Tarsis Club & Spa ( Visit Website )

Tarsis Club & Spa

Тарсис Клуб & Спа е начин на живот! Насладете се на море, зеленина и тишина. Намиращ се в най-спокойната част на Слънчев бряг...

Презентация

Tarsis Club & Spa

Тарсис Клуб & Спа е начин на живот! Насладете се на море, зеленина и тишина. Намиращ се в най-спокойната част на Слънчев бряг, със собствения си прекрасен парк , рядка дървесна растителност и разположение на 700 м. от най–хубавия плаж на българското Черноморие, Тарсис е комплекс, в който можете да сте, както гост на клуба, така и собственик на прекрасно жилище, обзаведено и оборудвано с мебели и техника по проект.

 

Релаксирайки в зеления парк във вътрешността на комплекса , можете да изпробвате и нашите традиционни български ястия, храна, приготвена на жар в изящна пещ, пица по оригинална италианска рецепта в Тарсис барбекю и бар – градина, разположени в непосредствена близост до другия ни голям басейн.

 

Докато опитвате невероятните ястия от нашата кухня, аниматорите ни ще се грижат за най-младите жители в клуба, предлагайки забавления на български, английски и руски език. Може да добавите към почивката си разнообразие от коктейли и фрешове, предлагани на нашия пул бар. И тъй като Тарсис има семейна атмосфера, както и с цел запазване на тишината и спокойствието в комплекса всички заведения приключват работа в 24,00 ч., освен новооткрития пиано и караоке бар, където посрещаме всички желаещи да се забавляват след 23ч.

 

Нашият спа център и студио за красота са оборудвани с всичко, от което имате нужда. Екипът ни от специалисти Ви очаква в салона за красота, за да Ви предложи най-доброто, което можете да намерите. За сигурността в комплекс Тарсис клуб и СПА се грижи денонощна охрана и цялата територия на комплекса се наблюдава денонощно на видео камери.

 

Не е нужно да се притеснявате и за вашия транспорт – комплекс Тарсис клуб и СПА предлага трансфери от и до летището, както и до всички други желани от вас дестинации. Само с едно обаждане на рецепция можете да получите услуги като почистване на Вашия апартамент, пране на спално бельо и лични дрехи и много други допълнителни услуги. И всичко това е на разположение през цялата година.

 

Очакваме Ви!

 

Галерия

     
     
     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Tarsis Club & Spa - Слънчев бряг

Tarsis Club & Spa - Слънчев бряг

055 431 515 / 0888 689 573

Хотели

Слънчев бряг

Tarsis Club & Spa