Семеен Хотел Спасовата Къща ( Visit Website )

Семеен Хотел Спасовата Къща

В Спасовата къща ше намерите тишина и спокойствие, които в съчетание с предлаганите от нас удобства ще гарантират прекарването на една незабравима почивка, семейно тържество или просто среща с приятели...

Презентация

Семеен Хотел Спасовата Къща

Тази прекрасна къща за гости е идеалното място да избягате от стреса на големия град, зареждайки се с енергия и сили.

 

В Спасовата къща ше намерите тишина и спокойствие, които в съчетание с предлаганите от нас удобства ще гарантират прекарването на една незабравима почивка, семейно тържество или просто среща с приятели.

 


Множеството исторически, културни и природни забележителности ще направят гостуването Ви при нас още по-приятно!

 

Къщата е на 3 етажа, състои се от 7 двойни стаи и 1 четворна. На разположение на гостите са напълно обзаведените кухня и просторна всекидневна, красива лятна градина за топлите дни и няколко парко - места.

 

На 1-вия етаж са разположени кухнята и всекидневната. На 2-рия и 3-тия етаж се намират стаите, всяка една от които е със самостоятетен санитарен възел, а пет от тях и с вана. Стаите са оборудвани още с кабелна телевизия и безжичен интернет, две от тях имат и тераси.

 

Местоположение

Спасовата къща за гости се намира в центъра на гр. Килифарево, китно и спокойно градче с богата история и култура, разположено в живописна котловина в полите на Стара планина. Къщата е в непосредствена близост до църквата Св.Архангел Михаил, наблизо е и местния и често посещаван Килифаревскн манастир.

 

Килифарево се намира на Юкм от Старата столица на България - Велико Търново, на главния път ВТърново - Гурково

 

Цени

Галерия

     
     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Семеен Хотел Спасовата Къща - гр.Килифарево

Семеен Хотел Спасовата Къща - гр.Килифарево

0896 711 697

Къщи за гости

Килифарево

Забележителности