Спа хотел Heaven ( Visit Website )

Спа хотел Heaven

Бутиков СПА Хотел Хевън е луксозен хотел в град Велинград. Разполагащ с 9 стаи и един апартамет, като всички те са индивидуално и стилно обзаведени...

Презентация

Спа хотел Heaven

В град Велинград са съсредоточени едни от най-богатите в България хидротермални находища. Минералните извори (80 на брой), мекият климат и прекрасната природа са голямото богатство на града, именно заради това той печели приза СПА столица на България. Град Велинград се намира на 130 км от София и на 80 км от Пловдив.

 

Бутиков СПА Хотел Хевън е луксозен хотел в град Велинград. Разполагащ с 9 стаи и един апартамет, като всички те са индивидуално и стилно обзаведени. Мебелите са от естествени материали, а самият хотел предлага на своите гости пълно уединение и търсеният комфорт.

 

В хотела ще намерите много удобства като открит басеин с джакузи, сауна, турска баня, масажи, вътрешен басейн с джакузи, ресторант,телефон, цифрова телевизия и Wi-Fi. Избирайки нас ще бъдете посрещнати не просто като туристи, а като скъпи гости.

 

Ресторант

Ресторант Дионис предлага вкусно приготвените блюда, декорирани от нашите майстори с много вкус и любов, подбрани вина от най- известните региони в България и света, които персонала умело съчетава с подходящите храни и перфектният сервиз.

 

Ресторанта работи и с БИО продукти, ежедневно зареждане с охладени меса и риба, овкусени с подходящи маринати и подправки, за да достигнат върховите си вкусови качества и да удовлетворят и най-изтънчените вкусове!

 

Цени

Стаи Цени
Артемида 150 лева
Венера 170 лева
Деметра 170 лева
Атина 170 лева
Веста 170 лева
Хера 170 лева
Гея 170 лева
Аполон 190 лева
Афродита 190 лева
Купидон 190 лева

 

В цената е включено:

  • нощувка
  • закуска
  • неограничено ползване на вътрешен и външен минерален басейн с вътрешно и външно джакузи
  • сауна
  • парна баня
  • турска баня
  • безплатен безжичен интернет
  • курортна такса
  • открит паркинг

 

Деца до 6 години се настанява безплатно, за деца до 12 години се доплаща 30.00 лв.

 

Галерия

     
     
     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Спа хотел Heaven - Велинград

Спа хотел Heaven - Велинград

0359 51911 / 0896 860 528

Хотели

Велинград, кв. Каменица, ул. Бор 4

Спа хотел Heaven