SS-Systems

 • SS-Systems

  SS-Systems

  Фирма SS-Systems извършва продажба и монтаж на български алармени системи, Ксенон системи, парктроници,авточасти, системи за контрол на достъпа, евро букси, авто аудио касетофони, CD плейъри, колони, усилватели, антирадари, навигации и TV монитори.

 • SS-Systems

  SS-Systems

  Фирма SS-Systems извършва продажба и монтаж на български алармени системи, Ксенон системи, парктроници,авточасти, системи за контрол на достъпа, евро букси, авто аудио касетофони, CD плейъри, колони, усилватели, антирадари, навигации и TV монитори.

 • SS-Systems

  SS-Systems

  Фирма SS-Systems извършва продажба и монтаж на български алармени системи, Ксенон системи, парктроници,авточасти, системи за контрол на достъпа, евро букси, авто аудио касетофони, CD плейъри, колони, усилватели, антирадари, навигации и TV монитори.

SS-Systems

SS-Systems

Фирма SS-Systems извършва продажба и монтаж на български алармени системи, Ксенон системи, парктроници,авточасти,системи за контрол на достъпа,евро букси, авто аудио касетофони, CD плейъри, колони, усилватели, антирадари, навигации и TV монитори.

Предлагаме всички видове адапторни рамки(бленди), те запълват разстоянието, което се получава след като се премахне оригиналния касетофон. Извършва денонощни авто-ел услуги до адрес на територията на град София и околностите.

Ремонтираме и отстраняваме проблемите по блокирали автоаларми, имобилайзери, централно заключване, клаксони, фарове, мигачи, ел. стъкла, и всякакъв вид проблеми по електрическата инсталация на автомобила.

SS-Systems

Услуги/Цени

Всички алармени системи са признати за застраховка автокаско.

Автоаларма Master V52 – призната за сключване за застраховка АВТОКАСКО, два режима на охрана, шоков и токов датчик, охрана на врати, функция ПАНИКА. Дистанционно управление. Монтажът отнема 15-20 минути.

 • Цена с БЕЗПЛАТЕН монтаж и 1 година гаранция..................69лв.

Автоларма Saturn Protect – нисък клас алармена система, управление на централно заключване, имобилайзер*, охрана на вратии контактен ключ, двузонов шоков датчик, токов датчик, светлинна индикация, вдигане на ел. стъкла , два режима на охрана (дневен и нощен), функция ПАНИКА, 10 програмируеми функции, две дистанционни.

Монтажът отнема 1-2 часа.

 • Цена с БЕЗПАЛТЕН монтаж и 1 година гаранция...................95лв

Фирма SS-Systems извършва продажба и монтаж на БЪЛГАРСКИ АЛАРМЕНИ СИСТЕМИ с ключ – две дистанционни във формата на оригиналния ключ за следните автомобили: BMW, CITROEN, KIA, MERCEDES, PEUGEOT, TOYOTA, VW и други.

Среден клас алармена система, управление на централно заключване, вграден ИМОБИЛАЙЗЕР прекъсване на запалването, охрана на врати, капаци и контактен ключ, двузонов шок датчик с настройка , токов датчик, светлинна индикация, вдигане на ел. стъкла, СЕРВИЗЕН БУТОН, който служи за деактивиране и програмиране на системата , два режима на охрана(дневен и нощен), функция ПАНИКА, 22 програмируеми функции, УНИКАЛЕН ДИНАМИЧЕН КОД.

Монтажът отнема 2 часа.

 • Цена с БЕЗПЛАТЕН монтаж и 2 години гаранция.....................................150лв.


Продажба и монтаж на ксенон:

Предлаганите ксенонови крушки са произведени в Taiwan, доближаващи се по качество на крушките които се вграждат фабрично в автомобилите. Направени в заводи на PHILIPS и OSRAM. Елате в магазина ни и вижте разликата !!!

