3 Т Съплайс ООД ( Visit Website )

3 Т Съплайс ООД

3tTONER e българска търговска марка за тонер касети. Производството изцяло е базирано в България. 3tTONER касетите се произвеждат в златна и сребърна серия.

Презентация

3 Т Съплайс ООД

Екипът ни работи усърдно, за да предлага комплексни решения на поставяните във всеки съвременен офис въпроси, свързани със снабдяването и експлоатацията на офис техника и консумативи.

 

Партньорството ни с водещите марки производители на офис техника и консумативи ни дава възможност да ви предложим атрактивни цени и качество. Добавяме нови предложения всеки ден, така че не забравяйте да ни следите, докато се наслаждавате на сутрешното си кафе. Понякога количествата са много ограничени и продуктите изчезват много бързо! Но ако ни позволите бихме могли да ви информираме за всяка новост или промоция преди тя да стартира.

 

 

 

 

Всичко това е достъпно единствено и само за нашите регистрирани клиенти. Регистрацията е напълно безплатна и достъпна за всеки.

 

Изцяло български продукт 3tTONER e българска търговска марка за тонер касети, официално регистрирана от 3Т Съплайс ООД през 2008 г. Производството изцяло е базирано в България. 3tTONER касетите се произвеждат в златна и сребърна серия.

 

Гарантирано качество 3tTONER са тонер касетите с най-високо качество на българският пазар, познати вече 10 години.

 

Екологично чист продукт Работим по Програма за събиране на празни тонер касети. Активно организираме събирането и извозването на отработени празни тонер касети - необходима суровина за нашето производство. Събраните консумативи връщаме обратно в употреба, произвеждайки 3tTONER касети за лазерни принтери, копирни машини и мултифункционални устройства.

 

В тази връзка нашите постижения са:

 • Ограничаване количеството на отпадъците чрез вторично използване.
 • Ограничаване въздействието върху околната среда чрез подходящи действия за намаляване консумацията на природни ресурси, суровини и материали.
 • Непрекъсното подобряване ефикасността на системата за управление и предотвратяване на замърсяването.
 • Ангажиране в съответствие с добрите европейски парктики и законови изисквания, отнасящи се до опазване на околната среда с цел оптимизиране на предлаганите от нас продукти и услуги.

 

Пълна съвместимост 3tTONER касетите са напълно съвместими с масовите в България лазерни принтери, копирни машини и мултифункционални устройства.

 

Доживотна гаранция Всички 3tTONER касети са с доживотна гаранция, както и с гаранция върху устройствата, с които работят.

Професионален сервиз на офис техника

Ние отдаваме голямо значение на своята сервизна дейност. Нашата цел е непрекъснато поддържане на ефективна организация на сервиз - висок професионализъм, бързи и качествени ремонти, наличие на широк набор резервни части, мобилност, перфектна вътрешна организация, внимание и отзивчивост към всеки клиент.

 

 

 

 

 

 

Сервизните специалисти имат сериозен опит в инсталирането, поддръжката и ремонта на офис техника.

 

време за реакция: Сервизът е в състояние да реагира на всякакви заявки за гаранционно или извънгаранционно обслужване в рамките от 1 до 2 работни дни. В определени случаи и при предварително договорени условия (напр. Абонаментен договор), този срок може да бъде съкратен до 2 часа за София и до 24 часа за страната.

 

оборотна техника: Предоставянето на оборотна техника с аналогични параметри на дефектиралата за времето на ремонта е изключително предимство за клиентите ни.

 

място за извършване на ремонтите: Сервизът извършва гаранционно и извънгаранционно обслужване на цялата гама периферна офис техника, мастиленоструйни и лазерни принтери, скенери, копирни машини, факс апарати, мултифункционални устройства и други, независимо от това, дали тази техника е закупена от нас или по други канали.

 

гаранционно и извънгаранционно обслужване: За по-голямо удобство на клиентите ни големите и тежки устройства се ремонтират на място. Проблемите с другите видове техника се отстраняват в сервизния център на 3Т Съплайс ООД.

 

Продукти и услуги

 • Консумативи за офис техника
 • Принтери, мултифункционални устройства, скенери, факс апарати
 • Компютри, лаптопи, таблети
 • Монитори, дисплеи
 • Телевизори
 • Мултимедия
 • Телефони
 • Фото и видео продукти
 • Сервиз на печатаща техника

 

Партньори

 • Xerox
 • Hewlett-Packard
 • Samsung
 • Microsoft

 

Галерия

Epson Black Ribbon Cartridge

Цена : 13,04 лева

TZ Tape 6mm Black on Clear

Цена : 9,48 лева

Принтер Xerox Phaser 3010

Цена : 109,45 лева

Принтер Xerox Phaser 3040

Цена : 121,06 лева

Принтер HP LaserJet Pro P1102w A4; A5; A6; B5; C5; DL 600 x 600 dpi 18 ppm 8 MB 266 MHz USB 2.0; 802.11b/g/n WLAN

Цена : 224,17 лева

HP LaserJet P1102+ CE285A-3T-G 3ttoner cartridge

Цена : 231,16 лева

Laser Multifunctional BROTHER DCP1512E

Цена : 208,88 лева

Скенер HP SJ200

Цена : 131,87 лева

Canon CanoScan LiDE 700F

Цена : 217,51 лева

GoClever TAB R76.2 + KB

Цена : 132,16 лева

GoClever TAB R104 + KB

Цена : 193,16 лева

Lenovo IdeaCentre C240 18.5" 1017U 1.6GHz

Цена : 686,40 лева

HP BLc7000 Enclosure HP Single Active Cool Fan Option Kit

Цена : 262,09 лева

Philips 24" LED TV

Цена : 352,01 лева

PC Lenovo ThinkCentre M32 Thin client

Цена : 509,52 лева

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


3 Т Съплайс ООД - София

3 Т Съплайс ООД - София

0896 699 030 / 0700 18 408

София, бул. Ботевградско шосе 316

3 Т Съплайс ООД