Трейд Пласт ЕООД ( Visit Website )

Трейд Пласт ЕООД

ВсекиФирма Трейд Пласт ЕООД е създадена през 2006г. Във времето те се доказа като една от водещите на пазара. Професионализмът на управителите и персонала са най-големия и приоритет...

Презентация

Трейд Пласт ЕООД

Фирма Трейд Пласт ЕООД   е създадена през 2006г. Във времето те се доказа като една от водещите на пазара. Професионализмът на управителите и персонала са най-големия и приоритет.

 

През годините, тя наложи своето име за стил, коректност и качество. Там може да се насладиш на оригинални решения  за производство и монтаж на PVC дограма и щори. Изработват се и специални поръчки по желание на клиента.

 

 

Имаме голяма производствена база и специализиран екип от монтажници техници. С всяка изминала година асортимента се увеличава  и това може да удовлетвори и най- изтънчения вкус. Там служителите винаги ще те посрещнат с усмивка. Разполагат с клапани против влага Трейд Пласт!!! Тяхната единсвена цел е клиента да остане доволен. Работи се с продукти от много високо качество и това е една от причините да стоят стабилно на пазара толкова години  

 

Доверете ни се и ще се убедите, че и на българския пазар има професионални фирми, които работят по европейски стандарт.

 

AL и PVC Дограма

Характеристики на PVC дограмата

Това е ново поколение дограма, които вече много хора могат да си позволят, Това е топлозащитна, високоефективна система, оформена перфектно в цялостна конструкция, Тя може да бъде многокамерна с оптимална дълбочина на профила 88мм. Интелигентаната завършеност на системата повишава в голяма степен сигурност и икономическа целесъобразност.

 

Намалява разходите на електричество,предпазва от проливен дъжд и силен вятър.Има невероятен дизайн с точни пропорции, които позволяват помещението да бъде още по- светло и уютно. Монтажът е с перфектно прилепяне на вътрешните и външни прозоречни первази. Профилите са удобни за почистване и поддържане благодарение на обкова, разположен зад средното термо управление. Дебелината на стъкло пакета може да бъде от 24 до 52 мм

 

Производителите и потребителите вече виждат реалния ефект и предимствата на системата.

Висококачествена система, висококачествен материал, гладка повърхност на профилите, елегантен контур, това дава спокойствие и мечтаната тишина във всеки дом.

 

     

 

Алуминиева дограма

Алуминият е лек материал с минимален разход за поддръжка. Има дълъг живот и издържа на всякакви метеорологични условия. Именно заради това е подходящ за витрини, преградни стени и др.

 

Алуминиевата дограма се изработва от 2 вида профили с прекъснат термостат и без прекъснат термостат. Нейно голямо предимство, че не се влияе от големи температурни промени и има много по-малко линейно разширение. Дава възможност за изработка и на най-креативните желания на клиента. На практика - тя е вечна.

 

Поддръжката и е лесна и осигурява много висока плътност на затваряне.

Стандартно се предлага в бял цвят, но може да бъде боядисана прахово и в други гами.

Изборът на вид и марка дограма е огромен, какво ще изберете решавате вие...

 

     

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Трейд Пласт ЕООД - Бургас

Трейд Пласт ЕООД - Бургас

0885 916 342

Дограма

Бургас, ул.Уилям Гладстон 9

Какво правим най-добре

 • Производство,доставка и монтаж на AL и PVC дограма
 • Врати и прозорци
 • Всички Видове щори
 • Охранителни ролетки
 • Интериорни и блиндирани врати
 • Плъзгащи системи
 • Сандвич панел за леки конструкции
 • Външни и вътрешни алуминиеви и PVC врати
 • Алуминиеви окачени фасади
 • Сенници и тенти
 • Стъклени витрини и фасади
 • Противонасекомни мрежи
 • Первази