Сапфир Груп ООД  ( Visit Website )

Сапфир Груп ООД

е водеща българска компания в строителния бранш, която инвестира, търгува и управлява активи! През последните години тя се превърна в едно от най-уважаваните търговски дружества в сферата на ивестициите и строителството...

Презентация

Сапфир Груп ООД

"Сапфир Груп ООД" е водеща българска компания в строителния бранш, която инвестира, търгува и управлява активи! През последните години тя се превърна в едно от най-уважаваните търговски дружества в сферата на ивестициите и строителството. Днес,  фирмата продължава да се развива успешно, осъществявайки все по-мащабни и разнообразни проекти:

 • к.к. Слънчев бряг - комплекс Шато Валон, Шато дел Мар, комплекс Сапфир, комплекс Съни Бийч Плаза и др.
 • гр. Несебър - комплекс Шато дел Марина, комплекс Акротирия, комплекс Шато Дюн
 • гр. Свети Влас- комплекс Шато Сий Уинд
 • гр. Созопол,  гр. София...

Предлаганите от нас комплекси се отличават по стил, архитектура и дизайн. Както е известно,търсенето на имотите се определя от много фактори - категорията , местоположението, качеството на строителство и не на последно място цената.

Служителите ни в „Отдел продажби ” могат да ви предложат пълен пакет от консултантски услуги за придобиването и продажбата на имот и да ви помогнат да направите най-правилния избор.Лоялността и компетентното обслужване на клиентите са винаги в центъра на всекидневната ни работа. Ръководени от основните принципи на професионализма и честността, ние сме в състояние да оправдаем Вашето доверие.

 

В зависимост от настоящите икономически условия, можем да предложим на клиентите нови и атрактивни възможности.  Ако сте заинтригувани, препоръчваме Ви да прегледате предложенията за покупка на имоти, намиращи се в популярни курорти по българското крайбрежие. Нашите комплекси се различават един от друг по стил, архитектура и дизайн. Както е известно, стойността и категорията на недвижимите имоти до голяма степен зависят от местоположението и качеството на строителство, което е основен фактор за определяне на цената му.

 

Ние предлагаме на нашите клиенти широк спектър от компоненти, които превръщат имота в отлична инвестиция: облекчени условия относно закупуването и заплащането.Последните данни от глобалната икономическа ситуация, за пореден път доказаха, че най-добрият и най-безопасният начин за съхраняване на свободни парични потоци е инвестирането в недвижими имоти. Сега, когато пазара на недвижими имоти започна да се стабилизира, е най-благоприятното време да се инвестира, защото именно купувачът диктува условията на пазара.

Каним ви да посетите България и на място да се запознаете с нашите конкретни предложения за инвестиции. На летището ще Ви посрещнат наши служители, и ще Ви осигурим транспорт до хотела. Ако подпишем договор за покупко-продажба на недвижим имот, всички ваши разходи за полети, хотели и ресторанти ще бъдат платени от нас. Надяваме се, че ще се съгласите с нашето предложение да посетите красивата и слънчева България. Както се казва: „По-добре да видиш веднъж, отколкото да чуеш много пъти”.

 

Единствено сега имате уникалната възможност да се възползвате от многобройните бонуси относно нашите предложения, а именно: безлихвено разсрочено плащане в рамките на една година, както и атрактивни отстъпки в зависимост от начина и срока на плащане!

 

Офертата е ограничена във времето. Побързайте, за да направите най-изгодната сделка в живота си!

 

Услуги след покупко-продажбата и управление на имоти

Отдаване под наем на Жилищни имоти


България е активно развиваща се туристическа дестинация, така че търсенето на жилищни имоти през сезона (за ски курорти от декември до май, за морските курорти от средата на април до октомври) е по-голямо.

 

Всички необходими процедури – намиране на наематели, почистване на апартамента, и др. – поема управляващото дружество.

 

Компания Сапфир Груп ООД Ви предлага и следните услуги:

 • Вътрешен дизайн и мебелировка
 • Застраховка на недвижимият имот
 • Заплащане на комуналните услуги
 • Техническо обслужване
 • Подготовка на апартамента/къщата за гости на собственика
 • Посрещане на летището и трансфер
 • Преводач
 • Охрана

Текущи проекти

Комплекс Акротирия

Complex AcrotiriaComplex Acrotiria

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Шато Сий Бриз

Chateau Sea BrizChateau Sea Briz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вила Астория 1

Villa AstoriaVilla Astoria

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Бъдещи проекти

Шато Дюн

Shateau DuneShateau Dune

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Къщи в Созопол

House in SozopolHouse in Sozopol

 

 

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Сапфир Груп ООД - инвестициoнно-строителна компанията

Сапфир Груп ООД - инвестициoнно-строителна компанията

0886 306 060 / 0885 343 406

Недвижими имоти

к.к. Слънчев Бряг