Тонибет ООД ( Visit Website )

Тонибет ООД

Предприятието е специализирано в производството на бетонови и мозаечни изделия - кашпи, саксии, паркови и улични кошчета за отпадъци...

Презентация

Тонибет ООД

Фирма Тонибет ООД е регистрирана през 2008г. от Тодор Георгиев Авков. Разполага със собствена складова и производствена база на територията на Асеновград - Промишлена зона Север /до фабрика за AL и PVC дограма Бравис и Ко ООД/, от около 2 000 м2 площ: в т.ч. 600 м2 застроена площ.

 

Предприятието е специализирано в производството на бетонови и мозаечни изделия - кашпи, саксии, паркови и улични кошчета за отпадъци.

 

Изделията ни са изработени на базата на бетон и специални смески към него, армирани са и третирани със съответните лакове за бетон. При изработката на всеки един наш артикул, стриктно се съблюдават всички съществуващи технологични препоръки и изисквания.

 

Ние се стремим да не заимстваме чужди идеи и да не налагаме чужди /класически/ стилове в своите модели.

 

Фирмата използва само първокачествени материали за производство, гарантиращи дълготрайност и добър външен вид на изделията. За да гарантира дългосрочно качество на произвежданите бетонови изделия, фирма Тонибет ООД работи с постоянни и дългогодишни доставчици на основни суровини и материали за производство, наложили се на пазара като утвърдена търговска марка.

 

Произвеждайки парково и градинско обзавеждане - кошчета, кашпи и саксии, ние предлагаме на клиентите си продукти, които са устойчиви на всякакви атмосферни влияния. Гаранция за това са висококачествените калъпи за отливка и първокачествените материали, които се използват за направата им.

 

Бетоновите кашпи и саксии за озеленяване и декорация, се характерезират с изчистен дизайн и различни цветови възможности, което ги прави подходящи за закрити помещения, открити или закрити площи и тераси. Големините на съдовете са съобразени с многообразието на растителните видове. Кошчетата, кашпите и саксиите не съдържат опасни за растенията, животните и хората вещества.

 

С някои от изделията са аранжирани входните пространства и паркингите на магазините от търговска верига БИЛЛА, а също така и паркове и градинки в град София и град Банкя. Фирмата е реализирала множество поръчки за частни лица.

 

Фирмата разполага със собствен транспорт за доставка.

 

Пред своите настоящи и бъдещи клиенти ние декларираме своя ангажимент, че всяка година ще ги изненадваме с нови модели.

 

Дългосрочната стратегия на Тонибет ООД е да оптимизира и усъвършенства производството си, в контекста на повишаващите се изисквания на Вас, нашите клиенти.

 

Галерия

     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Тонибет ООД - Асеновград

Тонибет ООД - Асеновград

0898 659 847 / 0898 386 060

Асеновград, ул. Руен 1

Кашпа Модел "МРАМОР" с декоративен орнамент на стената

Размери: L 90 [см.]/ H 42 [см.]/ B 50 [см.] Тегло: 80 [кг.] Информация: Произвежда се в цветове - бял, жълт, зелен, керемидено-червен

Кашпа Модел "РОМБ" с декоративен орнамент на стената

Размери: L 87 [см.]/ H 30 [см.]/ B 38 [см.] Тегло: 40 [кг.] Информация: Произвежда се в цветове - бял, жълт, зелен, керемидено-червен

Кашпа Модел "01" с декоративен орнамент на стената

Размери: L 92 [см.]/ H 30 [см.]/ B 42 [см.] Тегло: 45 [кг.] Информация: Произвежда се в цветове - бял, жълт, зелен, керемидено-червен