Хотел - механа Старата Воденица Котел

Какво предлагаме

Контакти

8970 гр. Котел
ул. "Луда Камчия" 1

телефони за контакти и резервации:
старционарен: 0453 4 23 60
мобилни: 087 99 33 994; 087 99 33 996 и 087 99 33 998

Янчо Атанасов - управител

 

Добре дошли

Механа СТАРАТА ВОДЕНИЦА е заведение с възрожденски архитектура и стил. С модерна кухня, просторни зали и перфектно обслужване, заведението отговаря на най-високите стандарти. Механата разполага с търговска зала с 90 места и две камини, лятна покрита площ и магерница (място за хранене) с осемдесет места. От собственото стопанство се предлагат екологично чисти и винаги пресни продукти: месо, зеленчуци, овче каракачанско мляко и пъстърва. За вкусните ястия се грижат двама от най-добрите готвачи в региона.

Хотелската част се състои от седем напълно самостоятелни стаи, обзаведени във възрожденски стил. Стаите са с по две и три легла, всяка със самостоятелен санитарен възел, климатик, кабелна телевизия и други екстри.

Регионът около Котел предлага чудесни възможности за почивка и забавления, за екскурзии сред природата, лов, риболов, фото-туризъм, опознавателен и културен туризъм.
Котел е град, запазил възрожденския си дух и атмосфера. Можете да посетите двата възрожденски музея - етнографски и исторически, или мавзолеят на Георги Сава Раковски. В града, близо до мотел-механа СТАРАТА ВОДЕНИЦА се намира и един от най-богатите в страната природо-научни музеи.
Само на 16 км се намира архитектурният резерват и атрактивен туристически център Жеравна. На 9 км е село Медвен, в което са съчетани възрожденска архитектура и величествена, девствена природа. Села с подобна архитектура са и близките Катунище, Градец и Ичера, които се намират съответно на 15, 14 и 23 км от Котел.

Хотел-механа СТАРАТА ВОДЕНИЦА се намира в края на града, в непосредствена близост до парк "Изворите". Има удобен паркинг за няколко десетки автомобила.

Цени

  • 40 лв - двойна стая + закуска
  • 35 лв. -двойна стая /без закуска/
  • 60 лв.-тройна стая +закуска