Клуб Sport Support (Visit Website)

Бодишейпинг София Клуб Sport Support Клуб Sport Support
Клуб Sport Support

Sport Support e място за тренировки и релакс ,където заобиколени от съмишленици и приятели ще получите лично отношение.

Клуб Sport Support

Sport Support e място за тренировки и релакс ,където заобиколени от съмишленици и приятели ще получите лично отношение.

Клуб Sport Support

Sport Support e място за тренировки и релакс ,където заобиколени от съмишленици и приятели ще получите лично отношение.

Презентация

Клуб Sport Support Клуб Sport Support Клуб Sport Support Клуб Sport Support

Клуб Sport Support

Клуб Sport Support

Sport Support e място за тренировки и релакс ,където заобиколени от съмишленици и приятели ще получите лично отношение.

В клуб Sport Support, под звуците на приятна музика и в компанията на ваши съмишленици вие ще се погрижите както за тялото си, така и за душевния си комфорт.

Клуб Sport Support може да Ви предложи удобен за вас график, както и възрастова група, в която да танцувате, да тренирате, да се погрижите за вашето здраве и вашето самочувствие. Нашата цел е да предоставим на хора от всякаква възраст здраве, красота и много приятни емоции на достъпни цени за всички! Клуб Sport Support е мястото, където ще ви предложим да съчетаете полезното с приятното - ефективна тренировка, индивидуално отношение и истинско забавление!

Клуб Sport Support

Услуги

Присъединявайки се към нашия клуб Вие ще получите клубна карта, с която имате възможността да изберете програма отговаряща на вашите персонални желания, а именно:

  • Йога (начинаещи, напреднали, група 50+)
  • Зумба (сборна, група 50+)
  • Лятна Детска Занималня за деца от 1-4клас (  1 юни - 15 септември )

Всяка тренировка включва по желание билков чай, кафе, вода. Ползване на антицелулитен уред.

Членовете могат да си организират по всяко време срещи в клуба. (включено кафе, чай, вода и ползване на интернет).

Всички членове могат да ползват клуба за отбелязване на лични събития безплатно (заплаща се само организацията и кетъринга).

Ежемесечно участвате в „Тематични вечерни срещи“, на които всеки член представя своя рецепта за здравословна и диетична храна съпроводени от дискусии, игри, презентации и веселие (по желание на групата).

При направени  3 месеца посещения в залата получавате клубна тениска в различен цвят според нивото.

Клуб Sport Support

Лятна детска занималня

По време на лятната ваканция сте изправени пред една голяма грижа, а именно проблема с ангажираността на децата. Къде са, с кого са и какво правят?! Нека Ви помогнем през лятото! Sport Support Club е място, в което ще се погрижим както за Забавлението така и за Здравето чрез спортни групови занимания. Освен това в програмата са предвидени разнообразни образователни занимания, игри и други дейности. За да сте спокойни, че вашето дете ще бъде обгрижвано през лятната ваканция, запознайте се с програмата на Лятната Занималня в Sport Support Club.

Този проект, си поставя за цел да предложи целодневни занимания със спорт, логически игри, забавно обучение, тематични дни със занимания за лятната ваканция на деца (от 1ви-4ти клас). Всяко момче и момиче ще усети магията на спортуването и радостта от пълноценното общуване, забавление и обучение играейки в свободното време!

Пълна програма на лятната детска занималня

Екип

Елка Йорданова - Възпитател

Клуб Sport SupportЗдравейте, Казвaм се Елка Йорданова и ще запозная децата ви със забавната част на математиката. С решаването на забавни задачки децата сами ще разкриват занимателната страна на математиката и засилват интереса си към нея. Освен математика ще водя и час по „дебати“, където ще запознаваме децата с умението да разговарят на различни теми.

Светла Даскалова - Възпитател

Клуб Sport SupportЗдравейте, казвам се Светла Даскалова и моята основна цел е да осигуря среда, която да стимулира детското възприятие, да предлага поводи за многобройни преживявания и да позволява на децата да растат. Ще рисуваме, апликираме, играеме, четем, слушаме, гледаме възпитатени, научно полулярни филми и цялостно внимание. За децата ще има различни игри и занимания, които да развиват тяхната увереност и самостоятелност, да ги научат на взаимоуважение и взаимопомощ.

Маги Томова - Тае-Бо гимнастика

Клуб Sport SupportТАЕ-БО е съвременна фитнес система, създадена с цел хармонично оформяне на цялото тяло. Това е комбинация от бойни изкуства( бокс, таекуондо, карате) и аеробика. Концентрация, сила, самоконтрол, енергия, дисциплина и грация са думите, които могат да опишат ТАЕ-БО като спорт. Както при бокс аеробиката, и при тае-бо няма директен физически контакт между хората, които я практикуват. Ако искате трайни и бързи резултати, ако искате да освободите напрежението и стреса и същевременно да се погрижите за тялото си, заповядайте при нас!

Мария Дичева - Йога инструктор

Клуб Sport SupportЖивеем във време, когато постоянно сме подложени на стрес и изпитания. В забързаното ежедневие забравяме за себе си и за своето здраве. Аз бях от хората, които сериозно се бяха "качили на въртележката" водеща към гибел. Тогава започнах да се занимавам с йога. За мен това бе едно малко спасение.

Юлия Владова - Йога инструктор

Клуб Sport SupportЗдравейте! Казвам се Юлияна Владова и от шест години се занимавам с хата йога. Дълго време преди да започна да се занимавам с йога смятах, че йога е прекалено бавна за моят темперамент и единствено спортове като тае-бо, аеробика или фитнес биха могли да ме удовлетворяват. За мое огромно щастие от денят, в който за пръв път посетих занимание по йога осъзнах, че тя ще се превърне в неизменна част от моя живот.

Стефани Йорданова

Клуб Sport SupportЗдравейте! Казвам се Стефани Йорданова и съм актриса по професия, но музиката и танците винаги са били в основата на страстта ми към сцената. Още от дете съм се докоснала до различни танцови техники, благодарение на добрите преподаватели, в школите по модерен балет, които съм посещавала. Участвала съм в мюзикъли, където съм пяла и танцувала, сред които „Моят свят без насилие и дрога”, поставен на сцената на зала 1 в НДК.

Светослава Данева

Клуб Sport SupportЗдравейте, казвам се Светослава Данева. От малка се занимавам със спорт, тренирала съм: Джийт кун до (бойното изкуство на Брус Лий), таекуон-до, художествена гимнастика, плуване, модерен балет, латино-американски танци. От 5години ходя на зумба, от вече почти четри съм инструктор и от година имам сертификат и за детски зумба инструктор. Обожавам да танцувам и за мен танца е начин да изразя себе си, а зумбата за мен е перфектен начин да се освободи човек от ежедневния стрес.

Ина Петрова

Клуб Sport SupportЗдравейте, казвам се Ина Петрова.В детските си години съм практикувала различни видове спорт- карате,гимнастика,плуване, но без особени амбиции. Винаги съм имала желание да бъда полезна на хората. Смятам, че открих своето призвание, а именно да помагам на хората да извървят своя път към промяната за по-здравословен начин на живот. Така се роди и идеята да създам клуб за взаимопомощ и подкрепа Sport Support.

Галерия

Бодишейпинг София

Тази фирма е регистрирана в следните категории: