Стар 2002 ЕООД   ( Visit Website )

 

Фирма “Стар 2002”-ЕООД считано от 1995 год. е официален вносител на HORMANN GmbH, от 2007 е вносител на LEBO Turen GmbH -Германия и от 1995 г. е вносител на изделията на R.I.B s.r.l. – Италия. От 2010 г. внася разнообразие в сферата на вътрешните и външни врати с широката гама, предлагана от CLASSEN GmbH и DIERRE s.r.l. От 2011 г. отговаря на нуждите на пазара с внасянето  и предлагането на слънцезащитните маркизи на LEWENS SONNENSCHUTZ-SYSTEME GmbH & Co.KG

HÖRMANN произвежда гаражни, входни, интериорни, портални, противопожарни врати. Продуктите са световно известни и отговарят на всички необходими изисквания и гаранции; придружени с необходимите сертификати.
Изделията са пригодени за екологично чиста работа, без шум, вредни излъчвания и вибрации. Отговарят на най-строгите норми за технологична и техническа работа.
Лесни за управление, съвременен дизайн.
Снабдени са с мощна електроника за управление, позволяваща работа в среда с висока влажност и осигуряваща защита от резки температурни промени в околната среда.

LEBO TUREN GmbH, CLASSEN GmbH и DIERRE s.r.l. произвеждат вътрешни и външни слънцезащитните маркизи на LEWENS SONNENSCHUTZ-SYSTEME GmbH & Co.KG врати от дървесен материал и стомана предназначени за бита и индустрията. Вратите се характеризират с високо качество на вложените материали и продукта като цяло. Притежават съвременна линия допринасяща за формирането на допълнителен уют в помещенията.


R.I.B s.r.l. – предоставя необходимата гама от автоматика за дистанционно задвижване, контрол на достъпа и управление на съществуващи врати – плъзгащи, еднокрили и двукрили портали. Продуктите се отличават с перфектното си качество, съвременен дизайн и оптимално ниските си цени.


Слънцезащитните маркизи и тенти на LEWENS SONNENSCHUTZ-SYSTEME GmbH & Co.KG със своето многообразие, съвременен дизайн и функционалност ни дават възможността да се наслаждаваме на живота с лекота.

 

Реализирани обекти

     
     

Тази фирма е регистрирана в следните категории:

Стар 2002 ЕООД
Стар 2002 ЕООД
056/ 820 897, 0888/ 985 749
  Гаражни врати
гр. Бургас ул. "Средна гора"№3,

HÖRMANN

Lebo

RIB

CLASSEN

LEWENS