Качествени мебели Valdo ( Visit Website )

Качествени мебели Valdo

Ние Ви предлагаме обзавеждане по индивидуални проекти за кухни, спални, детски стаи, антрета. Богат избор на мека и корпусна мебел от български производители, както и внос на мебели от Германия, Испания, Малайзия, Холандия, Хонг Конг и др...

Презентация

Качествени мебели Valdo

ВАЛДО ЕООД Ви предлага обзавеждане по индивидуални проекти за кухни, дневни, спални, детски стаи, антрета. Богат избор на мека и корпусна мебел от български производители, както и внос на мебели от Германия, Испания, Малайзия, Италия и др.

Голяма част от мебелите може да видите в шоурумите на фирмата в гр.Бургас.

 

Фирмата е официален представител на :

  • DUPEN - Испания.
  • CURVASA - Испания. 
  • PEDRO ORTIZ - Испания.

В новия мебелен магазин на ВАЛДО ANTIQUE HOUSE се предлагат старинни и антични мебели с антикварна стойност, внос от, Холандия, Белгия, Франция, Англия и Италия. В колекцията са включени масивни дъбови маси и столове, холни гарнитури с богата украса от дърворезба и великолепно обработена кожа, старинни шкафове и скринове. Предлаганите оригинални антични мебели, изработени в периода от 17-ти до 20-ти век. Уникалните артикули, подготвени от изкусни реставратори, ще Ви донесат усещане, което никоя нова мебел, емоция или реплика не би могла да Ви достави. Пренесете се назад във вековете, където качеството не е било просто опаковка, а най-важна характеристика.

 

Мека мебел - България 1

 

Мебели за спалня

 
 

Мебели от масив - Холандия

 
 

Мебели за дневна

 
 

Детско обзавеждане

 

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Качествени мебели Valdo - Бургас

Качествени мебели Valdo - Бургас

0888 512 521 / 056 81 33 54

Мебели

Бургас, ж.к Братя Миладинови, бл. 92

Мебели за антре

 

Колекция мебели за антре в магазини за мебели ВАЛДО, Бургас.
В магазини за мебели ВАЛДО, Бургас се предлагат красиви и функционални мебели за обзавеждане на антре. Мебелите за антре са удобни и функционални.
Комплектите за обзавеждане на антре се състоят от всички необходими мебели - закачалки, портманто, огледало, гардероби за антре, шкафове за обувки, други