СТ Строй ЕООД ( Visit Website )

Строителни фирми Кърджали СТ Строй ЕООД СТ Строй ЕООД
СТ Строй ЕООД

Фирмата разполага с пълна гама от професионална техника и квалифициран персонал необходими за обработката на индустриални и промишлени бетонови подове и за полагане на безшевно епоксидно покритие...


Презентация

СТ Строй ЕООД СТ Строй ЕООД СТ Строй ЕООД СТ Строй ЕООД СТ Строй ЕООД

СТ Строй ЕООД

СТ Строй ЕООД

Фирма СТ-СТРОЙ ЕООД е естесвеното продължение на ET КНАУФ - Тодор Такшаров, създадено и вписано в регистъра на търговските дружества с РЕШЕНИЕ - от 05.10.1999г. при Кърджалийският окръжен съд. Предметът на дейност е строителство и строително-ремонтни дейности и изключително специализиран в областта на сухото строителство и фасадните топлоизолации. След учредяването си дружеството се утвърждава, като професионален партньор при монтажа на гипсокартон в региона. В обстойното ни фирмено портфолио присъстват множество строежи на еднофамилни къщи, жилищни и промишлени сгради, както и капитални ремонти на строителни съоръжения или части от тях. Наличната инструментална база и натрупаният през годините професионален опит спомогнаха да се докажем, като предпочитан партньор в сферата на строителството.

 

При стартиране на всеки нов проект предоставяме цялосно и подробно решение за постигане на поставените цели, което ни превръща в предпочитан партньор в сферата на строителството и частичните ремонти. За всеки наш клиент разработваме варианти съобразени с изискванията, вижданията и възможностите му като предлагаме ясен и коректен договор с подробно изброени строително монтажни дейности и окончателна цена. Изпълнените от нас дейности са подкрепени с дъпгогодишна гаранция за правилното им изпълнение и придружени от съответнате сертификати за качество от призводителя им. Доказателство за отговорното ни отношение към поетият ангажимент и непрестанното ни усъвършенстване е присъденото трето място на покривачите на БРАМАК за 2012 година. Прецизната работа и контрол на качеството както и въвеждането на нови технологии съчетани с традициите отредиха едно постоянно и разстящо присъствие на нашата компания на все по-взискателния частен пазар.

 

Основната цел на фирма СТ-СТРОЙ ЕООД , е да задоволи нуждите на всеки свой клиент, като за целта подхожда професионално спрямо всеки проект. Стремим се към съвършенство, като постоянно усъвършенстваме професионалните си знания и умения, използваме съвременни софтуерни продукти при проектиране на заданията и постоянно внедряваме съвременна техника и професионална механизация. Както всяка уважавана фирма, така и СТ-СТРОЙ ЕООД се развива, като поддържа екип от квалифицирани специалисти с дългогодишен опит в сферата на строителството, ремонтите и полагането на подови настилки. Смятаме за наш дълг да предлагаме професионални и конкурентни услуги, което ни превърна в желан партньор сред жестоката конкуренция. Най доброто доказателство за качеството на услугите, са референциите от наши клиенти.

Основни цели

Основната цел на фирма СТ-СТРОЙ ЕООД , е да задоволи нуждите на всеки свой клиент, като за целта подхожда професионално спрямо всеки проект. Стремим се към съвършенство, като постоянно усъвършенстваме професионалните си знания и умения, използваме съвременни софтуерни продукти при проектиране на заданията и постоянно внедряваме съвременна техника и професионална механизация. Както всяка уважавана фирма, така и СТ-СТРОЙ ЕООД се развива, като поддържа екип от квалифицирани специалисти с дългогодишен опит в сферата на строителството, ремонтите и полагането на подови настилки. Смятаме за наш дълг да предлагаме професионални и конкурентни услуги, което ни превърна в желан партньор сред жестоката конкуренция. Най-доброто доказателство за качеството на услугите, са референциите от наши клиенти.

 

СТ Строй ЕООД

Строителство

В стремежа си да предоставим на клиента качество на услугата, кратък срок за изпълнение и оптимална цена, строителна компания СТ-СТРОЙ ЕООД зае едно от челните места, като сериозен партньор в сферата на строителството. В продължение на 15 години доказваме превъзходството си пред конкуренцията и постоянно усъвършенстваме знанията и уменията си, като използваме съвременни технологии и изключително квалифицирана работна ръка. Строителството на еднофамилни къщи и многофамилни сгради е една от професионалните услугите, които предлагаме на вниманието на частните и корпоративните си клиенти. Дружеството разполага с необходимата строителна техника и квалифицирани специалисти, като освен това отделя особено внимание на технологиите и съвременните тенденции в строителството, спазвайки всички Европейски стандарти за качество.

