The Groom Room (Visit Website)

Груминг салони София The Groom Room The Groom Room
The Groom Room

Пълната гама услуги и процедури, свързани с поддържането на хигиената, добрия външен вид и здравословно състояние на домашни любимци от всички породи.

Презентация

The Groom Room The Groom Room The Groom Room The Groom Room

The Groom Room

The Groom Room

The Groom Room е нашия семеен проект, създаден с много страст и любов.

Желанието ни е да създадем груминг салон, който да бъде предпочитано, приятно и безопасно място за Вашия домашен любимец.

Предлагаме пълната гама от козметични и груминг услуги. Работим с козметични и ветеринарни препарати на водещи световни производители.

При нас са добре дошли кучета и котки от всякакви породи, възраст и размер.

Кажете край на досадното къпане, миене, разресване, подстригване ! Доведете вашия домашен любимец в нaшия фризьорски салон и ще получите грижливо и професионално отношение ! Предлагаме пълната гама от козметични и груминг услуги за вашите любимци.

Желанието ни е нашия салон да бъде едно приятно и безопасно място за вашия домашен любимец ! Имаме претенции цените ни да са едни от най-ниските в града.

РАБОТНО ВРЕМЕ:

Вторник - Петък: 10:30 - 13:30 ч. и 16:00 - 18:30 ч.
Събота и Неделя: 10:00 - 14:00 ч.
Понеделник - Почивка
Официални празници - Почивка

The Groom Room

Услуги

ГРУМИНГ

Фризьорски салон за кучета и котки The Groom Room предлага пълната гама услуги и процедури, свързани с поддържането на хигиената, добрия външен вид и здравословно състояние на домашни любимци от всички породи.

The Groom Room работи с висококачествени ветеринарно- козметични препарати на водещи световни производители, които дават възможност животните да бъдат къпани ежеседмично.

В нашия салон за подстригване на кучета и котки ще получите грижливо и професионално отношение на ниски цени!

При нас са добре дошли кучета и котки от всякакви породи, възраст и размер.

Салонът не работи с упоени животни. Подстригването се прави само и единствено на чисто и добре разресано куче.

Салон за подстригване на кучета и котки The Groom Room предлага изложбени прически за Вашите любимци.

ХЕНДЛИНГ

TheGroomRoom ще подготви Вашето куче, както физически, така и козметически, за представяне на киноложки изложби, а след това ще го представи по блестящ начин.

TheGroomRoom разполага с подготвени хора, които имат дългогодишна практика и опит, придобит в по-голямата си част на изложбения ринг. Нашите хендлери са в състояние да работят с различни породи – от мъничкия чи-хуа-хуа и японския хин до санбернар, дог и мастиф. Всички те имат различни размери, начин на движение, породни признаци, недостатъци и най-вече различни характери!

Груминг

Хендлинг

Груминг салони София

Тази фирма е регистрирана в следните категории: