Тимсофт ООД ( Visit Website )

Компютри Пещера Тимсофт ООД Тимсофт ООД
Тимсофт ООД

Фирма Тимсофт ООД предлага всякакъв вид ИТ стоки и услуги на корпоративни и частни клиенти...


Презентация

Тимсофт ООД Тимсофт ООД Тимсофт ООД Тимсофт ООД Тимсофт ООД

Тимсофт ООД

Тимсофт ООД

Фирма Тимсофт е създадена през 1998 година. От тогава и до днес неизменно следва своите принципи и приоритети на развитие. Фирма Тимсофт се занимава с продажба и доставка на компютърни системи, преносими компютри, таблети, смартфони, софтуер, принтери, копири, консумативи и аксесоари. Фирма Тимсофт предлага и компютърни конфигурации по изисквания и критерии на клиента с гаранция до 5 години.

 

Предвид голямото търсене на системи и компоненти втора употреба на българския пазар, фирма Тимсофт предлага рециклирани компютри, монитори, компоненти, с гаранция до 1 година, като всички модули и системи преминават през пълна профилактика и тестване за работоспособност. Предлагат се обновени компютри с предварително инсталирана операционна система Windows, с гаранционен срок 1 година, които са все по-предпочитани от клиентите.

 

Фирма Тимсофт предлага абонаментна поддръжка, сервиз на компютри, преносими компютри, монитори, принтери и др. За улеснение на клиентите си, фирмата предлага и възможността Купи на изплащане с гъвкави лизингови планове и промоции. Екипът на Тимсофт е винаги готов да Ви изслуша, да отговори на въпросите Ви и да Ви помогне със съвети, за да направите правилния избор! Заповядайте при нас и сами ще се убедите в това!

 

Галерия

Тимсофт ООД Тимсофт ООД Тимсофт ООД
     
Тимсофт ООД Тимсофт ООД Тимсофт ООД
     
Тимсофт ООД Тимсофт ООД Тимсофт ООД

 

Компютри Пещера

 

Тимсофт ООД

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:






















Тимсофт ООД - Пещера

Тимсофт ООД - Пещера

0887 948 947 / 0887 348 119

Компютри

Пещера, пл. България 1

timsoft@abv.bg

Тимсофт ООД

Тимсофт ООД