Частна детска ясла и градина Славейче (Visit Website)

Частна детска ясла и градина Славейче Частна детска ясла и градина Славейче Частна детска ясла и градина Славейче
Частна детска ясла и градина Славейче

Създадохме ЧДГ "Славейче" с много любов и желание!
Основна цел на нашият екип е да отглежда и възпитава най-ценното - вашите деца в спокойна и щастлива среда. Доверете ни се!

Презентация

Частна детска ясла и градина Славейче Частна детска ясла и градина Славейче Частна детска ясла и градина Славейче Частна детска ясла и градина Славейче

Частна детска ясла и градина Славейче

Частна детска ясла и градина Славейче

Частна детска ясла и градина "Славейче" разполага с две бази в центъра на София - едната е в близост до Паметника Левски, а другата до бул.Христо Ботев.

Детска градина "Славейче" /до Паметника Левски/ се намира на тиха и спокойна улица в самият център на София. Помещаваме се в две триетажни къщи с общ двор, допълнителна площадка за игра и паркоместа за улеснение на родителите при довеждането и вземането на децата от детската градина.

Другата ни база - до бул. Христо Ботев е разположена в чудесна новопостроена, луксозна сграда с просторни, слънчеви помещения и самостоятелен вътрешен двор.

Децата в детската градина са разпределени в групи по възраст, като местата в тях са ограничени. Всяка група разполага със самостоятелни занималня, спалня и санитарен възел. За обучението и възпитанието на децата във всяка от групите са на разположение педагог, помощник - възпитател и медицинска сестра. Децата в детското заведение са под ежедневното наблюдение на психолог. Два пъти седмично при нас идва логопед, който работи с децата с говорни проблеми. При желание от страна на родителите да се работи с детето, часовете с логопед се заплащат отделно.

ДГ "Славейче" има подготвителна група и група петгодишни. Децата, успешно завършили подготвителна група получават удостоверение, в съответствие с изискванията на Министерство на Образованието.

ЧДГ "Славейче" работи целогодишно, без почивни месеци.

Частна детска ясла и градина Славейче

Прием

ЧДГ "Славейче" приема деца от 1 до 7 години.

Приемът е целогодишен, при наличие на свободни места в съответната група. Запазването на място става чрез внасяне на сума, равна на половин месечна такса, която използвате през първия месец при нас.

Необходими документи за записване:

Частна детска ясла и градина Славейче

Обучение

Обучението в ЧДГ "Славейче" се провежда по утвърдени от Министерство на Образованието програми и включва следните образователни направления:

  • Български език и литература
  • Математика
  • Социален свят
  • Природен свят
  • Игрова култура
  • Музика
  • Изобразително изкуство
  • Конструктивно - технически и битови дейности
  • Физическа култура

В учебната програма присъства и обучение по английски и руски език, а при желание от страна на родителите децата се включват в група по йога и/или модерни танци.

Погрижили сме се и за разнообразието в ежедневните занимания на малчуганите, чрез периодично организиране на екскурзии, ски и зелено училище, посещения на място от куклен театър и цирк.

Частна детска ясла и градина Славейче

Меню

Храната в ЧДГ "Славейче" се приготвя и доставя ежедневно от лицензирана детска кухня. Разнообразна е и отговаря на всички хигиенни и нормативни изисквания за здравословно хранене.

Децата се хранят четири пъти дневно, като минимум два пъти на ден получават плодове и зеленчуци в сурово състояние, млечни продукти ежедневно, пълнозърнести храни, мюсли, овесени ядки, изворна вода и сокове.

В ЧДГ "Славейче" държим не само на здравословната храна, но и на етикета при хранене. Малчуганите при нас се научават да използват пълен комплект прибори и салфетки при всяко хранене.

Освен стандартното меню осигуряваме вегетарианско и хипоалергенно меню.

Галерия

База - ул. Росица № 12

База - ул. Отец Паисий № 47

Карта

гр. София, район Оборище, ул. Росица 12

Частна детска ясла и градина Славейче

гр. София, район Възраждане, ул. Отец Паисий 47

Частна детска ясла и градина Славейче

Тази фирма е регистрирана в следните категории: