Терамат ЕООД  ( Visit Website )

Терамат ЕООД

Благодарение на качеството и разнообразието на предлаганите от нас материали, ние постигаме ефективност, функционалност, стойност и визия. От голямо значение за нас като професионалисти, за Вас-като клиенти и за философията на съвременното строителство и околната среда, е материалите да са екологични-каквито са плочите от фиброцимент...

Презентация

Терамат ЕООД

Ние сме фирма, занимаваща се с широк спектър от интереси в областта на покривните и фасадни покрития . Една от най-важните особености в работата ни е изграждането на индивидуален подход към всеки проект, съобразен с конкретните изисквания на клиента, коректно спазваме поставените условия и бюджети. Благодарение на качеството и разнообразието на предлаганите от нас материали, ние постигаме ефективност, функционалност, стойност и визия. От голямо значение за нас като професионалисти, за Вас-като клиенти и за философията на съвременното строителство и околната среда, е материалите да са екологични-каквито са плочите от фиброцимент. Като допълним гарантираното им качеството, уникалност и дълготрайност, може да сте убедени, че това е сигурният и правилен избор за един здрав, красив и траен покрив и фасада.

 

Предлагаме

Плочи от фиброцимент - инвестиция в бъдещето

Модерен материал

 

Възможностите, които предоставят в архитектурно-строително отношение плочите от фиброцимент, ги правят предпочитан покривен материал. Понякога и единствено възможен за реализация. Покривът , изпълнен с плочи от фиброцимент, е не само емоционална представа за дом и успешен завършек на започнатия градеж, той е и естетически издържаният, надежден и архитектурно-строителен елемент. Комбинацията от синтетични влакна, вода, цимент и минерали правят този материал един от най-екологичните и универсаани, предлагани на пазара във формата на плочи и декоративни панели. Плочите от фиброцимент са материал, който предлага многобройни предимства като цена, качество и дълготрайност. Това е материал, който има възможност за адаптация към всички видове архитектури, форми и наклони, запазвайки перфектния завършек. Става въпрос за съвремен, модерен и екологичен материал, който запазва във времето своите техническите свойства. Плочите удовлетворяват напълно изискванията за естетика - оригиналност на архитектурната пластика, екологичност, универсално приложение - сгради с покривни наклони от 11 до 90 градуса, надеждност и сигурност, лесен монтаж, дълготрайност, икономичност, разнобразност на покривната повърхност и визия.

 

Инвестиция в бъдещето

 

Покривът е една дълготрайна инвестиция. Функционалността е запазена марка на плочите от фиброцимент. Те комбинират сила и сигурност, стил и дълготрайност, устойчивост и естетика. Това ги прави идеален избор за материал на бъдещето. Материалът е в перфектно съчетание с природата. Покриви и фасади, реализирани с фиброцимент, се сливат с природата, те са рентабилни и екологични. Фиброциментът много бързо се превръща в популярна и универсална алтернатива на каменните шисти в България. В страни като Франция, Испания, Великобритания и Бенелюкс, този материал се използва отдавна. Предимството на фиброцимента е, че предлага едновременно съвременни и гъвкави варианти за визия, за да се създадат невероятни покриви от бъдещето. Те са икономически рентабилни, енергийно ефективни и позволяват невероятна вариативност за младите и модерни архитекти.

 

Архитектурна естетика

 

Плочите от фиброцимент предлагат както съвременни, така и различни възможности за дизайн. Използват се от много архитекти за уникални покривни и фасадни решения. Това е първият избор за много архитекти, защото фиброциментът изглежда естетически красив, а разходите за неговото инсталиране го правят изключително рентабилен икономически покривен материал. Материалът бива гладък и релефен, елегантен и традиционален. Неговата универсалност е високо ценена. Цветовете са вдъхновени от природата и създадени както за градска, така и за природна среда. Цветовата гама се състои от единадесет цвята - черно, бяло, бежаво, кафяво, платинево, сиво, червено, теракота, сиво-цинк, сиво облачно и сиво зеленикаво. Плочите могат да бъдат произведени в различни форми, за да се даде възможност за неограничен набор от визуални ефекти, които би било невъзможно да се получи с други материали. Архитектът има възможност да избере цвета, който желае, размера, който му допада и формата, която иска, за да осъществи покрива на мечтите си. Силни, гъвкави и красиви, плочите от фиброцимент придават невероятна добавена стойност на къщата. Това е материал за креативно бъдеще.

 

ПРЕДИМСТВАТА НА ФИБРОЦИМЕНТА

Най-добрите суровини за най-здрави плочи

 

Плочите са съставени от високо технологични фибри и минерали.Те са продукти от най-високата класа и имат 30 години гаранция. Изработката на плочите и обработката на бордовете се извършва единствено по технологичен и автоматичен път. Само годните плочи се предлагат на пазара.

 

Екологичен материал

 

Материалът е абсолютно екологичен и енергийно спестяващ. Плочите са боядисани с три слоя екологична боя

 

Различни форми, размери, цветове

 

Плочите биват гладки и релефни. За разлика от други покривни материали, фиброциментът не се чупи и има непроменлива дължина, широчина и дебелина. Размерите са стабилни и нямат нужда от допълнителна обработка, което позволява мигновената им инсталация. Това създава изключителна икономия на време. Плочите се предлагат в различни цветове. Материалът има свойството да променя цвета си според светлината.

 

Материалът е лек и устойчив

 

Плочите от фиброцимент са с дебелина от 4 мм и са значително леки, но въпреки това отговарят на стриктните изисквания на климатичните условия както през зимата, така и през лятото. Въпреки теглото им, плочите от фиброцимент са много здрави и нечупливи, което позволява бърза и лесна работа. Не съществуват загуби както при друг тип материал. Материалът не пропуска вода, не се пука и не гори.

 

 

Монтаж на покривни и фасадни плочи от фиброцимент

 

Върху дървената обшивка от OSB, хидрофобен шперплат или дъсчена обшивка, се поставя хидроизолация, върху нея дървена скара от летви и контра летви. Всички летви се фиксират с винтове. При направена скара от летви и контра летви се изпълняват тенекеджииски работи и се извършва монтажът на плочите от фиброцимент. Всяка плоча се фиксира към хоризонталната дървена скара с 2 винта за дърво с широка резба или скоби. След монтажът на всички плочи се пристъпва към монтажа на обвшивки от ламарина.

Фирмата ни предлага  изпълнение на цялостния процес, включващ инженерна разработка, доставка на покривния материал и изпълнение на покрива.

 

Галерия

     
     
     
     
     

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Терамат ЕООД - гр.София
Терамат ЕООД - гр.София
0888 22 33 05 / 0885 19 38 11 
Строителни фирми
гр.София, ул. Бигла 37