Танчеви Фотография ( Visit Website )

Танчеви Фотография

Танчеви Фотография предлагат на Вашето внимание качествено отразяване на всяко важно за Вас събитие - сватба, кръщене, абитурентски бал, рожден ден, парти или друг празник. Също така Ви предлагаме фотозаснемане на професионални детски, семейни и индивидуални фотосесии...

Презентация

Танчеви Фотография

Сватбата е един от най-важните моменти в живота на човек. Момент, за който всеки мечтае, време в което всеки се радва и вълнува, време за което всеки ще си спомня с усмивка. Ето защо сватбената фотография е отговорно начинание.

 

Цветята ще повехнат, украсата ще изчезне безследно, но сватбените снимки ще останат завинаги давайки възможност да се върнем към това незабравимо изживяване. Сватбеният фотограф има тежката задача да улови всеки миг от този ден за да запази емоцията му завинаги.

 

Не подхождайте лекомислено към избора за сватбен фотограф. Всяка друга част от подготовката за сватбата ще остане изживяна само веднъж ако сватбеният фотограф не отрази събитието добре. Първата целувка, прегръдките и сълзите от радост на родителите, хилядите усмивки, подписите, разчупването на питите, счупването на чашите са само малка част от моментите, които добре свършената работа на сватбения фотограф ще ви позволи да изживеете отново и отново.

 

Сватбената фотография, която ние ви предлагаме е отговорна и художествена. Ние като сватбени фотографи се ангажираме, че ще положим максималните усилия да уловим всеки миг по възможно най-красивия начин. Предлагаме ви сватбена фотография, която запечатва емоцията и атмосферата на снимките. Доверете се на нашия професионализъм за този единствен и неповторим миг от живота. Нашата сватбена фотография е гъвкава спрямо желанията на клиента и ще се съобразим с всички специфики на конкретното събитие.

 

Ние сме сватбени фотографи, които разполагат с отлична и надеждна техника на високо ниво. Ще отразим вашата сватба с няколко на брой дигитални огледално-рефлекси фотоапарата от висок професионален клас с различни качествени светлосилни обективи на всеки от фотоапаратите, което ни позволява да не сменяме обективи по време на реализиране на сватбената фотография. Това от своя страна е от критична важност за улавянето на всеки момент от сватбата. Практикуваме разнообразни стилове сватбена фотография в зависимост от вашите предпочитания.

 

Не се колебайте да ни наемете за сватбени фотографи за вашата сватба. Бъдете сигурни, че ще получите най-доброто от сватбената фотография.

 

Освен със сватбена фотография, ние се занимаваме още с:

  •  заснемане на детски и семейни фотосесии на открито или  в студио
  • заснемане на индивидуални фотосесии на открито или в студио
  • фотозаснемане на кръщенета
  • фотозаснемане на абитурентски балове
  • фотозаснемане на рождени дни, фирмени партита и др.
Предлагаме Ви висококачествено отразяване на всяко събитие и то на изключително достъпни цени. Основно работим на територията на град Пловдив и региона, но не отказваме и поръчки от останалите части на страната.

 

Танчеви Фотография

     
     
     
     

 

Фотосесии

     
     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Танчеви Фотография - Пловдив

Танчеви Фотография - Пловдив

0882 936 867 / 0882 921 556

Пловдив

Танчеви Фотография