването на мастните натрупвания и ще подобрят дренажа на застойните течности.

 

За да се радвате на стройни бедра и добра фигура опитайте специфичните техники на антицелулитният масаж.

АРОМАТЕРАПИЯ

Уханията успокояват, стимулират и ни омагьосват. Те действат върху тялото, душата и сетивата и внасят хармония и чувственост в нашия живот. Въпреки петхилядната си предистория едва през последните 20-30 години “ароматерапията” заема подобаващото й се място посредством възраждането на древната и могъща комбинация от етерични масла и масаж. Древните цивилизации използвали ароматичните масла в религиозни церемонии и за лечение. В Египет са използвали кедър и смирна за балсамиране. Египтяните използвали парфюмите и за духовно просветление. В Китай използването на билки и ароматни вещества в медицината е документирано в текстове, датиращи от 2 хиляди години преди новата ера. Древната индийска наука за природна медицина Аюрведа прилага масла и смеси през последните 6 столетия. Клеопатра добавяла във ваната с магарешко мляко смес от аромати, за да запази кожата си млада и хубава и омагьосвала мъжете с ухание на роза. Всяко етерично масло притежава различни свойства и възможности за въздействие. Някои успокояват, други тонизират. Техните упойващи аромати са източник на истинска наслада и удоволствие. Те ни карат да се чувстваме вътрешно по-добре. Следващият път, когато сте тъжни или ядосани, отдайте се на приятното усещане, което доставя мирисът на едно уханно цвете или етерично масло и сами ще се убедите в простата сила на ароматерапията.

 

Поради холистичния характер на ароматерапията в известен смисъл не е толкова важно от какво точно се оплаквате – все едно, ароматерапията може да ви помогне. Ароматерапията оказва значителен ефект при банални смущения, свързани със стрес, ПМС, депресия, безсъние, болки, смущения в храносмилането, инфекции, мигрени, кожни проблеми. Има ефект както при остри, така и при хронични заболявания. Ароматерапията се прилага и при деца, но се изисква внимание при деца под 5-годишна възраст. Ароматерапията е доста ефикасна по време на бременността и в следродилния период, въпреки че и тук се налага допълнително внимание. Всички масла са антисептични и предпазват от бактерии, вируси, гъбички, паразити, алергени и токсини. Те укрепват имунната система, улесняват зарастването на счупени кости, рани и изгаряния. Някои масла разтварят жлъчни камъни, други спомагат за лесно и безболезнено раждане, трети засилват паметта, четвърти прогонват тъгата и т.н. Те представляват идеално оръжие за борба срещу разпространението на вътрешно преносими инфекции.

 

Етеричните масла са в изключителна степен универсални и могат да служат за различни цели. Те намират пълноценно приложение в козметичната терапия; като благоухания, повишаващи настроението; за ароматизиране на храни и тютюн; за производство на парфюми и др. Етеричните масла са синергични – те действат в хармония. Много важно правило е смесването на две до пет масла, тъй като действието на сместа е в десетки пъти повече, отколкото на съставните есенци.

 

Ценова листа

Единични посещения

 • Басейн 8.00 лв.
 • Басейн дете до 7 год. 6.00 лв.
 • Водна аеробика 8.00 лв.
 • Фитнес зала 5.00 лв.
 • Сауна / парна баня 10.00 лв.
 • Арабски танци 7.00 лв.
 • Аеробика 8.00 лв.
 • Йога 8.00 лв.
 • Програма – фитнес 15.00 лв.
 • Хранителен режим 20.00 лв.
 • Кърпа 1.50 лв.

Пакети

 • Фитнес + Басейн 12.00 лв.
 • Фитнес + Сауна/Парна 14.00лв.
 • Басейн + Сауна/парна 16.00 лв.
 • Басейн + Фитнес +Сауна/Парна 18.00лв.

Услуги с инструктор

 • Индивидуално обучение по плуване за деца до 14 г. – 15.00 лв.
 • Индивидуално обучение по плуване за възрастен – 20.00 лв.

Карти с инструктор

 • Индивидуално обучение плуване деца до 14 год. – 10 посещения – 130.00 лв.
 • Индивидуално обучение плуване възрастен – 10 посещения – 160.00 лв.
 • Групово обучение деца – 8 посещения – 76.00 лв.
 • Групово обучение деца – 10 посещения – 90.00 лв.
 • Групово обучение деца – 12 посещения – 102.00 лв.
 • Еднократно посещение в група – 15.00 лв.

Карти

 • Басейн
 • 8 посещения – 56.00 лв.
 • 10 – 65.00 лв.
 • 20 – 120.00 лв.
 • 1 месец неограничена - 140.00лв.
 • Фитнес
 • 8 посещения – 36.00 лв.
 • 10 – 40.00 лв.
 • 20 – 70.00 лв.
 • 1 месец – неограничена – 80.00лв.

Забележка:Всички карти са валидни 36 дни от датата на издаването!Всяка карта е поименна и се ползва от един човек!При издаването на всяка карта се заплаща 5 лв. депозит за електронния носител!

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Спортен комплекс Силвър сити - гр.София
Спортен комплекс Силвър сити - гр.София
0884 152 444 / 02 483 55 86
Спортни клубове
София, ул. Емилиян Станев 2А, бл.6

Видео

Водна аеробика- “Aqualife Club”

Упражненията във вода имат редица ползи за здравето, особено за поддържане на стройно и стегнато тяло. Водната, или известна още като аква аеробика, спомага поддържането на здрави стави и подобрява кръвообращението на тялото. Тази функция е широко използвана в рехабилитацията на ревматологично болните.