Уни - Съпорт   ( Visit Website )

Уни - Съпорт

Фирмата гарантира на клиентите си надеждност, професионализъм и конфиденциалност при поддръжката на информационните системи...

Презентация

Уни - Съпорт

Ви предлага максимално бърза реакция за отстраняване на хардуерни и софтуерни проблеми, и за възстановяване на работоспособността на компютърните системи в офиса Ви. Абонаментната поддръжка Ви гарантира професионална техническа помощ, без това да повиши разходите на Вашата дейност.

 

Чрез заплащането на фиксирана месечна такса НИЕ ще се грижим зa работоспособността на Вашите системи и отстраняването на проблеми, които пречат на Вашата дейност. Клиентите ни получават професионално и надеждно абонаментно обслужване гарантиращо нормалната работа на техните ИТ структури. Превантивният характер на поддръжката гарантира минимизиране на риска от проблеми в работата на системите Ви.

 

Техническата помощ включва администриране на цялата информационна структура на фирмата - операционни системи, приложен софтуер, антивирусна защита, поддръжка на всички работни станции и периферни устройства – принтери и скенери, сървъри, мрежа и мрежово оборудване. След сключване на договор за поддръжка клиентите получават съпорт на място, по телефона и дистанционно. Цената на абонаментната поддръжка се определя от услугите, които искате да ползвате и се договаря на работна среща.

 

УНИ-СЪПОРТ залага на индивидуален подход при работата с всяка отделна фирма и предлага абонаментна поддръжка изцяло съобразена с Вашите специфични ИТ потребности, бюджет и работно време.

 

НИЕ Ви предлагаме...

  • Изработване, инсталиране и поддръжка на персонални компютри, работни станции и сървъри.
  • Проектиране, изграждане и поддръжка на локални мрежи. Съобразно броя на работните станции, хардуерната инфраструктура и потребностите на бизнеса и свързаността на служителите, предлагаме различни варианти за изграждане на локална мрежа от стандартните кабелни решения до най-новите безжични (Wireless) мрежи. Проектираме вашата мрежа така, че тя да бъде максимално защитена от срив и нежелани атаки.
  • Решение на софтуерни и хардуерни проблеми по компютърните ви конфигурации...
  • Видео наблюдение
  • Консултации

 

Бизнес Развитие...

Срещу минимална сума пари получавате бързина коректност и конфеденциалност!

Вярваме, че абонаментният план ще бъде една крачка напред за Вашия и нашия успех, създавайки конкурентноспособна работна среда с оптимално качество. Нашата цел е да Ви предпазим от загуба, кражба или повреда на поверителна фирмена информация и да спечелим доверен бизнес партньор. С редовна профилактиката на Вашите компютърни системи (всякакъв хардуер, периферни устройства и съответните софтуерни продукти) ще успеете да спестите както ценно време, така и излишни средства. Ние Ви предлагаме висококвалифицирано обслужване на място в максимално кратки срокове и дистанционно администриране при невъзможност от мигновено посещение за бързина и комфорт, безплатни консултации и професионални препоръки при закупуването на софтуерни и хардуерни продукти.

 

На вашите интереси...

УНИ-Съпорт предоставя услуги по компютърна поддръжка и на повикване, без наличие на сключен абонаментен договор. Цената се определя на база на астрономически час работа - според вида на решаваните проблеми /работни станции, сървъри/ и желаната бързина на реакция. Ангажимент по решаване на проблеми на повикване се поема при наличие на текуща възможност.

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Уни - Съпорт - Пловдив
Уни - Съпорт - Пловдив
0897 644 755 / 0883 399 184 
Къщи за гости
Пловдив, ул.Д. Страшимиров 23

ACER AS5749-32354G50MNKK

Нетбук ASUS eeePC 1000H