Д-р Лиан Соми ( Visit Website )

Д-р Лиан Соми

насоки за лична орална хигиена

специализирана клинична орална хигиена - отстраняване на:

зъбна плака

зъбен камък

пигментации

Презентация

Имплантология

Това е сравнително нов раздел на съвременната хирургия, който изцяло променя облика на един стоматологичен план на лечение.

На мястото на липсващия зъб в челюстта се присажда чуждо тяло. Този метод е относително нов. Преимуществото му е, че след време се получава чувството за собствен зъб . Недостатък е, че трябва да се спазват специални правила, които гарантират врастването и запазването на чуждото тяло. Този метод е така нареченият ИМПЛАНТАТ. Който е готов да се посвети в грижа за зъбите и устната хигиена, само тогава ще избере предимствата на имплантата. Независимо от някои изключения, в метода няма никакъв риск. Материалът е абсолютно безвреден и се приема от организма /обикновенно е чист титан 999/. Необходими са 3 -5 месеца за заздравяване. През това време се носи временен мост, а дъвкателните възможности на мястото на имплантата са ограничени. След това започва функционалното натоварване на импланта и изграждането на чувство за собствен зъб.

 

Рискът е сведен до нула. Досегашните научни изследвания показват, че поставянето на имплант и заздравяването е бeзопасно. В максимум 10% имплантите се изхвърлят. Това също е безболезнено.

 

Състоянието е същото като след загуба на зъб. Може да се постави отново имплантант или описаните протези в т.1 и 2. Бъдещото чувство за собствен зъб е в подкрепа на импланта. Важно! - Всеки тряба да има готовност за грижливо почистване на зъбите.

 

Д-р Лиан Соми предлага:

Имат 11 годишен опит в слагането на импланти. Кабинетът разполага със собствен панорамен рентген.

  • насоки за лична орална хигиена
  • специализирана клинична орална хигиена - отстраняване на:
  • зъбна плака
  • зъбен камък
  • пигментации

Терапевтично лечение на:

  • зъбен кариес - 50.00лв.
  • пулпит - със или без запазване виталитета на зъбната пулпа - 80.00лв
  • гангрена
  • периодонтит (гранулом)

 

Стоматологичният кабинет има сключен договор с НЗОК по всички видове стоматологични действия.

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Д-р Лиан Соми - Самоков

Д-р Лиан Соми - Самоков

0896 888 444

Самоков, ул.Търговска 35

Д-р Лиан Соми