Сънсоларбг80 ЕООД   ( Visit Website )

Нашата цел е да доставяме на обикновения българин стоки на достъпни цени.

Фирма Сънсоларбг80 ЕООД е основана през 2008 г. с амбициозната цел да обхване голям кръг от клиенти . Нашата цел е да доставяме на обикновения българин стоки на достъпни цени без това да влияе на качеството на продукта . Ние продаваме с малки печалби разчитайки на големи продажби . Сънсоларбг80ЕООД  разполага със собствени складове, търговски обекти и дистрибутори из цялата страна . От скоро сме и в Германия където се радваме на големи успехи .

Приятно пазаруване в нашия он-лайн магазин ! - www.evtinmagazin.com

Бойлери и Буфери

Бойлерите предлагани от ЕвтинМагазин са на фирма Сънсистем Шумен . Изработени са от високачественна стомана / емайлирана или от неръждавейка . Гаранцията е 5 години за емайлиран и 10 години за хром никел бойлер . За цени на хром никеловите бойлери свържете се с нас . Това какъв бойлер да си изберете обадете се на тел : 0879000643 инж. Авджиев

 

Всичко за отоплението

В категорията ще намерите всичко което Ви е нужно за изграждане на вашето парно на твърдо гориво . ЕвтинМагазин предлага продукти само на водещи фирми с изключително ниски цени . Ние Ви гарантираме ,че ако не сте фирма няма да намерите по-ниски цени от нашите в търговскита мрежа. Ако имате нужда от съвет моля обърнете се към нашия инженер М. Авджиев 0879000643 . Ние ще Ви кажем от какво имате нужда и как да го направите .  

Периферия


В този раздел на ЕвтинМагазин ще намерите всички необходими елементи за изграждането на вашата отоплителна система . В случай ,че не намирате нужния Ви продукт моля свържете се с нас . Ние ще направим всичко възможно да Ви го доставим . За информация и съвети моля се обадете на : 0879000643 инж Авджиев

 

Фотоволтаични панели PV

 

Фирмата е приела за своя мисия да подкрепи инициативните и предприемчиви българи да превърнат идеите си в успешен бизнес, чрез използването на фотоволтаични панели.Модулите са проектирани за задоволяване на голяма гама изисквания по отношение електрическото напрежение.

Единственият енергиен източник, който не замърсява околната среда и не вреди на здравето на хората, са фотоволтаиците. Освен това те могат да се монтират практически почти навсякъде, където има достатъчно слънчеви дни.

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:

Сънсоларбг80 ЕООД
Сънсоларбг80 ЕООД
0879/ 000 643
 Слънчеви системи
Хасково, бул.Съединение 36 ,склад 7

Слънчеви колектори

Нашите клиенти получават безупречно обслужване, бърза доставка и качествен монтаж на достъпни цени. Фирмата извършва индивидуално консултиране и разработва план на слънчева инсталация, оптимална за площта и характера на обекта. Осигуряваме проектиране, инсталиране и сервиз на закупените от нас слънчеви колектори.

повече информация за продуктите на : www.sunsolarbg.net

 

Тръби Фитинги Изолация

При нас ще намерите тръби и фитинги само на утвърдени световни фирми . Цените са доста изгодни а доставката мигновенна . За всеки продукт от тази категория можем да Ви изпратим сертификат на производителя . За още по-подробна информация моля свържете се с нас .