Тачеви 92 ООД   ( Visit Website )

Тачеви 92 ООД

Днес „Тачеви-92” дава работа на хора, които бързо и сръчно приготвят какви ли не вкусотии – различни закуски, кексове, еклери, пастички и тортички, които са наслада за всяко небце.....

Презентация

Тачеви 92 - ООД

Основите на фирма „Тачеви-92” ООД са положени още през 1992г., когато Стефан Тачев решава да наеме помещение, в което той собственоръчно заедно със съпругата си Нели започват да правят хляб и закуски, които след това доставят в няколко закусвални в Благоевград. С много труд те разрастват своята фирма и обогатяват продуктовата гама.

 

Днес „Тачеви-92” дава работа на хора, които бързо и сръчно приготвят какви ли не вкусотии – различни закуски, кексове, еклери, пастички и тортички, които са наслада за всяко небце.Тези сладки вълшебства достигат до Вас, скъпи клиенти, благодарение на нашите доставчици, които снабдяват много магазини в югозападна и централна България.

 

Нашата цел от началото и досега е да правим живота Ви сладък и вкусен и най-вече да бъдете доволни, когато се храните, защото фирмата винаги е държала на качесвена и вкусна храна.

 

Танчеви 92 ООД предлага:

КЕКС

ЕКЛЕРИ

ТОРТИ

ПАСТИ

СЛАДКИ

 

Галерия

     
     
     
     
     

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


ачеви 92 ООД - гр.Благоевград
Тачеви 92 ООД - гр.Благоевград
0888 / 752 054 
гр.Благоевград, ул.Ген. Тодоров №7

Сладки