Онлайн магазин Stef.bg ( Visit Website )

Онлайн магазин Stef.bg

Онлайн магазин за дрехи на достъпни цени...

Презентация

Онлайн магазин Stef.bg

Онлайн магазин за дрехи на достъпни цени .

 

Какъв е срокът на доставка?

Всички направени поръчки се доставят с куриерска фирма ЕКОНТ-ЕКСПРЕС. Сроковете за доставка са от 24 до 48 часа, в зависимост от населеното място, за всички населени места с офис на Еконт доставката е 24часа. Доставките се изпълняват само в работни дни. Всички поръчки направени след 16 часа се обработват и изпращат в следващия работен ден. Всички поръчки направени в почивни и официални почивни дни, се обработват и изпращат в първия възможен работен ден.За всички артикули,който не са в наличност може да направите индивидуална заявка за цвят и размер и артикула ще бъде доставен.

 

Каква е цената на доставката?

Цената на доставката е фиксирана за цялата страна – до всеки офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в страната тя е 3лв с ( 30 % отстъпка от куриерската услуга) . Цената на доставката е различна от тази, само в случаите, когато получателят пожелае доставката да се достави до посочен адрес тогава цената на услугата е 5лв.

 

Възможно ли е получаване от офиса на онлайн магазина?

Не това не е възможно www.stef.bg е Онлайн магазин  платформа и всички поръчки се изпълняват посредством куриерска фирма до офис или адрес на клиента.

 

Как да платя?

Предлагаме 2 метода на плащане:  наложен платеж – директно при получаване, Paypal.

 

Как да поръчам?

Поръчка можете да направите директно през сайта, з тази цел не е нужно да  сте регистриран потребител; по телефона както и на Email: office@stef.bg  За ваше удобство и сигурност, препоръчваме поръчки през системата на сайта. За продажби на едро моля свържете се с посочените контакти за повече информация.

 

Мога ли да върна или заменя закупена стока?

 

Възстановяване на суми по върнати пратки, след преглед се възстановяват, само по банков път пратки върнати с наложен платеж не се приемат,и се отказват съгласно общите условия на сайта.

 

- ВСЕКИ ПОТРЕБИТ ЕЛ ИМА ПРАВО ДА ВЪРНЕ ЗАКУПЕН ПРОДУКТ в 7 ДНЕВЕН СРОК ПО член на ЗЗП.

 

Когато желаете да върнете закупен от сайта продукт, моля имайте предвид следното:

 

- Трябва да изтеглите и попълните "Бланка за връщане на продукти" с нея да върнете и артикула закупен от вас.

 

- Суми по върнати поръчки се възстановяват в срок от 3 работни дни (по закон 30 дни ), само срещу върната бланка с върнат продукт, чиято цялост и приличен търговски вид не е нарушен.

 

Възстановяват се суми по поръчки върнати в 7 дневен срок от датата на доставка. Суми по поръчки, при които този срок е изтекъл, не се възстановяват, както и такива с липсващи платежни документи.

Възстановява се само стойността на дрехите, без разходите по доставка, в двете посоки, с изключение на случаите, когато дрехите се връщат поради фабричен дефект или пълно несъответствие със снимките на дрехата, показани в сайта.>/p>

 

Как да се ориентирам в размерите и кой е моят размер?

В описанието на всеки артикул абсолютно ,точно е написан размера в сантиметри моля преди поръчка го прочетете и се измерете,когато не е написан вашият размер ,просто не е наличен може да се свържете с нас и да направите индивидуална заявка.

 

Колко често зареждате изчерпани модели?

Всички изчерпани модели се презареждат в рамките на 1 месец, само ако са налични при производителя. В случай, че няма да бъдат произведени отново, те ще бъдат отстранени от нашия каталог. Може да направите индивидуална заявка за желан от вас продукт или размер от него. На посочените Контакти.

 

С коя куриерска фирма работите?

Сайта http://stef.bg/ работи с куриерска фирма ЕКОНТ-ЕКСПРЕС като всеки наш клиент получата 30 % остъпка от куриерската услуга.

 

Галерия

Мъжко горнище със стилен моден дизайн

Цена : 50.00 лв.

Мъжка черна тениска с V образна яка

Цена : 30.00 лв.

Бял бански модел 2013

Цена : 30.00 лв.

Официална мъжка черна риза

Цена : 40.00 лв.

Вталена мъжка риза светло сива

Цена : 40.00 лв.

Вталена мъжка бяла риза

Цена : 40.00 лв.

Мъжка светло синя риза

Цена : 40.00 лв.

Мъжко сиво горнище с падаща яка.

Цена : 40.00 лв.

Вталена мъжка червена риза

Цена : 40.00 лв.

Дамско горнище ТОП ЦЕНА

Цена : 40.00 лв.

Дамско горнище

Цена : 45.00 лв.

Дамско горнище

Цена : 45.00 лв.

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Онлайн магазин Stef.bg - Пловдив

Онлайн магазин Stef.bg - Пловдив

0898 482 592 / 0988 360 222

Мода

Пловдив

office@stef.bg

Онлайн магазин Stef.bg