Семеен Хотел Свети Димитър - Радуил   ( Visit Website )

Семеен Хотел Свети Димитър

се намира в Радуил, живописно селце, сгушено в планината Рила. Хотелът е на 8 км. от ски курорта Боровец и зимните удоволствия, на 80 км. от София и Пловдив.

Презентация

Семеен Хотел Свети Димитър - Радуил

Хотел ”Свети Димитър” се намира в Радуил, живописно селце, сгушено в планината Рила. Хотелът е на 8 км. от ски курорта Боровец и зимните удоволствия, на 80 км. от София и Пловдив. Семейното хотелче е на три етажа, а точно срещу входа му има стар параклис на Свети Илия. Силата на оброчището дава здраве и късмет на гостите, а Свети Димитър ще сбъдне вашите мечти. Елате и се убедете сами!

Съвсем близо са градовете Долна Баня и Костенец, известни с лечебните минерални извори и гореща вода. По поречието на река Ибър и река Марица, които минават през село Радуил, има възможност и за зимни разходки. На два километра над Радуил се намира манастир Покров Богородичен, изграден върху древно светилище, а в околностите има няколко параклиса, някои от тях построени през XVIII век.

За любителите на екстремни спортове и предизвикателства, планината предлага възможност за преходи до няколко хижи. През зимата може да се карат моторни шейни, а през лятото мотоциклети. Възможностите са огромни. Елате и се убедете сами!

Настаняване

„Свети Димитър” предлага уют в стаите за гости, разпределени:

  • 2 апартамента
  • 5 стаи
  • Капацитет 14- 18 човека

Всяка от стаите разполага с телевизор, тераса, безжичен интернет, самостоятелен санитарен възел.

 

Галерия

     
     
     
     

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Семеен Хотел Свети Димитър  - Радуил
Семеен Хотел Свети Димитър - Радуил
0887 687 033 / 0887 526 275 
Хотели
село Радуил

Хотел Свети Димитър

Ако търсите уют в студените зимни дни ще го намерите пред двете камини, където може да изпиетe чаша чай или кафе. На първия етаж има кокетен кът за хранене, в който при желание и уговорка с гостите, се сервира домашно приготвена храна.

„Свети Димитър” село Радуил има удобно барбекю на двора, камина и място за хранене, където можете сами да приготвите храна на жар.