Единични системи HID XENON – 35W 12V за H1/H3/H7/9005 и други 4300К, 5000К, 6000К, 8000К, 10000К

Цена с БЕЗПЛАТЕН монтаж и 6 месеца гаранция.................120лв

Системи BI-XENON с електро-магнитен плъзгач – 35W 12V за Н4/Н13/9004
и други,4300К, 5000К, 6000К, 8000К, 10000К.

Цена с БЕЗПЛАТЕН монтаж и 6 месеца гаранция...............130лв

Диодни крушки за габарити, плафони, километражи, табла и други за всички видове автомобили с високо качество на изработка.


Цена за комлект от.......................................................................6лв

Фирма SS-SYSTEMS предлага ултра звукови парктроници.
С четири, шест и осем сензора и дисплей показващ разстоянието в сантиметри и страната на препятсвието, както и звукова сигнализация.


Цена с БЕЗПАТЕН монтаж и 1 година гаранция........100лв.

Предлагаме и по-качествени модели парктроници на водещата марка PARKMATIC произведени в Турция.

С четири сензора и дисплей във формата на полумесец на който се изписва разстоянието в сантиметри и страната на препятствието, както и звукова сигнализация която може да бъде изключена.

Отличителното на този вид парктроници е високото качество на изработка и буксата след всеки датчик, което осигурява лесно сваляне на бронята на автомобила след монтажа на парктроника.

Цена с БЕЗПАТЕН монтаж и 2 година гаранция........150лв.

Фирма SS-Systems предлага устройство за автоматично включване и изключване на фаровете. Европейският парламент прие закон според който от 07.02.11г всички МПС са задължени да се движат с включени светлини през деня целогодишно. Устройството включва фаровете 20 секунди след запалване на автомобила и когато угасите двигателя фаровете изгасват веднага. По този начин няма възможност да ги забравите никога отново. Възможност за изключване на устройството в случай, че искате да работи колата без включени светлини.


Цена с БЕЗПЛАТЕН монтаж.........55лв.

Фирма SS-SYSTEMS предлага продажба, проектиране и монтаж на:
ВИДЕО-НАБЛЮДЕНИЕ, ОЗВУЧАВАНЕ, ПОЖАРО-ИЗВЕСТЯВАНЕ, ДОМАШНИ ОХРАНИТЕЛНИ СИСТЕМИ (СОТ), ОКАБЕЛЯВАНЕ на малки, средни и големи обекти.


Разчупени цени, съобразени с финасовата криза. Изготвяне на оферта в деня на Вашето запитване. Възможност за започване на работа веднага след Вашето одобредние. Приемаме обекти за цялата страна.

Предлагаме всичко свързано с сигурността и удобството във вашия блок.

 • Отваряне на входната врата посредством чипове ................ .319.00 лв
 • Контрол на достъпа на асансьор с чипове ............................ .209.00 лв
 • Видео наблюдение .....................................................................250.00 лв
 • Направа на стълбищно осветление с датчици на движение.....35.00 лв
 • Изграждане и ремонт на ел. инсталации....................................20.00 лв
 • Изграждане н ремонт на домофонни и звънчеви инсталации..20.00 лв
 • Алармени системи за мазета и апартаменти............................149.00 лв
 • Направа на входни врати и прозорци.......................................................
 • Цялосно боядисване,шпакловане и освежаване на вашия вход............
  Фирма SS-SYSTEMS предлага охранителни системи за дома и офиса (СОТ)


Изготвяне на оферта в деня на Вашето запитване. Възможност за започване на работа веднага след Вашето одобредние. Приемаме обекти за цялата страна.

Примерна конфигурация за охрана на помещение:

 • Централа.
 • Вътрешна сирена.
 • 3 броя дистанционни управления с уникален динамичен код.
 • 3 зони на охрана.
 • Светлинна и звукова индикация за състоянието на системата
 • Паник режим. 
 • 24 часова тамперна зона
 • Управление на допълнителна външна сирена.
 • Автономно захранване - 12V 1.2Ah /в комплекта/
 • 1бр. Обемен датчик - PIR/в комплекта
 • Кабел 6х 0.22 10 метра /в комплекта/
 • Възможност за централизирана охрана към СОТ

Цена система 157лв монтаж + 45лв

Галерия

Карта