Тес Еко Строй   ( Visit Website )

Фирма “ТЕС” е на пазара за сглобяеми къщи от 1999 год. с производствена база в сърцето на Средна гора – гр. Панагюрище. Специализирана е в проектирането и производството на сглобяеми къщи с дървена и метална конструкция , детски площадки, градинско и парково оборудване.

Приоритет в работата ни са парково и градинско оборудване  -  катерушки, детски игрални комплекси за физически и дидактични игри, пързалки, люлки, пейки, беседки, перголи, дървени кострукции, сглобяеми бунгала и вили. Продукцията ни изцяло е съобразена със съвременната линия за екологичност, практичност и естетика на заобикалящата ни среда.

За оборудване на Вашата градина, може да се съобразите с богатата номенклатура от нашия каталог за сглобяеми къщи и детски площадки или да се доверите на нашите проектанти за изготвянето на индивидуални проекти, задоволяващи вашите изисквания.

Основни принципи, с които се съобразяваме при проектирането и изграждането на детски площадки е осигуряване на безопасна игра /отделни кътове за различните възрастови групи, непресичане на ходовите линии с треакторията на подвижните елементи/ и оптимални условия за създаване на социални контакти и възможност за физическо развитие на децата.

Детските площадки, които изграждаме са съобразени и отговарят изцяло на изискванията регламентирани с Наредба 1 от 12.01.2009 год. за устройство и безопасност на детските и спортни площадки.

Продуктът, който е все по-актуален и перспективен за нашия пазар е сглобяеми къщи и  къщи с дървени и метални конструкции. Този вид строителство, традиционен за много части на Америка, Европа и Азия, печели доверието и на все повече българи.

 

Галерия

     
     
     


Тази фирма е регистрирана в следните категории:

Тес Еко Строй
Тес Еко Строй
0888/ 120 120
Сглобяеми къщи
гр.София, ул. Околовръстен път 276
teswood@mail.bg