Хотел Устра - Кърджали   ( Visit Website )

Хотел Устра - Кърджали

Хотел Устра се намира в централната част на гр. Кърджали и е удобно място както за бизнес, така и за туристически посещения. В непосредствена близост до хотела се намира съдебна палата, авто и жп гара, поща, държавна и общинска администрация.

Презентация

Хотел Устра - Кърджали

Тризвездният Хотел Устра е централно разположен в Кърджали, близо до важни административни, бизнес и културни центрове. Той е сред предпочитаните хотели в града за провеждането на различни бизнес мероприятия и семейни тържества. Хотел Устра е и добър изходен пункт за опознаване на и туризъм в Кърджали и района. Той предлага прекрасни условия за настаняване, превъзходна кухня и завидно разнообразие от първокласни услуги, за пълноценен и приятен престой.

Хотел Устра предлага три апартамента, три двойни стаи лукс, 39 двойни стаи с две единични легла и 12 двойни стаи със спалня. Всички стаи и апартаменти са просторни и приветливи, обзаведени стилно и комфортно и оборудвани с всички необходими удобства.

Стилният ресторант на Хотел Устра е с капацитет от 120 места в закритата зала и с още 50 места в лятната градина на хотела. Той се отличава с изискана обстановка и превъзходна кухня. Тук се сервира основно традиционна българска кухня. За доброто настроение на своите гости, персоналът в ресторанта кани професионални музиканти за изпълнения на живо и изготвя караоке програми.

Към ресторанта функционира и дискретен лоби бар с капацитет 40 места в закритата зала и 30 места в градината. В комфорта на бара гостите на хотела ще могат да избират и да се насладят на голямо разнообразие от качествени алкохолни и безалкохолни напитки.

Хотел Устра разполага и с професионално оборудвана конферентна зала с 40 места. Залата разполага с флипчарт, лаптоп, принтер, телевизор, DVD система, видео касетофон, мултимедиен проектор, озвучителна система, телефон, факс, интернет.

 

 

Галерия

Хотел Устра - Кърджали Хотел Устра - Кърджали Хотел Устра - Кърджали
     
Хотел Устра - Кърджали Хотел Устра - Кърджали Хотел Устра - Кърджали
     
Хотел Устра - Кърджали Хотел Устра - Кърджали Хотел Устра - Кърджали
     
Хотел Устра - Кърджали Хотел Устра - Кърджали Хотел Устра - Кърджали
     
Хотел Устра - Кърджали Хотел Устра - Кърджали Хотел Устра - Кърджали

Карта

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Хотел Устра - Кърджали
Хотел Устра - Кърджали
0361 / 6 47 22; 0884 117 045
Хотели
Кърджали,ул. Генерал Делов 1

Настаняване

Двойна стая с две единични легла
Хотел Устра разполага с 39 двойни стаи с две единични лега. Всяка стая е оборудвана с телевизор с кабелна телевизия, телефон, мини бар, климатик, безжична интернет връзка, самостоятелна баня със сешоар.

 

Двойна стая с едно двойно легло

Хотел Устра предлага и 12 двойни стаи с едно двойно легло. Всяка стая е оборудвана с телевизор с кабелна телевизия, телефон, мини бар, климатик, безжична интернет връзка, самостоятелна баня със сешоар.

 

Двойна стая лукс

Хотел Устра разполага с 3 двойни стаи лукс. Те са по-големи от стандартните и разполагат с двойно легло, телевизор с кабелна телевизия, телефон, мини бар, климатик, безжична интернет връзка, самостоятелна баня със сешоар, кът за сядане с диван и кафе масичка.

 

Апартамент

Всеки от трите апартамента на Хотел Устра се състои от две отделни помещения - спалня с двойно легло и всекидневна с масичка за кафе и диван. Удобствата в апартаментите включват телевизор с кабелна телевизия, телефон, мини бар, климатик, безжична интернет връзка, самостоятелна баня със сешоар.