Магазин за цветя Флоранс

  • Магазин за цветя Флоранс

    Магазин за цветя Флоранс

    Ние сме магазин Флоранс, и цветята ни обичат! С удоволствие бихме се погрижили за вашия празник - рожден ден, имен ден, сватбен ден - от булченския букет до цялостна украса.

Магазин за цветя Флоранс

Магазин за цветя Флоранс

Ние сме ФЛОРАНС! Ние сме различни,свежи,интересни,атрактивни,млади и амбициозни. През 1984 стартира нашата дейност с цветя и тяхното отглеждане и така до днес вече второ поколение. Отворихме магазин в гр.Плевен, а после и в гр.Левски. За нас тези места ще останат ценни и свещени кътчета, където изработваме всички тези бижута от естествени цветя. За нас винаги е било основна цел и така и ще остане - Вие да сте доволни и прекрачвайки прага ни да се пренесете в една уютна атмосфера изпълнена с аромат и цветове. Ние винаги ще бъдем до вас и ще може да разчитате на нас да Ви предложим свежи и нестандартни цветя занай-скъпите Ви хора! Казват че човек се нуждае от малко за да бъде щастлив. Ние се стремим точно към това-даряваме малките жестове, всекидневно доставяме букети от цветя, аранжировки, кошници с цветя и плодове, кошници с вино, живи растения и всичко необходимо за вашата градина и цветя в дома. С удоволствие бихме се погрижили за вашия празник - рожден ден, имен ден, сватбен ден - от булченския букет до цялостна украса.

Посетете магазина ни в гр.Левски на ул.Александър Стамболийски 36 или позвънете на посочените телефони за контакт. Там ще намерите подаръци в широк спектър - сребърна бижутерия, сувенири, поздравителни картички, ръчни и стенни часовници, балони с хелий, букети и живи растения.

Ние сме магазин Флоранс, и цветята ни обичат!

Тази фирма е регистрирана на следните места: