Тенис клуб Велто ( Visit Website )

Тенис клуб Велто

В средата на 2002г. в Морската градина на Варна, Салтанат 120 се основава новият тенис клуб ВЕЛТО като името се образува от създателя на клуба Велина Тодорова...

Презентация

Тенис клуб Велто

ТК ВЕЛТО е най-ентусиазираният спортен клуб във Варна и е на разположение на всички, които имат желание да спортуват, да се възстановяват, да се обучават и да се забавляват. Още след четвъртата година дойдоха и резултатите:

 

Лиза Сторнетта сребърен медал от Държавното лично първенство до 14г. 2006г. и трето място на Европейско отборно първенство; Елена Узунова бронзов медал на Държавно лично първенство жени 2006г. и бронзов медал на Държавно първенство на смесени двойки;

 

Даниела Кабакова шампионка на Мастърс до 12г. 2009г.; Камен Димитров бронзов медал на Държавно първенство до 12г. 2010г; ТК ВЕЛТО 2-ро място на отборно първенство до 12г. 2010г.;

 

Георги Язмаджиян бронзов медал на Държавно първенство до 14г. 2012г., с успеха си попада в националния отбор на България до 14г. и прави отлични мачове както на сингъл така и на двойки.

 

Амбициите на ТК ВЕЛТО са да създаде удобно и приятно място за хора от всички възвасти, за цялото семейство. Един от приоритетите на клуба е да разшири своята дейност като създаде своя Тенис Академия ВЕЛТО за талантливите и амбициозни деца.

 

Треньори

  • Георги Господинов Гергинов – главен треньор
  • Николай Парасков – треньор на отбора
  • Елена Цанкова Узунова – треньор на отбора
  • Ясен Николаев Генев
  • Милен Лазаров Ташев
  • Ксения Иванова
  •  

Тенис клуб Велто гр.Варна

Тенис клуб Велто гр.Варна се намира в морската градина на гр.Варна, в непосредствена близост до Делфинариума. Тенис базата разполага с 4-ри тенис корта, покрити с изкуствена настилка (изкуствена трева). Два от тенис кортовете имат осветление за вечерните часове. През зимния сезон всичките тенис кортове се покриват с надуваем балон, който е осветен и в него се поддържа подходяща температура за игра.

 

По този начин желаещите да спортуват, могат да го правят целогодишно. Клубната база разполага със съблекални и бани с душ, детски кът за децата. Барчето на ТК ВЕЛТО е разположено така че от него има поглед към всички кортове и любителите на тениса могат да наблюдават играещите. Терасата и барбекюто позволяват лятото всички членове, заедно с децата си да правят събирания и да се забавляват.

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Тенис клуб Велто - Варна

Тенис клуб Велто - Варна

0897 889 288 / 052 711 457

Спортни клубове

Варна

Тенис клуб Велто