Д-р Решид Кехайов ( Visit Website )

Д-р Решид Кехайов

Завършил съм Стоматологичен факултет-София. Работя по-договор с РЗОК-Търговище и РЗОК-Разград. Работя с модерно оборудване и висококачествени материали...

Презентация

Д-р Решид Кехайов

Завършил съм Стоматологичен факултет-София. Работя по-договор с РЗОК-Търговище и РЗОК-Разград. Работя с модерно оборудване и висококачествени материали.

 

Лечение на кариес и неговите усложнения. Фотополимерни пломби, металокерамика меки и обикновенни протези дентална хирургия всички грижи за вашето дентално здраве.

 

Консервативна стоматология и ендодонтия

Кариесът представлява прогресивно разтваряне на минералната компонента на емайла,дентина или цимента. В основата си е бактериално обусловено заболяване. Киселините, произвеждани от бактериалната плака, причиняват деминерализация за зъбната повърхност и при продължителни периоди от време може да прогресира до кариес.

 

Естетична и протетична стоматология
Протетичната стоматология е дисциплина, която се занимава с профилактиката и лечението на различни стоматологични заболявания и на последиците от тези заболявания. В своята същност представлява възстановяване на един или повече липсващи зъби, както и на цялото съзъбие.

 

Пародонтология
Пародонтологията разглежда заболяванията на венците. Причините за поява на тези заболявания са най-различни, но основно място заема плаката и зъбния камък. Други фактори са стрес, тютюнопушене, генетични фактори, някои общи заболявания. Заболяванията на пародонта основно ги разделяме на гингивити и пародонтити.

 

Профилактика и грижа
Важно е редовно да се посещава стоматологичния кабинет. Профилактиката е от особено значение за навременно откриване на започнали процеси и тяхното излекуване по зъбите и пародонта. В случая е необходимо зваимно участие, както на стоматолога,така и на пациента.Нашите насоки са за създаване на трайни хигиенни навици и редовни профилактични посещения в кабинета.

 

Ортодонтия и Invisalign (Инвизалайн)
Името ортодонтия идва от гръцката дума ortho и означава прав и odons-зъб Ортодонтията е тази част от стоматологията, която изучава неправилното положение на зъбите и захапката,и тяхното лечение. С ортодонтското лечение се постига преместване на естествените зъби на тяхното правилно място, като по този начин се създава правилна захапка и една красива усмивка.

 

Детска стоматология
Кариесът на зъбите е локализирано прогресиращо разрушаване на твърдите зъбни тъкани с клинично установима степен на разграждане.Зъбният кариес разрушава всички твърди зъбни тъкани като започва от зъбната повърхност и се развива в ширина и дълбочина до пълно унищожаване на зъба.Здравите временни зъби предотвратяват развитието на кариесни процеси при постоянните зъби.

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Д-р Решид Кехайов - Търговище

Д-р Решид Кехайов - Търговище

0898 493 288

Търговище, ул. Христо Ботев 28, ет. 2

N/A

Работно време

  • Търговище, ул. Христо Ботев 28, ет. 2:
  • Понеделни - Сряда - Петък
  • от 15.00 до 18.00

Лозница, ул.Дружба № 17

  • Понеделни - Петък
  • от 8.00 до 13.00