Стабо Транс ООД ( Visit Website )

София Стабо Транс ООД Стабо Транс ООД
Стабо Транс ООД

Стабо Транс ООД се наложи на пазара за транспортни услуги благодарение на достъпни цени и коректност при изпълнение сроковете на доставка...


Презентация

Стабо Транс ООД Стабо Транс ООД Стабо Транс ООД Стабо Транс ООД Стабо Транс ООД

Стабо Транс ООД

Стабо Транс ООД

Фирма Стабо Транс ООД е основана в началото на 2012 година. Разполага със собствени тежкотоварни, лекотоварни автомобили и складова база. Специализирана е в извършването на комплектни и групажни транспорти от и за Гърция. Отличава се с успешно развитие в спедиторската и логистичната дейност при извършването на вътрешен и международен транспорт,с оглед минимални разходи на своите клиенти.

 

Стабо Транс ООД се наложи на пазара за транспортни услуги благодарение на достъпни цени и коректност при изпълнение сроковете на доставка.

 

Автомобилите на фирмата разполагат с необходимите лицензи за извършване на дейността. Снабдени са с всички изисквания за оборудване, свързано с безупречната доставка на стоките, в това число АДР разрешителни и оборудване.

 

Фирма Стабо Транс ООД разполага със застраховка / отговорност на превозвача / по конвенция ЧМР за всички свои автомобили.

 

Екипът на фирмата се състои от висококвалифицирани специалисти с над 20 годишен опит в областта на транспорта и логистиката.

 

Ние сме надежден и коректен партньор за доставка на Вашите стоки.

 

Карта

 

Стабо Транс ООД

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Стабо Транс ООД - София


Стабо Транс ООД - София

02 4 437 275 / 0882 961 488

N/A
Спедиции

Нови Искър, ул. Розова долина 10

Стабо Транс ООД

Стабо Транс ООД