 

Строителна компания СТ-СТРОЙ ЕООД си партнира с утвърдени фирми - производители на основни строителни материали и суровини. Този факт ни предоставя възможността да изготвим възможно най-приемливи цени съобразени с качеството на предлаганите строителни услуги. За повече подробности относно завършените обекти, по които сме работили можете да посетите страницата с проекти. Строителна компания СТ-СТРОЙ ЕООД е регистрирана в Камара на строителите в България. Детайлна информация за регистрацията е налична в уеб сайта на КСБ.

Ремонти

Най-вероятно всеки от Вас се е сблъсквал с проблеми свързани с ремонт, реконструкция на производствени помещения, жилища или обновяване на бетонни и мозаечни подови настилки. Ако сте пропуснали този неприятен момент не е гарантирано, че рано или късно няма да се случи. За да Ви спестим излишното късане на нерви, издирване на майстори и още куп неприятности, сме насреща и сме готови за пореден път да докажем своя професионализъм и да се съобразим с всяко изискване до постигане на желания резултат.

 

Същото се отнася и за промишления сектор, като се има предвид, че в него ремонтите са далеч по-често срещано явление, защото в тази сфера често се работи с химически съединения, тежки и едрогабаритни машини и съоръжения, които са причина за износване най-често на подовите настилки. Дългогодишният опит на СТ-СТРОЙ ЕООД в сферата на строителните и ремонтни дейности е гарант за това, че ще се справим с всяко задание или проект за цялостно изграждане на промишлени или еднофамилни сгради.

Бетонен под

В днешни дни всеки може да се възползва от огромното разнообразие от подови настилки, които сами по себе си изглеждат по коренно различен начин и придават различна визия на помещенията, в които са използвани. Напоследък специалистите от строителна компания СТ-СТРОЙ ЕООД наблюдават ясна тенденция, която сочи все по-честата употреба на шлайфан бетон, като подова настилка в еднофамилни жилища, фирмени офиси, заседателни зали, картинни галерии и заведения за обществено хранене. Бетонния под или така нареченият шлайфан бетон, намира приложение основно, като индустриално подово покритие в изграждането на производствени халета, площадки, търговски складове, паркинги, рампи, автомобилни гаражи, автомивки, сервизи и др.

Епоксиден под

Подовите покрития подобно на бетонните подове намират приложение в индустриалните зони или предприятията от тежката промишленост, в които задължителните изисквания към подовата настилка са висока износоустойчивост, равна повърхност, лесна поддръжка и устойчивост на химични съединения. Напоследък инженерите от строителна компания СТ-СТРОЙ ЕООД забелязват ясна тенденция за все по-често обновяване на старите и компрометирани бетонни настилки със съвременни епоксидни, полиуретанови или акрилни подови покрития. Лесно можем да си обясним тази тенденция, като вземем предвид науспоримите и доказани качества на тези видове подови настилки и възможността за подмяната им с нови отговарящи на изискванията подови покрития. Основните качества на подовите настилки базирани на двукомпонентен или трикомпонентен слой са: здравина на повърхността, постоянна електропроводимост (антистатичен епоксиден под), висока износоустойчивост, възможност за неограничен брой цветови варианти, противохлъзгащ ефект и изключително лесна поддръжка.

 

Галерия

СТ Строй ЕООД СТ Строй ЕООД СТ Строй ЕООД
     
СТ Строй ЕООД СТ Строй ЕООД СТ Строй ЕООД
     
СТ Строй ЕООД СТ Строй ЕООД СТ Строй ЕООД
     
СТ Строй ЕООД СТ Строй ЕООД СТ Строй ЕООД
     
СТ Строй ЕООД СТ Строй ЕООД СТ Строй ЕООД
     
СТ Строй ЕООД СТ Строй ЕООД СТ Строй ЕООД
     
СТ Строй ЕООД СТ Строй ЕООД СТ Строй ЕООД
     
СТ Строй ЕООД СТ Строй ЕООД СТ Строй ЕООД

 

Строителни фирми Кърджали

 

СТ Строй ЕООД

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


СТ Строй ЕООД - Кърджали


СТ Строй ЕООД - Кърджали

0361 850 60

Строителни фирми

Кърджали, бул. България 75 Б

СТ Строй ЕООД

СТ Строй ЕООД