Станком 2010 ЕООД  ( Visit Website )

Фирма СТАНКОМ е създадена 2002 година от екип млади и амбициозни специалисти, готови да реагират адекватно, бързо и професионално на всяко изискване на клиента.

Основен предмет на дейност на фирмата е:

Доставка, търговия и сервиз на лаптопи, компютърни системи,компоненти, периферни устройства, офис техника и софтуер. Консултации, проектиране и изграждане на обекти използващи VoIP (Voice over Internet Protocol) - технология за пренос на глас през Интернет.

Фирма СТАНКОМ е част от национална верига Ardes.bg за лаптопи и таблети. Ние предлагаме най-богатия избор от изгодни лаптопи в България. За всички наши клиенти даваме гаранция за най-добра цена в България. Посетете нашия лаптоп магазин и ще се убедите сами.

В търговски център „СТАНКОМ” ще Ви предложим:

  • комплексно техническо обслужване и перфектен сервиз
  • абонаментна поддръжка на компютърна и офис техника
  • консумативи и презареждане за всички видове принтери
  • лизинг на техника при изгодни условия

Ние се целим да постигнем най-доброто обслужване на клиенти, отлични цени и бързи доставки.
Така също отделяме много време,да  предложим най-добрите оферти,за да може да се възползвате от най-доброто на пазара.

Разполагаме със собствен сервиз за обслужване и ремонт на компютърна и офис техника,като се стараем да бъдем коректен надежден,постоянен партньор и винаги достъпен и сигурен помощник.Предлагаме множество ИТ решения и услуги като подхождаме индивидуално към клиентите за да намерим най брзото и рентабилно решение на проблемите.

В търговски и сервизен център „СТАНКОМ“ предлагаме асемблиране,профилактика и ремонт на    компютри, лаптопи ,принтери, монитори, компоненти, периферия, адаптери,платки, пълнене на тонери,презареждане на принтери,софтуерни услуги,абонаментна поддръжка и други стандартни и нестандартни решения в сервизирането на компютърната техника.

 

Нашите клиенти получават  БЕЗПЛАТЕН преглед и диагностика на приетата техника,а при закупуването на резервни части и компоненти заплащат само цената на хардуера.

В  каталога можете да разгледате и поръчате различни модели лаптопи, нетбуци, компютри, компоненти,принтери,монитори,аксесоари и друга компютърна и офис техника за която  фирмата е оторизиран дилър,партньор или са стоки от собствен внос.Всички наши продукти са със гаранцията предоставена от съответния производител.

Предлагаме на своите клиенти, бърз и лесен начин да закупят желаната стока на лизинг за периоди от 3 до 60 месеца,като се стараем да имаме на разположение винаги промоционален план с около 1% оскъпяване на месец.

Ако  вече сте се насочили,избрали продукт но не го намерите в нашия каталог,моля обадете ни се или  отправете запитване чрез формуляр от менюто „контакт”, защото ние ще проверим складовата наличност на нашите доставчици и ще ви го предложим ( доставим) на преференциална  цена.

 

     
     

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:

Станком 2010 ЕООД
Станком 2010 ЕООД
0601/ 61684; 0899/ 93 5746
Онлайн магазини
гр. Търговище, ул.”Ивайло” 22А

Сервиз "СТАНКОМ"

Търговски център „СТАНКОМ“ разполага със собствен сервиз за обслужване и ремонт на компютърна и офис техника на адрес:

гр.Търговище,ул. Стефан Караджа 6А (до нотариус Петя Ангелова). 

В сервиз „СТАНКОМ“  се стараем да бъдем коректен,надежден и постоянен партньор,както и винаги достъпен и сигурен помощник.Ние предлагаме множество ИТ решения и услуги,  подхождаме индивидуално към клиентите като се стремим бързо  да намерим най рентабилното решение на проблемите.

В сервиз „СТАНКОМ“ предлагаме асемблиране, профилактика и ремонт на компютри, лаптопи, принтери, монитори, компоненти, периферия, адаптери,платки,пълнене на тонери,презареждане на принтери,софтуерни услуги,абонаментна поддръжка и други стандартни и нестандартни решения в сервизирането на компютърната техника.

Нашите клиенти получават  БЕЗПЛАТЕН преглед и диагностика на приетата техника,а при закупуването на резервни части и компоненти се заплаща само цената на хардуера.

 

Кредитиране на стоки - ЛИЗИНГ

Условия за закупуване стока на лизинг

 

В търговски център "СТАНКОМ" предлагаме на своите клиенти, бърз и лесен начин да закупят желаната стока на лизинг за периоди от 3 до 60 месеца,като се стараем да имаме на разположение винаги промоционален план с около 1% оскъпяване на месец.На лизинг може да се закупи стока с цена не по-малка от 150 лева.

В интернет сайта може да получите приблизителна цена на изплащане.

Точната месечна вноска за желания срок на лизинга ще получите след връзка с оператор,запитване чрез формата за контакт от сайта,e-mail или при посещение в магазина.

Какво е необходимо за се закупи стока на лизинг

Да кандидатствате за кредит е достатъчно да се обърнете към нашите търговци в магазина,заедно с тях да изберете подходящия за Вас лизингов план и да попълните молба за кредит.

Ще получите бърз отговор на вашата молба (около 20-30 минути) и при одобрение може да подпишете договор за кредит,след което си тръгвате от магазина с желаните стоки.

За повече информация и въпроси относно вариянтите за кредитиране на предлаганите от нас стоки, се обадете на телефон 0601 / 61684 или на мобилен номер 089 993 5746