Къща за гости Веда ( Visit Website )

Нощувки Поморие Къща за гости Веда Къща за гости Веда
Къща за гости Веда

Добре дошли в Поморие! Курортът Поморие притежава уникална природна даденост, което го прави привлекателен обект за целогодишен отдих и лечение...


Презентация

Къща за гости Веда Къща за гости Веда Къща за гости Веда Къща за гости Веда Къща за гости Веда

Къща за гости Веда

Къща за гости Веда

Добре дошли в Поморие!Курортът Поморие притежава уникална природна даденост, което го прави привлекателен обект за целогодишен отдих и лечение. Градът (ок. 14 500 жители ) е разположен на тесен скалист полуостров, вдаден 3.5 км в Черно море, на 20 км от Бургас.

 

Основан е през IV в.пр.Хр. край соленото езеро наричано още от древните траки свещено заради лечебните му свойства. Климатичните условия са изключително благоприятни: влажно и прохладно лято и топла и продължителна есен. Ще сме радостни да бъдем ваши домакини за лятната ви почивка в къща за гости Веда! КЪЩА ЗА ГОСТИ ВЕДА= се намира на пресечка на улицата водеща към главния вход на плажа. Къщата за гости е разположена на 5 минути от автобусната спирка за стария град и от спирката за Бургас, Несебър, Слънчев бряг, летище (Сарафово), ж.п. гара (гр. Бургас).

 

Къщата е триетажна като на партера се намира зала за отдих и приятелски срещи. На разположение на гостите са още лятна градина, детски кът, безплатна безжична интернет връзка и удобни и сигурни места за паркиране. За нощувка се предлагат двойни и тройни стаи със самостоятелен санитарен възел и студия за по четирима или петима. КЪЩА ЗА ГОСТИ ВЕДА Е МАЛЪК ОАЗИС НА СПОКОЙСТВИЕТО И УЮТА за своите гости.

 

Удобства в къщата: зала за отдих и релакс | безжичен интернет | телевизия | лятна градина Удобства в стаите: самостоятелен санитарен възел | тераса | телевизор | хладилник | климатик /не навсякъде/ Услуги в къщата: бизнес услуги | транспорт до летище | пералня | гладене

 

Къща Веда предлага и за свои специални гости луксозен апартамент, намиращ се на първи жилищен етаж в къщата. Апартамента има 2 спални, голям хол, съвременна модерна кухня-трапезария, санитарен възел и голяма тераса, гледаща към зелената градина. В кухнята има печка с фурна, котлони индукцион, аспиратор, съдомиална, хладилник с фризел. Също така има на разположение кабелна телевизия и wifi. Апартамента е за максимум 5-ма.

 

Къща за гости Поморие

Къща за гости Веда Къща за гости Веда Къща за гости Веда
     
Къща за гости Веда Къща за гости Веда Къща за гости Веда
     
Къща за гости Веда Къща за гости Веда Къща за гости Веда
     

 

Нощувки Поморие

 

Къща за гости Веда

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Къща за гости Веда - Поморие

Къща за гости Веда - Поморие

0884 373 774 / 0887 373 761

Къщи за гости

Поморие

Къща за гости Поморие

Къща за гости Веда