TDM ЕООД   ( Visit Website )

Над 5 годишен опит в производството на корпусни мебели . Професионализъм и всеотдайност,с които майсторите работят, допринасят за вашия домашен уют. Разнообразието от цветова гама и модели на маси, кухненско обзавеждане, спални мебели, гардероби, скринове и шкафове, детско обзавеждане, витрини, антре, трапезарни  маси,холни маси и много други ще  удовлетворят и най-изтънченият вкус.
С готовност ще откликнем на всяко ваше изискване. Изпълняваме индивидуални поръчки - цвят, размер, форма. Не се колебайте да  дадете гласност на своето желание за комфорт! Посочете, а ние ще го изпълним!

Нашият екип е готов да Ви предложи интериорни  решения,  съобразени със съвременните  модни тенденции на достъпни цени. Ето защо ние правим още една крачка  към стремежът ни да ви предложим нашите  услуги по най-удобния и достъпен начин за Вас. 

Всяка седмица на сайта може да намерите нови модели. Постоянно обогатяваме колекцията си с нови модели,за  да удовлетворим желанието на нашите клиенти. Ако искате точно определен модел, а на сайта го няма,пишете ни на електронната поща. Постарали сме се нашите изделия да са на достъпни
за всеки цени. Ако нещо ви се струва скъпо, обадете се. Отделете няколко минути за да разгледате
нашата   галерия.

 

 

TDM ЕООД TDM ЕООД TDM ЕООД
     
TDM ЕООД TDM ЕООД TDM ЕООД
     
TDM ЕООД TDM ЕООД TDM ЕООД
     
TDM ЕООД TDM ЕООД TDM ЕООД

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:

TDM ЕООД
TDM ЕООД
0894/ 394 504 ; 0895/ 644 570
Мебели 
гр.Бургас, ж.к. "Меден Рудник" ,зона Б
tdm_7@abv.bg

TDM ЕООД